Man antvėrė... Nežinau kiek atvėrė, bet tikrai geriau už China`as matau... Pastebėjau dabar kaip turi krist šviesa, nes man iš foto to nesimato, o kai matai filme, jaučiu dar geriau realiai matosi, tai visai kitaip, kaip pasisuka žmogus prie to pačio apšvietimo ir kaip keičiasi vaizdas, kai medžiai sujuda prieš saulę, kaip spinduliai krenta pro mažą apdulkėjusį langą, kaip dera tarpusavyje spalvos, kiekvienam savo....
Ir nematau iš ko čia juoktis.. be be be..
Ir.. man negėda klausti žmonių patarimų, negėda atrodyti kvailai ... Ir klausiu .. Ir klausiu ... Ir jei žmonės atsako į mano klausimus, kad ir kartais jie kvaili, bet man tas tikiuosi padės... Vieni moka patys kiti per klausimus iš gudresnių..
Gavau šiandien du patarimus....
Vienas: " Tu apie psichologija paskaityk, sviesa, lavink skoni, ziurek gerus filmus.... " kurį davė A. P.
Antras: " Svarbiausia bandyti ieškoti ir negraušti savęs " Ačiū, vienintelei.
Galvos kai kurios, eina tiesiausiu keliu..
Bet kalbėdama su gudresniai, tikiu išmoksiu daryti geriau...
Aš filmą žiūriu per filmai.in
Isora, tikrai nesijuokiau tiesiog, matyt, ziuredama filma tokiu dalyku net nepastebejau, ziurejau kaip eilini filma, del to susimasciau, ar apie ta pati kalbam
Ir mama man nuo mažumės pasakė, kad Cirkas yra blogis... Gyvenime neis mano vaikas ir neremsim to gyvūnų legalaus išnaudojimo...
Ką po galais turi daryt meškai ( čia kaip pvz. ), kad ana triračiu išmoktu važiuot, ar dramblys ant vienos kojos stovėtu, ar liūtai per ugnį šokinėtu už cukraus gabalėlį..
Po velnių, tai visiems gamtos dėsniams prieštarauja...
Pabaigsiu žiūrėt, nes filmas be proto gerai ir gražiai pastatytas, bet, kad bliaunu, tai irgi galiu prisipažint..
Papildyta:
Pažiūrėk dar kart, aš bent minutes surašyt galiu kuriose man buvo nerealiai gražu... Praleidžiant scenas su arklio nušovimu ir dramblio badymu...
Po galais, kad juos kur velniai, tuos žmones... angry:
Aš aplamai sakau tik, kad nereik iš manęs juoktis, aš ir pati sau dažnai juokinga..
Aj, gi arklį nušovė, kad anam geriau būtu, bet tiesiai po to nušovimo, kaip gražiai šviesa krito... va jej...
Čia galima žiūrėt.. Bent tą akimirką..
Ką po galais turi daryt meškai ( čia kaip pvz. ), kad ana triračiu išmoktu važiuot, ar dramblys ant vienos kojos stovėtu, ar liūtai per ugnį šokinėtu už cukraus gabalėlį..
Pabaigsiu žiūrėt, nes filmas be proto gerai ir gražiai pastatytas, bet, kad bliaunu, tai irgi galiu prisipažint..
Papildyta:
QUOTE(Savory @ 2012 11 09, 21:37)
Isora, tikrai nesijuokiau tiesiog, matyt, ziuredama filma tokiu dalyku net nepastebejau, ziurejau kaip eilini filma, del to susimasciau, ar apie ta pati kalbam
Pažiūrėk dar kart, aš bent minutes surašyt galiu kuriose man buvo nerealiai gražu... Praleidžiant scenas su arklio nušovimu ir dramblio badymu...
Po galais, kad juos kur velniai, tuos žmones... angry:
Aš aplamai sakau tik, kad nereik iš manęs juoktis, aš ir pati sau dažnai juokinga..
Aj, gi arklį nušovė, kad anam geriau būtu, bet tiesiai po to nušovimo, kaip gražiai šviesa krito... va jej...
Čia galima žiūrėt.. Bent tą akimirką..
QUOTE(isora @ 2012 11 09, 20:41)
Ir mama man nuo mažumės pasakė, kad Cirkas yra blogis... Gyvenime neis mano vaikas ir neremsim to gyvūnų legalaus išnaudojimo...
Tai va apies siuos dalykus labiausiai ir galvojau ziuredama si filma. Manes tevai taip pat nevesdavo i cirka argumentuodami kaip ir Tavo mama Ir savo vaiko ten nevesiu...
O del klausinejimo, taigi uzsigimes kodelciukas esi. Jeigu tik is to gauni naudos ir Tau taip geriau/priimtiniau mokytis, tai pirmyn. Niekas cia nieko nesmerkia ir nesijuokia
Labai malonu,kad patinka foto Nu tikrai nesitikėjau, jau buvau pasiruošusi išklausyt "n" komentarų, aišku klaidų yra ir jas matau,bet iš to juk mokomės
QUOTE(Yvette @ 2012 11 09, 21:59)
Afre, man pirštai niežti pakarpyti, kaip visada flickr parodžiau kaip. Bet šiaip šaunuolė esi. Drąsos daugiau, rodyk foto. Nes tikrai kaskart stebini, gerąja prasme
Žinok,matau,kad komentavai, bet kur įkėlei apkarpytą nematau
Matau jau, nesupratau pirmais Ačiū
QUOTE(Afrė @ 2012 11 09, 21:07)
Žinok,matau,kad komentavai, bet kur įkėlei apkarpytą nematau
Uzeik su pelyte ant savo nuotraukos ir automatiskai turi atsirasti Yvettes komentaras ir kirpimo 'remas'
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 09, 22:08)
Uzeik su pelyte ant savo nuotraukos ir automatiskai turi atsirasti Yvettes komentaras ir kirpimo 'remas'
Ačiū,pamačiau, kai užėjau su pele
Yvette, bet man vis tiek norisi dar vos apačios
Ich, vienintele, dėkui už komentarus. Ieškosiu kitų kampų, taisysiuosi
Sveikos Ar aš teisingai suprantu, kad, jei noriu prie jūsų prisijungti, tai turiu būtinai užsiregistruoti Flickr ir būtent per ten įkėlinėti namų darbus?