Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 07, 10:14)
Štai mano pabaigtukas.... ax.gif

Linksmuolis diedukas biggrin.gif

QUOTE(ZMama @ 2012 11 07, 10:39)
Įrėminom  smile.gif

Jis mano planuose, gal kada nors... Simpatiški besmegeniukai wub.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 11 07, 11:27)
mergaitės gal kuri siuvinėjote, duokit idėjų (ne schemų) vestuvinei palinkėjimų knygai smile.gif

Aš siuvinėjau, gali pamatyti mano facebooke mirksiukas.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 11 07, 12:34)
na va ateinu su savo meškinu smile.gif

Smagu matyti visą procesą bigsmile.gif Tavo meškiukas- meilybė. Mano pusseserė jį siuvinėjo krikšto dukros metrikui mirksiukas.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 11 07, 13:58)
Merginos o Tatty Teddy serijos nebūna schemų su DMC siūlais? blush2.gif arba gal kuri turite pačių meškiukų tuos atspalvius susikonvertavę ir jau siuvinėję, t.y. atitikmenys nepavedė? smile.gif

Aš siuvinėjus kelis meškiukus, konvertavausi į DMC pati. Juos taip pat gali pamatyti pas mane FB mirksiukas.gif Tik nežinau ar schemas išsaugojau g.gif Vėliau, už kokios valandos, peržiūrėsiu schemas, jei bus užsilikę - parašysiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 07 lapkričio 2012 - 17:09
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 07, 09:14)

cha cha,geras sitas diedulis thumbup.gif

QUOTE(ZMama @ 2012 11 07, 09:39)
Va čia tai geras,  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

laaaabai mieli,super! thumbup.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 11 07, 11:34)
na va ateinu su savo meškinu smile.gif

meilybe wub.gif
o as siandien pabaigiau savo afrikietes ax.gif na,tiesa ne visai,truksta vienos spalvos,bet ten ne daug ir liko visas BS o sito bieso tikrai nemazai doh.gif doh.gif tai dabar jau deliojuosi savo adomeli,pabaigsiu afrikietes veliau.
Atsakyti
skirtukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 07, 21:32)

fainas bigsmile.gif bet su biesu tai jaučiu nesidžiaugei g.gif cool.gif

o jūs niekada nebandę laminuoti skirtukų? kažin laminuotų tokį storį? g.gif aš šiandien savo skirtukui prisikepinau audinį kad paslėpti blogąją pusę ir pagalvojau kad galima būtų pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 07, 15:58)
norėjau pasiklausti gal kuri nors yra siuvinėtoja nuo Panevėžio ar nuo šio krašto netoli ir esate nešusios rėminti į Babiloną į savex rėminimo saloną kurys budavo netoli priešais geros akys parduotuvę. Norėjau praeitą savaitėle nešti rėminti bet tai kad neberadau tos parduotuvės rėminimo gal kur kitur persikėle nes toje vietoje atsidarė su vėrimu papuošalų kažkokia parduotuvė. Tai gal kuri žinote ar visai šis rėminimo salonas užsidarė ar kažkur persikėle? blush2.gif  g.gif

Labas vakaras, Savex galerija persikėlė į patį centrą, Ukmergės gatvę, netoli Žiogelio. Tam pačiam pastate, kur užuolaidų salonas "Fidėja" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 07, 21:59)
fainas bigsmile.gif bet su biesu tai jaučiu nesidžiaugei g.gif  cool.gif

o jūs niekada nebandę laminuoti skirtukų? kažin laminuotų tokį storį? g.gif aš šiandien savo skirtukui prisikepinau audinį kad paslėpti blogąją pusę ir pagalvojau kad galima būtų pabandyti ax.gif

labai matos ane? blush2.gif as ji dariau pirma ir paskutini karta schmoll.gif ......... nemoku nesigauna doh.gif jei ne spirgantis pasonej savininkas buciau perdarius bet dabar tiesiog lupo is ranku...paskui dar su susiuvimu bedu buvo tai isvis doh.gif per arti nukirpau medziaga pradejo irti(nors buvau perejus su masinine siule) teko perdarinet su masina siut o ja naudotis nemoku tai ir MB idarbinau doh.gif lotuliukas.gif

del laminavimo net neisivaizduoju geras klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 07, 22:28)
labai matos ane? blush2.gif as ji dariau pirma ir paskutini karta schmoll.gif ......... nemoku nesigauna doh.gif jei ne spirgantis pasonej savininkas buciau perdarius bet dabar tiesiog lupo is ranku...paskui dar su susiuvimu bedu buvo tai isvis doh.gif per arti nukirpau medziaga pradejo irti(nors buvau perejus su masinine siule) teko perdarinet su masina siut o ja naudotis nemoku tai ir MB idarbinau doh.gif  lotuliukas.gif

ar matosi tai neįsižiūrėjau, tiesiog jo daug ir reikia skaičiuot pagal kryžiukus kur durt, neina susiorientuot pagal skirtingus atspalvius smile.gif
tikrai galiu pasakyti kad ne paskutinis BS čia smile.gif ir aš taip sakiau kai pirmą kartą pabandžiau, bet dabar išmokau, gražiai gaunasi ir netgi sakyčiau visai mielai man jis siuvinėjasi jeigu visi dygsniai sutampa su kryželių kampais, nereikia taikyt į vidurį kryžiukų smile.gif o daug gražių paveikslėlių su BS, vien dėl to juk neatsisakysit grožių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 07, 22:31)
ar matosi tai neįsižiūrėjau, tiesiog jo daug ir reikia skaičiuot pagal kryžiukus kur durt, neina susiorientuot pagal skirtingus atspalvius smile.gif
tikrai galiu pasakyti kad ne paskutinis BS čia smile.gif ir aš taip sakiau kai pirmą kartą pabandžiau, bet dabar išmokau, gražiai gaunasi ir netgi sakyčiau visai mielai man jis siuvinėjasi jeigu visi dygsniai sutampa su kryželių kampais, nereikia taikyt į vidurį kryžiukų smile.gif o daug gražių paveikslėlių su BS, vien dėl to juk neatsisakysit grožių mirksiukas.gif

pas mane beda kad atmintis ne regimoji doh.gif tai atrodo paziuriu isidemiu kai pradedu jau ziuriu pievose doh.gif biggrin.gif istiesu paskui jau net nelabai zejau variau is akies blush2.gif nes spalva cia tik viena tai....
kol kas galiu pasakyt atsisakysiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va kaip saunu vakar pabaigiau darbeli sian jau kita galiu pradet, nes atkeliavo siuntinukas is kasiulai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 08, 09:07)
nu va kaip saunu vakar pabaigiau darbeli sian jau kita galiu pradet, nes atkeliavo siuntinukas is kasiulai thumbup.gif

ka siuvinesi bigsmile.gif

Visi darbeliai nuostabus wub.gif

As prijuostes siuvineju, kai sampes nusipirkiu ikelsiu blush2.gif nedaug vietos dideliam darbui, tai labai elementarus piesinukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2012 11 07, 23:13)
Labas vakaras, Savex galerija persikėlė į patį centrą, Ukmergės gatvę, netoli Žiogelio. Tam pačiam pastate, kur užuolaidų salonas "Fidėja"  4u.gif

Ačiū labai už informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 07, 22:28)
labai matos ane? blush2.gif as ji dariau pirma ir paskutini karta schmoll.gif ......... nemoku nesigauna doh.gif jei ne spirgantis pasonej savininkas buciau perdarius bet dabar tiesiog lupo is ranku...paskui dar su susiuvimu bedu buvo tai isvis doh.gif per arti nukirpau medziaga pradejo irti(nors buvau perejus su masinine siule) teko perdarinet su masina siut o ja naudotis nemoku tai ir MB idarbinau doh.gif  lotuliukas.gif

man tai BS visai nekliuvo schmoll.gif , kadangi tas voras voratinklinis, tai ir BS toks atitinkamas thumbup.gif
is karto i akis krito tik krastu nelygumai, bet jau viska surasei, kame tos bedos mirksiukas.gif

O BS tikrai nebijok mirksiukas.gif man tai super dalykas, kai is plokscio vaizdo gauni realistini thumbup.gif
Atsakyti