Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ronera @ 2012 11 08, 13:34)
o kaip kasiulai siunčia, t.y. per kurjerį, reikia eiti į paštą atsiimti ar paštininkė 7 ryto į namus ateina? smile.gif

jai paketas didelis atneša į namus,o siūliukus ėjau pasiimt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 lapkričio 2012 - 11:43
QUOTE(Ronera @ 2012 11 08, 11:34)
o kaip kasiulai siunčia, t.y. per kurjerį, reikia eiti į paštą atsiimti ar paštininkė 7 ryto į namus ateina? smile.gif
kaip gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif

per kurjeri tai pries tai paskambina paderina laika kurjeris.o per pasta iki kazkiek ten gramu nesa i namus.sian man atnese pries 8nias ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 08, 11:43)
jai paketas didelis atneša į namus,o siūliukus ėjau pasiimt.

atvirksciai turi but ax.gif gal jusu nerado namie todel imete i dezute kad ateitumet i pasta ax.gif
va ka radau : Pagal viską paštininkas turėtų nešti į namus iki 2 kg registruotus siuntinius, tai jų darbas, už kurį mokami jiems pinigai. Informacijoje mane patikino, kad turėtų nešti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 08 lapkričio 2012 - 12:03
QUOTE(astuliene @ 2012 11 08, 12:20)
Sveikutės, borėjau tokį dalyką paklaust ar gali  būt jog skirtusu  koduku atspalviai kur pirkti čia lietuvoje o kitas parsisiustas iš Amerikos  4u.gif nes siuvinėju kalendoriu 816 spalva turėjau iš senesniu parsisiuntus bet pritruko o nusipirkus LT tamsesnis atspalvis lyg nebuvau niekada sumaisius koduku

Gali buti. Spalvos, skirtos JAV rinkai ir Europos rinkai skiriasi atspalviais, nors numeriai tie patys.
Atsakyti
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 11:28)
Ačiū smile.gif Tada rodausi

Net nesitiki, kad siuvinėtas. Nuostabu!
Atsakyti

thumbup.gif kaip nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 08, 13:57)
per kurjeri tai pries tai paskambina paderina laika kurjeris.o per pasta iki kazkiek ten gramu nesa i namus.sian man atnese pries 8nias ax.gif
Papildyta:

atvirksciai turi but ax.gif gal jusu nerado namie todel imete i dezute kad ateitumet i pasta ax.gif
va ka radau : Pagal viską paštininkas turėtų nešti į namus iki 2 kg registruotus siuntinius, tai jų darbas, už kurį mokami jiems pinigai. Informacijoje mane patikino, kad turėtų nešti.

buvau namie 4u.gif iki pietu nesulaukiau pati ejau.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 08, 12:05)
buvau namie  4u.gif iki pietu nesulaukiau pati ejau.

vadinas buvo lengviau lapeli imest i dezute nei siuntinuka atnest biggrin.gif
Atsakyti
klausiu dėl to, kad man nuo to ar kurjeris ar paštas priklauso kokį adresą rašyt, tėvų ar savo, nes man čia Kaune labai nepatogu keliauti į paštą blush2.gif o tie kurjeriai tai irgi geri, jie užsimano, paskambina ryte ir būtinai tą pačią dieną turi galėt pasiimt, tai bent iš vakaro įspėtų, o ne paskambina ir pasako kad "dabar važiuoju link jūsų, ar jūs namie", paskutinį kartą su kurjeriu būtent taip ir buvo doh.gif jau tada geriau Kaune gyvenant pačiai prasukt pro kasiulus ir pasiimt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 08, 12:10)
klausiu dėl to, kad man nuo to ar kurjeris ar paštas priklauso kokį adresą rašyt, tėvų ar savo, nes man čia Kaune labai nepatogu keliauti į paštą blush2.gif o tie kurjeriai tai irgi geri, jie užsimano, paskambina ryte ir būtinai tą pačią dieną turi galėt pasiimt, tai bent iš vakaro įspėtų, o ne paskambina ir pasako kad "dabar važiuoju link jūsų, ar jūs namie", paskutinį kartą su kurjeriu būtent taip ir buvo doh.gif jau tada geriau Kaune gyvenant pačiai prasukt pro kasiulus ir pasiimt g.gif

suma pristatymo ir skirias ar kurjeris ar pastas.taip daznai skambina kurjeris kad jau vaziuoju ar jus namie ax.gif del pasto jos turetu atnest i namus bet kiek teko skaityt ,susidurt asmeniskai tai nuo pastininko priklauso..zodziu nezinau ka patart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 08, 10:08)

o kokio realiai jie dydzio, nes cia atrodo gana dideli ir audinys stambus ax.gif

QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 10:28)

jos mano favorituose, nustumiau truputuka eile, bet tikrai siuvinesiu bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(doviem @ 2012 11 08, 10:37)

oba thumbup.gif  sita kai pamaciau tai net atsilosiau atgal smile.gif

as is karto apie tave pagalvojau thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 08, 10:59)
jau matytas,bet niekada neatsibostantis, grožis  wub.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 11 08, 11:11)
Ojei kaip tikroviškai tas padėklas su tulpėm atrodo thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 11 08, 11:34)

yra trys pasirinkimo budai apmokant: pastas; is ranku i rankas (kurjeris +10 lt) ir atsiemimas parduotuvese. Todel priklauso nuo to, ka renkiesi. Pristatymas nemokamas tik pastui, jei suma virs 100 litu jei gerai pamenu, kitu atveju +5lt. O atnesti privalo, kaip kad pateike pavyzdi, i namus. Nes cia yra smulkios perlaidos, prekes dazniausiai buna vokuose. Musu kaime as pasiekiau, kad atsimintu savo darbo pareigas lotuliukas.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 08, 12:46)
suma pristatymo ir skirias ar kurjeris ar pastas.taip daznai skambina kurjeris kad jau vaziuoju ar jus namie ax.gif del pasto jos turetu atnest i namus bet kiek teko skaityt ,susidurt asmeniskai tai nuo pastininko priklauso..zodziu nezinau ka patart smile.gif

reikia paskambint i pasta ir pasakyt, kad zinai taisykles ir viskas. Ramu. gali bandyt sakyt, kad nerado namie ir imete, bet jei seimininke zino, kad buvo, tada sitas nepraeis pasiteisinimas biggrin.gif
Atsakyti

Oho koks gražumas wub.gif 4u.gif 4u.gif kaip sekėsi siuvinėti ant juodos medžiagos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveukutes darbstuoles,gal galit man pagelbeti. Ieskau triptiku siuvinejimo kryzeliu schemu su magnolijomis.Siuskite mertinkaitienesandra1020@gmail.com. Aciu 4u.gif
Atsakyti