Sveikos Ar aš teisingai suprantu, kad, jei noriu prie jūsų prisijungti, tai turiu būtinai užsiregistruoti Flickr ir būtent per ten įkėlinėti namų darbus?
Man tai viska tvarkingai rodo.
Beje, patiko tavo nuotrauka
Aciu visoms pasisakiusioms del mano nuotraukos Su spalvom nieko nedariau tokia buvo ideja, specialiai ieskojau tokio atspalvio sviesos.... Gal but kada paversiu JB
Isoros berniukas fantastinis ir nuotrauka man patinka... miela savo nuogumu Chiguitkos foto konkursui - mintis ispildytas! Desimt balu. Papildyta: Isoros berniukas fantastinis ir nuotrauka man patinka... miela savo nuogumu Chiguitkos foto konkursui - mintis ispildytas! Desimt balu.
As siandien taip pat is po nemazos fotosesijos, tikiuosi kad vienam is konkursu rasiu tinkama kadra! Kitam konkurseliui taip pat yra minciu, tik abejoju su igyvendinimu
O kodėl turėčiau kitą daiktą pasirinkt? Nejau su šitais neįmanoma sufokusuot? Na, einu jau šiandien ir iš kompo ir iš fotiko, nes vyras jau antra diena siunta kad jam mažai dėmesio rodau. Dabar tik po savaitėlės prisijungsiu nes darbadieniai prasidės