Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama, tikrai nuostabi foto! smile.gif Ziauriai patinka!
Atsakyti
Koks mielas atrodo tas Bronius biggrin.gif Gyvenime daug ragavęs, matyti, bet vis tiek mielas koks biggrin.gif

Ketvirtieji namų darbai:

user posted image

user posted image

user posted image

(p.s. netyčia ir autoportretą pasigaminau, žiūriu biggrin.gif žaisliuke pasišiaušusi "fotografė" matyti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 12 lapkričio 2012 - 11:50
voveraite, grazus namu darbas, Kaledom pakvipo smile.gif tik man fone skirtumo beveik nesimato tarp pirmos ir antros lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 12, 12:07)
voveraite, grazus namu darbas, Kaledom pakvipo smile.gif tik man fone skirtumo beveik nesimato tarp pirmos ir antros  lens.gif

biški matos.. blikiukai didesni... mirksiukas.gif
Atsakyti
Matosi, kai įsižiūri, užskaitau smile.gif
Atsakyti
Gal dabar geriau?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
voveraite, dabar uzskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 12, 06:48)
Afre, pirmoji foto tikrai būtų jėga, tik tos akys išdavikės...
Reikėjo modeliukui įžnybti  biggrin.gif Atsirastų iškart reikiama emocija  biggrin.gif

Sėsiu dar kartą peržiūrėsiu FS foto, gal kur yra kur akys neišduoda jos kikenimo biggrin.gif

Ačiū visoms komentavusioms 4u.gif

Say, ačiū už ryto skaitinius 4u.gif O taip, Bronius tikrai žinomas, taip kaip ir robobebro soliariuminis diedulis biggrin.gif

Voveraite, užskaitau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 12 lapkričio 2012 - 14:48
Voveraite, užskaitau ND 4u.gif Tikrai pakvipo, imbierinių sausainiukų net užsinorėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 12, 14:11)
Gal dabar geriau?

geriau, bet galėjai nuimti tą auksinį šniurelį nuo pirmojo bumbulo, į kurį fokusavai, labai jau jis ne kaip atrodo wink.gif O šiaip, tai užskaitau.
Atsakyti
Jei truksta balso tai voveraites NDir as uzskaitau (tas siuliukas laaaabai neskanus).
Pamirsau Pandres foto, net atsiverciau atgal zvilktelti. Labai labai... man kvepia mistika ir kaimu doh.gif Toki kadra pasigauti ir pati turiu planu!! biggrin.gif
Atsakyti
Šaunu! Ir ketvirtasis atsiskaitytas smile.gif
(dėl siūliuko... Aš, matyt, visur perdėtai stengiuosi įžvelgti grožį biggrin.gif Man tas siūliukas visai mielas smile.gif Kaip žaisliukas be siūliuko? Kaip ant Eglutės jį pakabint?.. Ir čia toks sumazgytas natūraliai, dar praėjusiais metais smile.gif...
Bet, ko gero, teks pritarti jums, kad šiuo atveju turbūt jis nelabai reikalingas. Pasitaisysim kitą kartą wink.gif)

O dabar liko paskutinis... Su kuriuo daugiausia visiems painiavos. Ir man labai reikia pasitikrinti, ar šitas mėlynuoja/rausvuoja/geltonuoja? 4u.gif Padėkit. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveraite1302: 12 lapkričio 2012 - 15:35