voveraite, neisitikinus, bet man rodos melynuoja...ir siaip, sako geriau daryti su matiniu daiktu, jis tada neatspindes visokiu kitu spalvu, esanciu salia
QUOTE(Savory @ 2012 11 12, 16:30)
voveraite, neisitikinus, bet man rodos melynuoja...ir siaip, sako geriau daryti su matiniu daiktu, jis tada neatspindes visokiu kitu spalvu, esanciu salia
Deduosi galvon, ačiū.
voveraite1302 geriau būtu jei pasirinktum matini objekta, nes dabar labai daug atsindžių, visumoj patikrinus keturias vietas aš sakyčiau kad jis baltas su šiokiais tokiais nežymiais nukrypimais , bet siūlyčiau perdaryti ant kito objekto
Alabama gražūs paskutiniai tavo darbai, patinka
Alabama gražūs paskutiniai tavo darbai, patinka
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 11, 01:05)
man patiko foto, jb, ashtrumas, bet as net nepastebejau,. kad katinas yra, tik juodas plemas, grizau panagrineti, kai kazkas parase, jog apacia nuvagia demesi, tai supratau, kad nuo kazko vagia ir ejau ieskot. matyt nera gerai, kai toks ispudis, pasimeta viskas.
QUOTE(isora @ 2012 11 09, 22:33)
Man antvėrė...
dar buvo kazkox foto-filmas, lyg ir "I am love" vadinosi, ten grazu viskas, vaizdai, sviesa, o ir siuzetas idomus. patariu.
man patinka, kad taip uzsispyrusiai mokaisi, ziuri, bandai, klausineji. manau tai didelis pliusas.
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 09, 22:44)
O del klausinejimo, taigi uzsigimes kodelciukas esi. J
nera blogai. nors gal ir erzina. mano seima pripratus, as irgi nemazia klausineju - kas kaip kodel kur man reikia viska zinot, iki smulkmenu. hehe.
QUOTE(gotte @ 2012 11 09, 19:23)
Matėt A.Pocej įdėjo foto į FB "Dainos prie žindinio"
man irgi nepatiko.
QUOTE(Yvette @ 2012 11 11, 23:34)
Alabama, kai pasistengi tau tokios geros foto gaunasi! Paskutiniu mtu ypač stengiesi
labai pritariu. grizhta musu Alabama. toks sviezio oro gusnis.
QUOTE(Dincelis @ 2012 11 12, 01:41)
Afres pirmoje foto, moters akys spinduliuoja dziaugsmu...
.. vat ir sugadino akytes viska. o siaip foto puiki, apdirbimas, jb, kadravimas. bet akys visgi nuvagia jos esme.
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 12, 16:07)
geriau, bet galėjai nuimti tą auksinį šniurelį nuo pirmojo bumbulo, į kurį fokusavai, labai jau jis ne kaip atrodo O šiaip, tai užskaitau.
kabinejimas jau, juk tai zaisliukas, jis negali buti be siulo, nebutu tada autentishka. ND puikus.
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 12, 16:36)
Deduosi galvon, ačiū.
idek visus 3 - auto, lempute, custum. kad iziuret skirtuma.
QUOTE(Maggie @ 2012 11 12, 16:39)
kabinejimas jau, juk tai zaisliukas, jis negali buti be siulo, nebutu tada autentishka. ND puikus.
Aš užskaičiau tą namų darbą, bet man tas siūlas nepatiko, pasakiau ir viskas basta. Beje, aš kabinu žaisliukus ne su siūlais o su vielutėm
Stai kodel nemegtu autoportreto, man jie niekada nesigauna... Todel "zmogaus" konkurse neteks sudalyvauti. Gaila, nes mintis buvo originali...na, igyvendinsiu tai ateityje, pirmai progai pasitaikius.
O stai "sokio" konkursui turiu net dvi foto, del trecios abejoju... rodau abi:
Šokis į dangų.
...kietu plienu...
O stai "sokio" konkursui turiu net dvi foto, del trecios abejoju... rodau abi:
Šokis į dangų.
...kietu plienu...
QUOTE(Yvette @ 2012 11 12, 16:46)
pradžiamokslėm info žmogaus konkursui foto galit kelti iki penktadienio vidurnakčio. Šeštadienį jau balsuojam.
Kartoju informaciją, nes taip norėjot konkurso tik jums, bet dalyvaujat tikrai vangiai.
Kartoju informaciją, nes taip norėjot konkurso tik jums, bet dalyvaujat tikrai vangiai.
Tai cia as kalciausia, priskarksejau Nors nuosirdziai maniau, kad bus i nauda naujoms toks projektas.
As pati iki penktadienio priduosiu nuotrauka. Tik va Erikos konkursui ko gero nespesiu minties igyvendinti, nes nesulaukiau vieno daikto, oras nieko gero nezadantis, o ir pati siandien vel atkritau. O gaila, butu buve idomu igyvendinti ideja ir prizo be proto norejau
Zodziu geda peleda man ir tiek
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 12, 18:56)
Tai cia as kalciausia, priskarksejau Nors nuosirdziai maniau, kad bus i nauda naujoms toks projektas.
As pati iki penktadienio priduosiu nuotrauka. Tik va Erikos konkursui ko gero nespesiu minties igyvendinti, nes nesulaukiau vieno daikto, oras nieko gero nezadantis, o ir pati siandien vel atkritau. O gaila, butu buve idomu igyvendinti ideja ir prizo be proto norejau
Juk svarbiausia yra bandyt įgyvendinti idėją, o viskas nuo tokių mažų konkursėlių ir prasideda, tad aš visu 100proc už tokius konkursėlius pradžiamokslėms
QUOTE(RytineSaule @ 2012 11 12, 20:16)
Juk svarbiausia yra bandyt įgyvendinti idėją, o viskas nuo tokių mažų konkursėlių ir prasideda, tad aš visu 100proc už tokius konkursėlius pradžiamokslėms
Visos uz. O kur nuotrauka?
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 12, 19:29)
Visos uz. O kur nuotrauka?
aš jau seniai įkėliau ir flickeryje įkėliau į albumiuką konkursų mano foto kur su spalvomis piešiau žmones
žmogaus konkursėlyje penkios lig ir dalyvės tėra ir visos su gerom foto. Tiesiog kodėl bambu... Todėl, kad jei konkursas būtų ir pažengusioms, foto tokiai liuksinei temai tikrai būtų daaaaaaaaug daugiau, taigi, daug įdomiau, gyviau temoje...
Bet aš čia tik profilaktiškai burbu, jei ką.
Gerklę skauda, balsas dingo, tai bent vat per pc galiu paburbėt
Bet aš čia tik profilaktiškai burbu, jei ką.
Gerklę skauda, balsas dingo, tai bent vat per pc galiu paburbėt