Oi, siuvinėt ant juodos aidos, tai kankynė visiška... Ir nors pasidėdavau po apačia stalinę lempą, kad geriau matytųsi, bet vis tiek akių gaila, tai spėju, kad daugiau tokiam reikalui nesiryžčiau
QUOTE(sandrexx @ 2012 11 08, 16:09)
Sveukutes darbstuoles,gal galit man pagelbeti. Ieskau triptiku siuvinejimo kryzeliu schemu su magnolijomis.Siuskite mertinkaitienesandra1020@gmail.com. Aciu
schemų paieška
triptikai
merginos ,koks ten psl yra internetinė pardupotuvė, rinkinių ,iš J RAIDĖS,Joan ar kažkaip
zavingos man sitos tulpes, tokios tikroviskos norejau pasiteirauti, kiek spalvu schemoje? nes as esu radusi du variantus sitos schemos - 23 spalvos ir berods 44. Buvau uzsidegusi siuvineti, bet suabejojau, kuri varianta tad gal galima placiau
Suskaičiavau, aš siuvinėjau su 23 spalvom Tai kaip ten gautųsi su 44 spalvom tada net neįsivaizduoju
Ir labai, labai faina skaityti tiek pagyrų Ačiū labai Čia tik paskatinimas toliau nenuleist rankų
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 14:13)
Suskaičiavau, aš siuvinėjau su 23 spalvom Tai kaip ten gautųsi su 44 spalvom tada net neįsivaizduoju
Ir labai, labai faina skaityti tiek pagyrų Ačiū labai Čia tik paskatinimas toliau nenuleist rankų
deku iuz atsakyma aisku, nenuleisk ranku kryziukai veza
uodegyte, gal sitas www.joann.com
QUOTE(gold_fish @ 2012 11 08, 16:53)
dėkoju,jau radau
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 07, 12:19)
nuo vaikų akių nepaslėpsi
turbūt dėl to ir nesiuvinėjau, nes mažamečių namie daug
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 07, 13:35)
Vyras pasikabino kambarije virš kompo stalo
Na ir kogi vyrui neišsiuvinėjote jei norėjo?
Na ir kogi vyrui neišsiuvinėjote jei norėjo?
vat, kai yra atskiras vyro kambarys, darbo, ar šiaip, tada sutinku, jis tink...
aš nieko prieš ši siuvini, ir pačiai jis krito i aki, bet... nesiuvinėjau, o vietoj jo vyras išsirinko štai šį "ugninis arklys"
QUOTE(Džeinė @ 2012 11 08, 16:41)
aš nieko prieš ši siuvini, ir pačiai jis krito i aki, bet... nesiuvinėjau, o vietoj jo vyras išsirinko štai šį "ugninis arklys"
Na suprantamas dalykas kai yra mazameciu vaiku puiku darbeli vyras issirinko
QUOTE(Ronera @ 2012 11 07, 21:59)
o jūs niekada nebandę laminuoti skirtukų? kažin laminuotų tokį storį? aš šiandien savo skirtukui prisikepinau audinį kad paslėpti blogąją pusę ir pagalvojau kad galima būtų pabandyti
Mano draugė laminavo kažkur Kaune. Jei domins, tai pasiteirausiu
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 08, 08:07)
nu va kaip saunu vakar pabaigiau darbeli sian jau kita galiu pradet, nes atkeliavo siuntinukas is kasiulai
Mane irgi tik šiandien pasiekė, tai jau pulsiu kalėdines grožybes kurpti
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 10:28)
Nerealus man šis paveikslas. Antrą kartą matau ir vis nepakartojamas
QUOTE(Ronera @ 2012 11 08, 11:34)
o kaip kasiulai siunčia, t.y. per kurjerį, reikia eiti į paštą atsiimti ar paštininkė 7 ryto į namus ateina?
Pas mus atneša paštininkas į namus po pietų. Jei neranda, įmeta lapelį į pašto dėžutę
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 08, 16:37)
Mano draugė laminavo kažkur Kaune. Jei domins, tai pasiteirausiu
Pas mus atneša paštininkas į namus po pietų. Jei neranda, įmeta lapelį į pašto dėžutę
kol kas ačiū, nereikia bandysiu dėdės prašyti kad per darbą pabandytų, o jei ne tada pereisiu per vietas, kur laminuoja ir rasiu svarbu kad dabar žinau, jog įlaminuoti įmanoma tokio storio medžiagą
kaip gerai kad paštininkė po pietų ateina čia Kaune pas mus tai kelis kartus buvo atėjus prieš 7, kai net mb nebuvo į darbą atsikėlęs todėl dabar Kaune niekada nesisakau į paštą nieko, jeigu paštas tai tik pas tėvus, man paprasčiau iš jų pasimti, o ten paštininkė gera
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 12:28)
Ačiū Tada rodausi
Nuostabus paveikslas Pasirodyk, kai įrėminsi
QUOTE(vasarė @ 2012 11 08, 13:24)
o kokio realiai jie dydzio, nes cia atrodo gana dideli ir audinys stambus
reikia paskambint i pasta ir pasakyt, kad zinai taisykles ir viskas. Ramu. gali bandyt sakyt, kad nerado namie ir imete, bet jei seimininke zino, kad buvo, tada sitas nepraeis pasiteisinimas
reikia paskambint i pasta ir pasakyt, kad zinai taisykles ir viskas. Ramu. gali bandyt sakyt, kad nerado namie ir imete, bet jei seimininke zino, kad buvo, tada sitas nepraeis pasiteisinimas
va tokie ten lankeliai taip medziaga ten stambi
man anksciau budavo ateina imeta lapeli net neuzlipa(4a jai aukstai )tai pasiguodziau pazystamai paste tai matytumet kokia maloni
nu va jau kelis kryziukus padariau visai kol kas nieko ta melina 995
Papildyta:
QUOTE(Ronera @ 2012 11 08, 16:49)
kaip gerai kad paštininkė po pietų ateina čia Kaune pas mus tai kelis kartus buvo atėjus prieš 7, kai net mb nebuvo į darbą atsikėlęs todėl dabar Kaune niekada nesisakau į paštą nieko, jeigu paštas tai tik pas tėvus, man paprasčiau iš jų pasimti, o ten paštininkė gera
kam gerai kam ne zinau kad nepatinka daug kam ir skundzias zodziu anksti negerai velai vel netinka niekaip neitiksi
Ddziuljeta, bandyk tokius darbelius, kaip tie zenklai, siuvinet arba ant smulkios aidos arba dar geriau ant lino, Ewo, pamatysi skirtuma - paciai bus zenkliai maloniau . Dabar viskas kaip ir super, bet vaizdas toks grubus, lyg per didelis .
P.S. cia ne kritika, tik pasiulymas
P.S. cia ne kritika, tik pasiulymas