Alabama, tikrai nuostabi foto! Ziauriai patinka!
voveraite, grazus namu darbas, Kaledom pakvipo tik man fone skirtumo beveik nesimato tarp pirmos ir antros
QUOTE(Savory @ 2012 11 12, 12:07)
voveraite, grazus namu darbas, Kaledom pakvipo tik man fone skirtumo beveik nesimato tarp pirmos ir antros
biški matos.. blikiukai didesni...
voveraite, dabar uzskaitau
QUOTE(Yvette @ 2012 11 12, 06:48)
Afre, pirmoji foto tikrai būtų jėga, tik tos akys išdavikės...
Reikėjo modeliukui įžnybti Atsirastų iškart reikiama emocija
Reikėjo modeliukui įžnybti Atsirastų iškart reikiama emocija
Sėsiu dar kartą peržiūrėsiu FS foto, gal kur yra kur akys neišduoda jos kikenimo
Ačiū visoms komentavusioms
Say, ačiū už ryto skaitinius O taip, Bronius tikrai žinomas, taip kaip ir robobebro soliariuminis diedulis
Voveraite, užskaitau
Voveraite, užskaitau ND Tikrai pakvipo, imbierinių sausainiukų net užsinorėjau
QUOTE(voveraite1302 @ 2012 11 12, 14:11)
geriau, bet galėjai nuimti tą auksinį šniurelį nuo pirmojo bumbulo, į kurį fokusavai, labai jau jis ne kaip atrodo O šiaip, tai užskaitau.
Jei truksta balso tai voveraites NDir as uzskaitau (tas siuliukas laaaabai neskanus).
Pamirsau Pandres foto, net atsiverciau atgal zvilktelti. Labai labai... man kvepia mistika ir kaimu Toki kadra pasigauti ir pati turiu planu!!
Pamirsau Pandres foto, net atsiverciau atgal zvilktelti. Labai labai... man kvepia mistika ir kaimu Toki kadra pasigauti ir pati turiu planu!!
Šaunu! Ir ketvirtasis atsiskaitytas
(dėl siūliuko... Aš, matyt, visur perdėtai stengiuosi įžvelgti grožį Man tas siūliukas visai mielas Kaip žaisliukas be siūliuko? Kaip ant Eglutės jį pakabint?.. Ir čia toks sumazgytas natūraliai, dar praėjusiais metais ...
Bet, ko gero, teks pritarti jums, kad šiuo atveju turbūt jis nelabai reikalingas. Pasitaisysim kitą kartą )
O dabar liko paskutinis... Su kuriuo daugiausia visiems painiavos. Ir man labai reikia pasitikrinti, ar šitas mėlynuoja/rausvuoja/geltonuoja? Padėkit.
(dėl siūliuko... Aš, matyt, visur perdėtai stengiuosi įžvelgti grožį Man tas siūliukas visai mielas Kaip žaisliukas be siūliuko? Kaip ant Eglutės jį pakabint?.. Ir čia toks sumazgytas natūraliai, dar praėjusiais metais ...
Bet, ko gero, teks pritarti jums, kad šiuo atveju turbūt jis nelabai reikalingas. Pasitaisysim kitą kartą )
O dabar liko paskutinis... Su kuriuo daugiausia visiems painiavos. Ir man labai reikia pasitikrinti, ar šitas mėlynuoja/rausvuoja/geltonuoja? Padėkit.