Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sunflowers @ 2012 11 09, 17:47)
Jei fotike to fokuso nera tai kaip man ji padaryti  doh.gif

KAS YRA FOKUSAS? paimk 3 obuolius, padek juos ant stalo ir FOKUSUOK i kiekviena paeiliui. nu jolki palki.

Pirmiausia išsiaiškinkime, kas gi yra tas fokusas. Na, kalbant liaudiškai, tai yra tai, kas nuotraukoje pas mus yra ryškiausia. Pvz. žmogaus akys portrete, gėlės žiedas pievoje ir t.t. Kalbant moksliniais terminais, fokusas – tai taškas, kuriame fotografuojamas arba per optinį įtaisą stebimas objektas tampa ryškiausiu ir aiškiausiu.

naudinga: http://fotokeliones....ai-fokusavimas/

P.S. Nu kiekvienas fotikas, net lieviausia muiline, turi fokusa biggrin.gif o ne tik blykste biggrin.gif
Atsakyti
ND 5/2 4u.gif

Lempa
user posted image

Auto
user posted image

Manual
user posted image
Atsakyti
ui, negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Suprem, uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 09, 17:29)
Suprem, uzskaitau 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Supreme .... + +
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 09, 15:34)
oho  bigsmile.gif na lauksim rezultato.
Pirma foto be fokuso. Abi foto neįdomios, nekokybiškos (visomis prasmėmis), tad sunku ir vertinti. Antrai foto nebent tiktų dėti prie kokio skelbimo, kad pardavinėji obuolius. Tai įmanoma pažiūrėt, kokie tie obuoliai. Bet tik tiek.

laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 09, 17:18)

Truputi geltonuoja ir norisi šviesiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 11 09, 17:44)
Truputi geltonuoja ir norisi šviesiau.  smile.gif

Dėl šviesiau tai aš irgi sutinku... Bet kad geltonuoja lyg nesužiūrėjau einu patikrint, maž tikrai pliusą atsiimt reiks. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 09, 18:12)
Ei blyn, gi turbūt pas mane fokusą pamiršo instaliuoti, o aš kad vargstu doh.gif

biggrin.gif

QUOTE(Suprem @ 2012 11 09, 18:18)

tamsoka, bet lyg ir balta g.gif as uzskaityciau 4u.gif

QUOTE(Ka @ 2012 11 09, 18:44)
Truputi geltonuoja ir norisi šviesiau.  smile.gif

siena geltonuoja, atvirukas lyg ir ne g.gif
Atsakyti
Ui, juokas per ašaras lotuliukas.gif

Suprem, abu užskaitau 4u.gif Toliau ND baigėsi, vadinasi laukiam konkursinės foto mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Ten kazkoks seselis geltonas gavosi g.gif
Aciu uzskaiciusioms, berods uztenka jei niekas neapsigalvos biggrin.gif Dirbtini pazadu patobulinti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2012 11 09, 18:01)
Suprem, abu užskaitau 4u.gif Toliau ND baigėsi, vadinasi laukiam konkursinės foto mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif

Ačiū smile.gif
Mano konkursinė išgaravo nuėjus į biblioteką-nedavė ko norėjau, kitų minčių neturiu sad.gif
Atsakyti