Aha, Erika, nuostabūs prizai tikrai... wubinu.....
Maggie, šaunuolė...
Ir dėl taisyklių tų, uf...fffff... išmanyt dar kaip reikia.. pratintis ir čia tvarkingai rašyt..
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 06, 20:05)
siaubas, ir kas netingi tas taisykles galvot
Jei nebūtų norminės kalbos, būtų didelė sumaištis QUOTE(isora @ 2012 11 06, 20:28)
Ir dėl taisyklių tų, uf...fffff... išmanyt dar kaip reikia.. pratintis ir čia tvarkingai rašyt..
Aš tik žvilgtelėjus matau Ir beraštybė šita susijus su kompiuteriniu neraštingumu, - visi mokėsi rašyti ant popieriaus, o kompiuteriu ne. O kad skirtumas yra didelis, tai niekam neįdomu. Niekas juk neliepia eiliniam vartotojui mokytis nuolat kintančių taisyklių. Ar kokiam forume būtinai dėti tarpus kur reikia. Bet ten kur vieši tekstai - straipsniai, skelbimai, web'ai...Ir dar būna, kad pyksta, kai pasakai. Arba atsiverti kokio nors krūto fotografo puslapį / sutartį ar pan. ir matai - klaida ant klaidos. Baisu. Ne gėda nemokėti, gėda suprasti, kad neišmanai, bet to nesureikšminti. Juk tokį darbą gali nudirbti redaktoriai. Juk neverčiam kokių svarbių tekstų patys su google translate, o nešam vertėjams, tiesa? (aišku būna visokių).
Aš tai šiaip nedirbu redaktore ir nenoriu, tačiau man pačiai labai praverčia Nors ir šiaip man jau nederėtų daryti klaidų.
Bet turiu bėdų su kableliais
Maggie, šaunuolė, kad viską pati darei Gražus skelbimas, malonus akiai
O aš ateinu su klausimu ir laukiu Jūsų pastabų Ar galiu šią foto konkursui "Žmogus" dėt?
O aš ateinu su klausimu ir laukiu Jūsų pastabų Ar galiu šią foto konkursui "Žmogus" dėt?
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 06, 21:04)
Gražu labai.
QUOTE(rG. @ 2012 11 06, 20:45)
Aš tik žvilgtelėjus matau Ir beraštybė šita susijus su kompiuteriniu neraštingumu, - visi mokėsi rašyti ant popieriaus, o kompiuteriu ne. O kad skirtumas yra didelis, tai niekam neįdomu. Niekas juk neliepia eiliniam vartotojui mokytis nuolat kintančių taisyklių. Ar kokiam forume būtinai dėti tarpus kur reikia. Bet ten kur vieši tekstai - straipsniai, skelbimai, web'ai...
Ir dar būna, kad pyksta, kai pasakai. Arba atsiverti kokio nors krūto fotografo puslapį / sutartį ar pan. ir matai - klaida ant klaidos. Baisu. Ne gėda nemokėti, gėda suprasti, kad neišmanai, bet to nesureikšminti. Juk tokį darbą gali nudirbti redaktoriai. Juk neverčiam kokių svarbių tekstų patys su google translate, o nešam vertėjams, tiesa? (aišku būna visokių).
Aš tai šiaip nedirbu redaktore ir nenoriu, tačiau man pačiai labai praverčia Nors ir šiaip man jau nederėtų daryti klaidų.
Ir dar būna, kad pyksta, kai pasakai. Arba atsiverti kokio nors krūto fotografo puslapį / sutartį ar pan. ir matai - klaida ant klaidos. Baisu. Ne gėda nemokėti, gėda suprasti, kad neišmanai, bet to nesureikšminti. Juk tokį darbą gali nudirbti redaktoriai. Juk neverčiam kokių svarbių tekstų patys su google translate, o nešam vertėjams, tiesa? (aišku būna visokių).
Ką moki, to ant pečių nešiot nereikia
Aš taip pat esu už tai, kad taisyklingai būtų rašoma
Ooo.. labai patinka! Nuostabiai..
Maggie, maloniai nustebino tavo plakatai.
Aš tai niekad, niekad nesupyksiu jei kas taisys mano klaidas. Kaip tik dėkinga būnu ir būsiu.
Jei moteris yra žmogus tuomet tinka
Jei rimtai, labai gražu. Tik nežinau kodėl, norisi veido ir siamo dvynei...
Skaudi vieta...Ismokau pati lietuviu kalba budama 19kos, rasau siaubingai, nors manau, kad kalbu neblogai.Bet kaip nesmagu pries zmones, kurie mane skaito ir mato visas klaidas..
QUOTE(Alabama @ 2012 11 06, 21:19)
Skaudi vieta...Ismokau pati lietuviu kalba budama 19kos, rasau siaubingai, nors manau, kad kalbu neblogai.Bet kaip nesmagu pries zmones, kurie mane skaito ir mato visas klaidas..
Svarbiausia, kad stengiesi ir nori išmokti
QUOTE(rG. @ 2012 11 06, 21:03)
Su tarpeliais susijusios dvi klaidos:
1. Turi būti tarpai tarp skaitmens ir raidės;
2. Nereikia tarpų tarp laiką ar atstumą žyminčių žodžių (ten kur brūkšnelis ( - ), reikia brūkšnio ( ) ir nereikia tarpų aplink jį).
Lapkričio 6d. - gruodžio 6d. = Lapkričio 6 d.gruodžio 6 d.
1. Turi būti tarpai tarp skaitmens ir raidės;
2. Nereikia tarpų tarp laiką ar atstumą žyminčių žodžių (ten kur brūkšnelis ( - ), reikia brūkšnio ( ) ir nereikia tarpų aplink jį).
Lapkričio 6d. - gruodžio 6d. = Lapkričio 6 d.gruodžio 6 d.
aa, antrosios nė nežinojau, dėkui
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 06, 22:04)
apšvieskit mane, aš matyt kažko nematau, čia siluetas?
QUOTE(Rittule @ 2012 11 06, 21:30)
apšvieskit mane, aš matyt kažko nematau, čia siluetas?
taip
Ačiū, mergaitės, už gerus žodžius
Ir gal kuri gali man pasakyti, kaip Fliskr temose foto įkelt, nemoku