Sveikos gyvos, žiūriu "nerealių" pradžiamokslių turit
Šiaip retai besilankau pas jus bet labai kažkaip užsimaniau kritikos
Matau, jog rankas apkapojau, bet gal jūs dar kokių klaidelių pamatysit
QUOTE(Lina1985 @ 2012 11 09, 20:24)
Sveikos,
merginos patarkit kaip man namų sąlygom padaryti baltą foną savo darbuose? Na pirmuose ND gal ir nebūtinas tas baltas fonas, bet kituose jis bus reikalingas. O ir šiaip gražiau, tvarkingiau vaizdas atrodo baltoj erdvėj, man atrodo. Beja, baltų paklodžių neturiu
Vakar susierzinau stipriai. Per savo neišmanymą, sugadinau ND bandymą, dabar reiks vėl išnaujo gamint Nepykit baisiai kad taip vėluoju.
merginos patarkit kaip man namų sąlygom padaryti baltą foną savo darbuose? Na pirmuose ND gal ir nebūtinas tas baltas fonas, bet kituose jis bus reikalingas. O ir šiaip gražiau, tvarkingiau vaizdas atrodo baltoj erdvėj, man atrodo. Beja, baltų paklodžių neturiu
Vakar susierzinau stipriai. Per savo neišmanymą, sugadinau ND bandymą, dabar reiks vėl išnaujo gamint Nepykit baisiai kad taip vėluoju.
O popierius baltas? pvz. vatmano popierius
QUOTE(Dalyja @ 2012 11 09, 21:25)
Matau, jog rankas apkapojau, bet gal jūs dar kokių klaidelių pamatysit
Man jb nepatinka, ta kriaukle atrodo persviesta, isdegusi, nesimato jos formu
Lina, cia jokiu terminu nera, niekur neveluoji
Lina1985 tu nesinervink, giliai įkvėpk išgerk arbatos ir žinok nėra čia termina kada tuos nd padaryt, juk darai sau kad išmoktum, suprastum kas kaip ir su kuo. Dėl balto fono jis nėra būtinas pradėk nuo dabar ieškoti fotogeniškų kampų namuose, tikrai rasi, o jei balto nori, tai rinkis kad tai būtu matinis o neblizgus paviršius
Dalyja man kampas nepatiko, ir kraiuklė išdegusi
Afrė įdomus matyams šokio, man patinka
aš šiaip archyvus tvarkiau ir iš meeto fotke ievos man patinkančia radau
dedu kad nuotraku būtu daugiau nei pliurpalų
Dalyja man kampas nepatiko, ir kraiuklė išdegusi
Afrė įdomus matyams šokio, man patinka
aš šiaip archyvus tvarkiau ir iš meeto fotke ievos man patinkančia radau
dedu kad nuotraku būtu daugiau nei pliurpalų
Sorry vėl už pliurpalą...
Bet, įpūsėjau filmą..... Ir žinot ką... Va dabar paskutinės foto matyts.. Nu... Aplamai dabar visos matytos....
Ir.... Dabar galvoj maišalynė.... tikrai noriu padėkot, vienintelei .. Tari su dideliu dideliu AČIŪŪŪŪŪŪŪ.... Atvėrė akis.. Dievaži, tikrai atvėrė, žinot.. Va dabar tikrai net ne visą pažiūrėjus, kas yra nuotraukose šviesa...
Va jetus, atrodo 50 minučių filmo prabėgo, kaip viena, ir galėtu rodyt dar ir dar ilgai, sustabdžiau, kad taip greit nesibaigtu..
AČIŪ...
Filmas "Vanduo drambliams"... Neturiu jam apibūdinimų.
Bet, įpūsėjau filmą..... Ir žinot ką... Va dabar paskutinės foto matyts.. Nu... Aplamai dabar visos matytos....
Ir.... Dabar galvoj maišalynė.... tikrai noriu padėkot, vienintelei .. Tari su dideliu dideliu AČIŪŪŪŪŪŪŪ.... Atvėrė akis.. Dievaži, tikrai atvėrė, žinot.. Va dabar tikrai net ne visą pažiūrėjus, kas yra nuotraukose šviesa...
Va jetus, atrodo 50 minučių filmo prabėgo, kaip viena, ir galėtu rodyt dar ir dar ilgai, sustabdžiau, kad taip greit nesibaigtu..
AČIŪ...
QUOTE(Afrė @ 2012 11 09, 20:20)
O! Man labai patinka
Sveikos Siandien pagaliau iskisau nosi i lauka, tikiuosi savaitgali igyvendinsiu ideja zmogaus temai. Na, o sokio FS atidejau kitai savaitei, nes ne viska turiu ko reikia. Ale priduosiu konkursams nuotraukas ir savaitei dingsiu is eterio, tai ne nezinosiu kas laimetojai bus, nes nutarta per atostogas, kad jokio interneto
Siandien turejau laimes susipazinti su vyro bendradarbio dvynukem dukrytem. Gryzau namo pakyleta, dar tokiu mazu zavingu mergyciu nebuvau sutikus. O pakyleta dar ir del to, kad ateinanti balandi turesiu laimes jas fotografuoti 4-ojo gimtadienio proga. Kad nebuciau apibarta, skubu pasiteisinti, kad mergyciu teveliai puikiai zino kokio lygio 'fotografe' esu ir fotografuosiu be jokio atlygio. Tiesiog, labai dziaugiuosi, kad zmones pasitiki ir leis tas dvi nuostabias butybes man nufotografuoti. Kadangi laiko daugiau nei n, tai stengsiuos stipriai pasiruosti fotosesijai, na ir kas be ko, tikiuosi jau busiu stipresne fotografijos srityje
As pirkausi dideli kartonini balta lapa (tiklsiau viena puse balta, kita juoda), lenkiau ji pusiau ir buvo puikiausias fonas darant ND
Papildyta:
wau, atvipde zandikauli. Saunuole Afre
fainas filmas
Siandien turejau laimes susipazinti su vyro bendradarbio dvynukem dukrytem. Gryzau namo pakyleta, dar tokiu mazu zavingu mergyciu nebuvau sutikus. O pakyleta dar ir del to, kad ateinanti balandi turesiu laimes jas fotografuoti 4-ojo gimtadienio proga. Kad nebuciau apibarta, skubu pasiteisinti, kad mergyciu teveliai puikiai zino kokio lygio 'fotografe' esu ir fotografuosiu be jokio atlygio. Tiesiog, labai dziaugiuosi, kad zmones pasitiki ir leis tas dvi nuostabias butybes man nufotografuoti. Kadangi laiko daugiau nei n, tai stengsiuos stipriai pasiruosti fotosesijai, na ir kas be ko, tikiuosi jau busiu stipresne fotografijos srityje
QUOTE(Lina1985 @ 2012 11 09, 19:24)
Sveikos,
merginos patarkit kaip man namų sąlygom padaryti baltą foną savo darbuose? Na pirmuose ND gal ir nebūtinas tas baltas fonas, bet kituose jis bus reikalingas. O ir šiaip gražiau, tvarkingiau vaizdas atrodo baltoj erdvėj, man atrodo.
merginos patarkit kaip man namų sąlygom padaryti baltą foną savo darbuose? Na pirmuose ND gal ir nebūtinas tas baltas fonas, bet kituose jis bus reikalingas. O ir šiaip gražiau, tvarkingiau vaizdas atrodo baltoj erdvėj, man atrodo.
As pirkausi dideli kartonini balta lapa (tiklsiau viena puse balta, kita juoda), lenkiau ji pusiau ir buvo puikiausias fonas darant ND
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2012 11 09, 19:20)
wau, atvipde zandikauli. Saunuole Afre
QUOTE(isora @ 2012 11 09, 20:03)
fainas filmas
Suprem, as ne Isora, bet "Water for elephants" kazkada siunciausi is Linkomanijos
tik tikrai nemoku giliai kapstytis kazkieno mintyse ir nesupratau, kurioj vietoj atvere Isorai akis fotografijos srity
Afres mergaite labai patiko ir vieninteles Ieva suzavejo
tik tikrai nemoku giliai kapstytis kazkieno mintyse ir nesupratau, kurioj vietoj atvere Isorai akis fotografijos srity
Afres mergaite labai patiko ir vieninteles Ieva suzavejo
Ai ir dar norejau pakomentuoti chiquitka sokio konkurso nuotrauka. Man patiko ideja, ispildymas, tik nesu tikra del spalvu. Is vienos puses jos ten kaip ir tinka, tik gal dar noretusi kokios sviesos krentancios is virsaus, arba versti nuotrauka i JB
Papildyta:
galet verta dar karta paziureti ir pasikapstyt giliau?
Papildyta:
QUOTE(Savory @ 2012 11 09, 20:18)
QUOTE(Afrė @ 2012 11 09, 19:01)
Ui, juokas per ašaras
Tai jau tikrai per asaras
QUOTE(Afrė @ 2012 11 09, 21:20)
Grazu
o as konkursamskol kas nieko neturiu labai noreciau, bet neturiu modelio, del to aktyviai dabar, kaip kokia sutenere, ieskausi modelio facebooke jauciu atrodau tikrai nekaip, bent jau man tai tikrai keltu itarima tokios personos, kur siulo fotografuotis su salyga, kad leis foto publikuot
Papildyta:
matyt reikes, jei isora itikins, kad tikrai ten yra kazkas, ka praleidau
Papildyta:
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 09, 21:23)
matyt reikes, jei isora itikins, kad tikrai ten yra kazkas, ka praleidau