Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 11 09, 18:06)
Ten kazkoks seselis geltonas gavosi g.gif
Aciu uzskaiciusioms, berods uztenka jei niekas neapsigalvos biggrin.gif Dirbtini pazadu patobulinti smile.gif
Papildyta:
Ačiū smile.gif
Mano konkursinė išgaravo nuėjus į biblioteką-nedavė ko norėjau, kitų minčių neturiu sad.gif

Ne dėl mūsų juk darai, taip matosi,kažkas geltonai (gal ten nuo atvirutės šešėlis) g.gif Bet dėl savęs tikrai gali dar dirbtinį pakartoti 4u.gif

Aš irgi šiandien nieko neišspaudžiau... apsilankiau parodoje maisto ir gėrimų, tikėjausi kažką išspausti,bet deja fui... niekas man ten neįtiko, draugė ėjo iš paskos ir bambėjo,nugi žiūrėk, gražus berniokas stabdyk ir daryk su juo ką nors biggrin.gif Guldyk vat į reklamuojamą viešbučių lovą ir išrenk lotuliukas.gif Ui, sakau, tokiu reta,kuris tiek sutiks biggrin.gif
Atsakyti
Matėt A.Pocej įdėjo foto į FB "Dainos prie žindinio", tai ar aš viena neįkertu čia jų turinio ir ryšio su pavadinimu ar kaip čia yr g.gif Man būna jo tokių afigienų fotkių ir projektų, kad tikrai smagiai susižiūri, bet būna tokių briedų...šios foto vienos iš jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 09, 18:06)
oj nepaliauji juokinti biggrin.gif

blykste tik buvo, bet nei fokuso nebuvo, nieko...ir ko čia blyn kabinėtis...sunku gi vien su blykste fotkinti doh.gif  lotuliukas.gif ir kaip iš karto nesupratau  biggrin.gif o naujam fotike fokusas jau instaliuotas, jo? g.gif

suprem, užskaitau 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif skaniai pasijuokiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 09, 18:23)
Matėt A.Pocej įdėjo foto į FB "Dainos prie žindinio", tai ar aš viena neįkertu čia jų turinio ir ryšio su pavadinimu ar kaip čia yr g.gif  Man būna jo tokių afigienų fotkių ir projektų, kad tikrai smagiai susižiūri, bet būna tokių briedų...šios foto vienos iš jų g.gif

pamačiau ir nuryjau seilę, nes ir aš kampo visiškai nesupratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 09, 19:06)
oj nepaliauji juokinti biggrin.gif

blykste tik buvo, bet nei fokuso nebuvo, nieko...ir ko čia blyn kabinėtis...sunku gi vien su blykste fotkinti doh.gif  lotuliukas.gif ir kaip iš karto nesupratau  biggrin.gif o naujam fotike fokusas jau instaliuotas, jo? g.gif

suprem, užskaitau 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
truputi mastykit ka rasot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 11 09, 18:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
truputi mastykit ka rasot  doh.gif

Tai tu jauti kaip nusikalbi.. biggrin.gif

A.P. foto ir aš nagrinėjau, ryšio ieškojau, reik eit paklaust, gal paaiškins.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 11 09, 19:50)
truputi mastykit ka rasot  doh.gif

Cia ne tema "Fotografuojam ir grozimes" ar kaip ji vadinasi. Cia renkasi visi, kurie nori ismokti fotografuoti. Jei fotografuoji jau seniai, tada nebus problemu atlikti ND, kurie pades susipazinti su fokusu, islaikymu, ISO, WB.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 09, 18:54)
Tai tu jauti kaip nusikalbi..  biggrin.gif

A.P. foto ir aš nagrinėjau, ryšio ieškojau, reik eit paklaust, gal paaiškins..  lotuliukas.gif

Aga jau matau š... mali komentaruose kartu su A.P. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 09, 18:23)
Matėt A.Pocej įdėjo foto į FB "Dainos prie žindinio", tai ar aš viena neįkertu čia jų turinio ir ryšio su pavadinimu ar kaip čia yr g.gif  Man būna jo tokių afigienų fotkių ir projektų, kad tikrai smagiai susižiūri, bet būna tokių briedų...šios foto vienos iš jų g.gif

Na čia ne Dainos " Prie Židinio" tema.. o FS pavadinimas : Dainos prie židinio.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 09, 19:09)
Na čia ne Dainos " Prie Židinio" tema.. o FS pavadinimas : Dainos prie židinio.. g.gif

nu joo...

bet kažkokios man tos foto briediškos biggrin.gif teisingai kažkas parašė - prasta serija ax.gif
Atsakyti
Temai šokis
"Mergaitės svajonė"
user posted image

Chiquitka, pažiūrėk SM grupėje flickeri savo foto, kažką ne taip įdėjai,nerodo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 09 lapkričio 2012 - 20:23
Sveikos,
merginos patarkit kaip man namų sąlygom padaryti baltą foną savo darbuose? Na pirmuose ND gal ir nebūtinas tas baltas fonas, bet kituose jis bus reikalingas. O ir šiaip gražiau, tvarkingiau vaizdas atrodo baltoj erdvėj, man atrodo. Beja, baltų paklodžių neturiu ax.gif
Vakar susierzinau stipriai. Per savo neišmanymą, sugadinau ND bandymą, dabar reiks vėl išnaujo gamint doh.gif Nepykit baisiai kad taip vėluoju.
Atsakyti