Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Averita @ 2012 11 08, 08:21)
ka siuvinesi bigsmile.gif

siuvinesiu sita ir sita bet schemas pasidariau pati su programa ,nes siuvinesiu monochromu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarė @ 2012 11 08, 08:38)
man tai BS visai nekliuvo schmoll.gif , kadangi tas voras voratinklinis, tai ir BS toks atitinkamas  thumbup.gif
is karto i akis krito tik krastu nelygumai, bet jau viska surasei, kame tos bedos  mirksiukas.gif

O BS tikrai nebijok  mirksiukas.gif man tai super dalykas, kai is plokscio vaizdo gauni realistini  thumbup.gif

oj tie sonai doh.gif na kaip sakoma is klaidu mokomes smile.gif plius ten nekietinta...nes negavau to pakietinimo..tai kai gausiu pakietinsiu atardzius ax.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif

Sugalvojau ir aš po ilgo laiko pasirodyt dar vienu savo darbeliu, bet jūs man, blondinei, priminkite kaip įkelti čia nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 10:38)
Labas merginos smile.gif

Sugalvojau ir aš po ilgo laiko pasirodyt dar vienu savo darbeliu, bet jūs man, blondinei, priminkite kaip įkelti čia nuotraukas  4u.gif

Vienas iš būdų: www.part.lt mirksiukas.gif kopijuojam forumui skirtą nuorodą ir dedam žinutėn smile.gif
Atsakyti
dar pamenat?
;D
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 11 08, 11:47)
Vienas iš būdų: www.part.lt  mirksiukas.gif kopijuojam forumui skirtą nuorodą ir dedam žinutėn smile.gif

Ačiū smile.gif Tada rodausi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristukas82: 08 lapkričio 2012 - 10:30
Sveikos, noriu pagirti visu jusu darbelius, daug cia groziu pamaciau pas jus smile.gif retokai apsilankau, o ir siuvineju letokai, be to kai pas mane milziniskas paveikslas tai ir proceso nelabai matosi letai judant biggrin.gif Bet jus visos saunuoles 4u.gif
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 11:28)

oba thumbup.gif sita kai pamaciau tai net atsilosiau atgal smile.gif kazkada siuvinejau ir as ji. Tad norejau pasidometi kaip sekesi siuvineti? Kiek laiko uztrukote? Ar fona siuvinesite? ax.gif
Atsakyti
Kristukas bigsmile.gif va cia tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 12:28)

jau matytas,bet niekada neatsibostantis, grožis wub.gif
Atsakyti
Ojei kaip tikroviškai tas padėklas su tulpėm atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, borėjau tokį dalyką paklaust ar gali būt jog skirtusu koduku atspalviai kur pirkti čia lietuvoje o kitas parsisiustas iš Amerikos 4u.gif nes siuvinėju kalendoriu 816 spalva turėjau iš senesniu parsisiuntus bet pritruko o nusipirkus LT tamsesnis atspalvis lyg nebuvau niekada sumaisius koduku
Atsakyti
Kaip jus sparciai dirbat - receptu knygutes, skirtukas, procesai thumbup.gif

QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 10:28)

zavingos man sitos tulpes, tokios tikroviskos drinks_cheers.gif norejau pasiteirauti, kiek spalvu schemoje? nes as esu radusi du variantus sitos schemos - 23 spalvos ir berods 44. Buvau uzsidegusi siuvineti, bet suabejojau, kuri varianta doh.gif tad gal galima placiau ax.gif

QUOTE(astuliene @ 2012 11 08, 11:20)

esu girdejusi, kad buvo tokiu atveju, kad atspalviai siek tiek skiriasi, nes siulai is skirtingu partiju. Tad patariama, eji jau reikes daug tos pacios spalvos - iskart ir uzsipirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 08, 08:07)
nu va kaip saunu vakar pabaigiau darbeli sian jau kita galiu pradet, nes atkeliavo siuntinukas is kasiulai thumbup.gif

o kaip kasiulai siunčia, t.y. per kurjerį, reikia eiti į paštą atsiimti ar paštininkė 7 ryto į namus ateina? smile.gif

QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 10:28)

kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti