Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Oi, siuvinėt ant juodos aidos, tai kankynė visiška... Ir nors pasidėdavau po apačia stalinę lempą, kad geriau matytųsi, bet vis tiek akių gaila, tai spėju, kad daugiau tokiam reikalui nesiryžčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrexx @ 2012 11 08, 16:09)
Sveukutes darbstuoles,gal galit man pagelbeti. Ieskau triptiku siuvinejimo kryzeliu schemu su magnolijomis.Siuskite mertinkaitienesandra1020@gmail.com. Aciu 4u.gif

schemų paieška

triptikai

merginos ,koks ten psl yra internetinė pardupotuvė, rinkinių ,iš J RAIDĖS,Joan ar kažkaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 lapkričio 2012 - 14:12

zavingos man sitos tulpes, tokios tikroviskos drinks_cheers.gif norejau pasiteirauti, kiek spalvu schemoje? nes as esu radusi du variantus sitos schemos - 23 spalvos ir berods 44. Buvau uzsidegusi siuvineti, bet suabejojau, kuri varianta doh.gif tad gal galima placiau ax.gif

Suskaičiavau, aš siuvinėjau su 23 spalvom smile.gif Tai kaip ten gautųsi su 44 spalvom tada net neįsivaizduoju smile.gif

Ir labai, labai faina skaityti tiek pagyrų smile.gif Ačiū labai smile.gif Čia tik paskatinimas toliau nenuleist rankų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 14:13)
Suskaičiavau, aš siuvinėjau su 23 spalvom smile.gif Tai kaip ten gautųsi su 44 spalvom tada net neįsivaizduoju smile.gif

Ir labai, labai faina skaityti tiek pagyrų smile.gif Ačiū labai smile.gif Čia tik paskatinimas toliau nenuleist rankų smile.gif

deku iuz atsakyma 4u.gif aisku, nenuleisk ranku biggrin.gif kryziukai veza biggrin.gif

uodegyte, gal sitas www.joann.com
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2012 11 08, 16:53)
deku iuz atsakyma  4u.gif  aisku, nenuleisk ranku  biggrin.gif  kryziukai veza  biggrin.gif

uodegyte, gal sitas www.joann.com

dėkoju,jau radau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 07, 12:19)
nuo vaikų akių nepaslėpsi  ax.gif

turbūt dėl to ir nesiuvinėjau, nes mažamečių namie daug blush2.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 07, 13:35)
Vyras pasikabino kambarije virš kompo stalo ax.gif

Na ir kogi vyrui neišsiuvinėjote jei norėjo?  unsure.gif  mirksiukas.gif

vat, kai yra atskiras vyro kambarys, darbo, ar šiaip, tada sutinku, jis tink...
aš nieko prieš ši siuvini, ir pačiai jis krito i aki, bet... nesiuvinėjau, o vietoj jo vyras išsirinko štai šį "ugninis arklys"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 08 lapkričio 2012 - 15:41
QUOTE(Džeinė @ 2012 11 08, 16:41)

aš nieko prieš ši siuvini, ir pačiai jis krito i aki, bet... nesiuvinėjau, o vietoj jo vyras išsirinko štai šį "ugninis arklys"

Na suprantamas dalykas kai yra mazameciu vaiku ax.gif puiku darbeli vyras issirinko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 07, 21:59)
o jūs niekada nebandę laminuoti skirtukų? kažin laminuotų tokį storį? g.gif aš šiandien savo skirtukui prisikepinau audinį kad paslėpti blogąją pusę ir pagalvojau kad galima būtų pabandyti ax.gif

Mano draugė laminavo kažkur Kaune. Jei domins, tai pasiteirausiu mirksiukas.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 08, 08:07)
nu va kaip saunu vakar pabaigiau darbeli sian jau kita galiu pradet, nes atkeliavo siuntinukas is kasiulai thumbup.gif

Mane irgi tik šiandien pasiekė, tai jau pulsiu kalėdines grožybes kurpti mirksiukas.gif

QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 10:28)

Nerealus man šis paveikslas. Antrą kartą matau ir vis nepakartojamas wub.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 11 08, 11:34)
o kaip kasiulai siunčia, t.y. per kurjerį, reikia eiti į paštą atsiimti ar paštininkė 7 ryto į namus ateina? smile.gif

Pas mus atneša paštininkas į namus po pietų. Jei neranda, įmeta lapelį į pašto dėžutę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 08, 16:37)
Mano draugė laminavo kažkur Kaune. Jei domins, tai pasiteirausiu mirksiukas.gif

Pas mus atneša paštininkas į namus po pietų. Jei neranda, įmeta lapelį į pašto dėžutę  mirksiukas.gif

kol kas ačiū, nereikia 4u.gif bandysiu dėdės prašyti kad per darbą pabandytų, o jei ne tada pereisiu per vietas, kur laminuoja ir rasiu smile.gif svarbu kad dabar žinau, jog įlaminuoti įmanoma tokio storio medžiagą smile.gif

kaip gerai kad paštininkė po pietų ateina smile.gif čia Kaune pas mus tai kelis kartus buvo atėjus prieš 7, kai net mb nebuvo į darbą atsikėlęs doh.gif todėl dabar Kaune niekada nesisakau į paštą nieko, jeigu paštas tai tik pas tėvus, man paprasčiau iš jų pasimti, o ten paštininkė gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 12:28)
Ačiū smile.gif Tada rodausi

Nuostabus paveikslas wub.gif Pasirodyk, kai įrėminsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 11 08, 13:24)
o kokio realiai jie dydzio, nes cia atrodo gana dideli ir audinys stambus  ax.gif

reikia paskambint i pasta ir pasakyt, kad zinai taisykles ir viskas. Ramu. gali bandyt sakyt, kad nerado namie ir imete, bet jei seimininke zino, kad buvo, tada sitas nepraeis pasiteisinimas biggrin.gif

va tokie ten lankeliai smile.gif taip medziaga ten stambi ax.gif
drinks_cheers.gif man anksciau budavo ateina imeta lapeli net neuzlipa(4a jai aukstai doh.gif )tai pasiguodziau pazystamai paste tai matytumet kokia maloni ax.gif

nu va jau kelis kryziukus padariau visai kol kas nieko ta melina 995 ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ronera @ 2012 11 08, 16:49)

kaip gerai kad paštininkė po pietų ateina smile.gif čia Kaune pas mus tai kelis kartus buvo atėjus prieš 7, kai net mb nebuvo į darbą atsikėlęs doh.gif todėl dabar Kaune niekada nesisakau į paštą nieko, jeigu paštas tai tik pas tėvus, man paprasčiau iš jų pasimti, o ten paštininkė gera smile.gif

kam gerai kam ne biggrin.gif zinau kad nepatinka daug kam ir skundzias biggrin.gif zodziu anksti negerai velai vel netinka biggrin.gif niekaip neitiksi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 08 lapkričio 2012 - 17:30
Ddziuljeta, bandyk tokius darbelius, kaip tie zenklai, siuvinet arba ant smulkios aidos arba dar geriau ant lino, Ewo, pamatysi skirtuma - paciai bus zenkliai maloniau drinks_cheers.gif . Dabar viskas kaip ir super, bet vaizdas toks grubus, lyg per didelis ax.gif .
P.S. cia ne kritika, tik pasiulymas
Atsakyti