Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos gyvos, žiūriu "nerealių" pradžiamokslių turit lotuliukas.gif
Šiaip retai besilankau pas jus blush2.gif bet labai kažkaip užsimaniau kritikos doh.gif
Matau, jog rankas apkapojau, bet gal jūs dar kokių klaidelių pamatysit blush2.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2012 11 09, 20:24)
Sveikos,
merginos patarkit kaip man namų sąlygom padaryti baltą foną savo darbuose? Na pirmuose ND gal ir nebūtinas tas baltas fonas, bet kituose jis bus reikalingas. O ir šiaip gražiau, tvarkingiau vaizdas atrodo baltoj erdvėj, man atrodo. Beja, baltų paklodžių neturiu ax.gif
Vakar susierzinau stipriai. Per savo neišmanymą, sugadinau ND bandymą, dabar reiks vėl išnaujo gamint doh.gif  Nepykit baisiai kad taip vėluoju.

O popierius baltas? pvz. vatmano popierius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 09 lapkričio 2012 - 20:28
QUOTE(Dalyja @ 2012 11 09, 21:25)
Matau, jog rankas apkapojau, bet gal jūs dar kokių klaidelių pamatysit  blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Man jb nepatinka, ta kriaukle atrodo persviesta, isdegusi, nesimato jos formu 4u.gif

Lina, cia jokiu terminu nera, niekur neveluoji smile.gif
Atsakyti
Lina1985 tu nesinervink, giliai įkvėpk išgerk arbatos ir žinok nėra čia termina kada tuos nd padaryt, juk darai sau kad išmoktum, suprastum kas kaip ir su kuo. Dėl balto fono jis nėra būtinas pradėk nuo dabar ieškoti fotogeniškų kampų namuose, tikrai rasi, o jei balto nori, tai rinkis kad tai būtu matinis o neblizgus paviršius mirksiukas.gif

Dalyja man kampas nepatiko, ir kraiuklė išdegusi
Afrė įdomus matyams šokio, man patinka

aš šiaip archyvus tvarkiau ir iš meeto fotke ievos man patinkančia radau smile.gif
dedu kad nuotraku būtu daugiau nei pliurpalų smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sorry vėl už pliurpalą... biggrin.gif

Bet, įpūsėjau filmą..... Ir žinot ką... Va dabar paskutinės foto matyts.. Nu... Aplamai dabar visos matytos.... unsure.gif

Ir.... Dabar galvoj maišalynė.... tikrai noriu padėkot, vienintelei .. Tari su dideliu dideliu aciuks.gif AČIŪŪŪŪŪŪŪ.... Atvėrė akis.. Dievaži, tikrai atvėrė, žinot.. Va dabar tikrai net ne visą pažiūrėjus, kas yra nuotraukose šviesa...

Va jetus, atrodo 50 minučių filmo prabėgo, kaip viena, ir galėtu rodyt dar ir dar ilgai, sustabdžiau, kad taip greit nesibaigtu..

AČIŪ...

Filmas "Vanduo drambliams"... Neturiu jam apibūdinimų.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 09, 20:20)
Temai šokis
"Mergaitės svajonė"

O! Man labai patinka 4u.gif
Atsakyti
Lina-fonui naudoju A4 lapus smile.gif
Arfe-grazu smile.gif
Isora-kur ieskoti tu drambliu?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Siandien pagaliau iskisau nosi i lauka, tikiuosi savaitgali igyvendinsiu ideja zmogaus temai. Na, o sokio FS atidejau kitai savaitei, nes ne viska turiu ko reikia. Ale priduosiu konkursams nuotraukas ir savaitei dingsiu is eterio, tai ne nezinosiu kas laimetojai bus, nes nutarta per atostogas, kad jokio interneto blush2.gif biggrin.gif
Siandien turejau laimes susipazinti su vyro bendradarbio dvynukem dukrytem. Gryzau namo pakyleta, dar tokiu mazu zavingu mergyciu nebuvau sutikus. O pakyleta dar ir del to, kad ateinanti balandi turesiu laimes jas fotografuoti 4-ojo gimtadienio proga. Kad nebuciau apibarta, skubu pasiteisinti, kad mergyciu teveliai puikiai zino kokio lygio 'fotografe' esu ir fotografuosiu be jokio atlygio. Tiesiog, labai dziaugiuosi, kad zmones pasitiki ir leis tas dvi nuostabias butybes man nufotografuoti. Kadangi laiko daugiau nei n, tai stengsiuos stipriai pasiruosti fotosesijai, na ir kas be ko, tikiuosi jau busiu stipresne fotografijos srityje blush2.gif
QUOTE(Lina1985 @ 2012 11 09, 19:24)
Sveikos,
merginos patarkit kaip man namų sąlygom padaryti baltą foną savo darbuose? Na pirmuose ND gal ir nebūtinas tas baltas fonas, bet kituose jis bus reikalingas. O ir šiaip gražiau, tvarkingiau vaizdas atrodo baltoj erdvėj, man atrodo.

As pirkausi dideli kartonini balta lapa (tiklsiau viena puse balta, kita juoda), lenkiau ji pusiau ir buvo puikiausias fonas darant ND 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2012 11 09, 19:20)
Temai šokis
"Mergaitės svajonė"

wau, atvipde zandikauli. Saunuole Afre bigsmile.gif
QUOTE(isora @ 2012 11 09, 20:03)
Filmas "Vanduo drambliams"... Neturiu jam apibūdinimų.

fainas filmas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Suprem, as ne Isora, bet "Water for elephants" kazkada siunciausi is Linkomanijos smile.gif 4u.gif

tik tikrai nemoku giliai kapstytis kazkieno mintyse ir nesupratau, kurioj vietoj atvere Isorai akis fotografijos srity biggrin.gif g.gif

Afres mergaite labai patiko ir vieninteles Ieva suzavejo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savory: 09 lapkričio 2012 - 21:20
Ai ir dar norejau pakomentuoti chiquitka sokio konkurso nuotrauka. Man patiko ideja, ispildymas, tik nesu tikra del spalvu. Is vienos puses jos ten kaip ir tinka, tik gal dar noretusi kokios sviesos krentancios is virsaus, arba versti nuotrauka i JB 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Savory @ 2012 11 09, 20:18)
tik tikrai nemoku giliai kapstytis kazkieno mintyse ir nesupratau, kurioj vietoj atvere Isorai akis fotografijos srity  biggrin.gif  g.gif

drinks_cheers.gif galet verta dar karta paziureti ir pasikapstyt giliau? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 09, 19:01)
Ui, juokas per ašaras  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tai jau tikrai per asaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Afrė @ 2012 11 09, 21:20)
Temai šokis
"Mergaitės svajonė"

Grazu smile.gif
Atsakyti
o as konkursamskol kas nieko neturiu blush2.gif labai noreciau, bet neturiu modelio, del to aktyviai dabar, kaip kokia sutenere, ieskausi modelio facebooke biggrin.gif jauciu atrodau tikrai nekaip, bent jau man tai tikrai keltu itarima tokios personos, kur siulo fotografuotis su salyga, kad leis foto publikuot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 09, 21:23)
drinks_cheers.gif galet verta dar karta paziureti ir pasikapstyt giliau?  g.gif  biggrin.gif

matyt reikes, jei isora itikins, kad tikrai ten yra kazkas, ka praleidau smile.gif
Atsakyti