Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(asta30a @ 2012 11 28, 13:49)
Na, merginos... prisiduodu su savo pirmuoju blynu - atsoliuojanciu zirgu  bigsmile.gif

Net nesitiki, kad pirmas blynas thumbup.gif Ir paveikslas nuostabus, ir darbas atliktas puikiai 4u.gif
Atsakyti
a

gal kas turi šio paveikslėlio schemą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supererika: 28 lapkričio 2012 - 14:18
eina sau,siti zirgai tikrai ispudingi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, merginos... prisiduodu su savo pirmuoju blynu - atsoliuojanciu zirgu  bigsmile.gif
Kol kas kantriai gules spintoje iki keliones i Lietuvele, nes pas mus IRL, deja nera didelio ir grazaus remu pasirinkimo  verysad.gif
Sonuose tu seseliu nesiuvinejau, nes toks buvo sio paveikslo uzsakoves/mano dukrytes pageidavimas  ax.gif

labai labai gražu 4u.gif ir tikrai net negalėčiau pagalvoti kad čia pirmas siuvinėtas darbelis bigsmile.gif bet iš kur tiek drąsos pradėti siuvinėjimo "karjerą" nuo tokio darbo? blush2.gif
Atsakyti

jis tikrai atsuoliuoja bigsmile.gif thumbup.gif prasiverzes is tos tamsos - super wub.gif
Atsakyti

Asta - žavingas žirgas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Ronera @ 2012 11 28, 15:03)
bet iš kur tiek drąsos pradėti siuvinėjimo "karjerą" nuo tokio darbo? blush2.gif

aš nesistebiu, mano triptikas irgi tik apšilus kojas vos vos su xxx darytas...priežastis - kai LABAI LABAI NORISI, nelieka kliūčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 11 28, 15:13)
Asta - žavingas žirgas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
aš nesistebiu, mano triptikas irgi tik apšilus kojas vos vos su xxx darytas...priežastis - kai LABAI LABAI NORISI, nelieka kliūčių biggrin.gif

Butent !!! As tikrai nesiruosiau pradeti nuo tokio didelio darbo... Tiesiog ieskojausi neto platybese kokios mielos atvirutes ar siaip mini vaikisko personazo... Bet, kai pamaciau si zirga - jau zinojau, kad niekam kitam savo laiko neskirsiu, kol neturesiu jo lotuliukas.gif
Atsakyti
Libaja, na ir didumas, uz kantrybe 4u.gif

o atsoliuojantys zirgas toks tikroviskas thumbup.gif

supererika, tau reikia i schemu paieskos tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 11 28, 14:49)
Kol kas kantriai gules spintoje iki keliones i Lietuvele, nes pas mus IRL, deja nera didelio ir grazaus remu pasirinkimo  verysad.gif
Sonuose tu seseliu nesiuvinejau, nes toks buvo sio paveikslo uzsakoves/mano dukrytes pageidavimas  ax.gif

Dabar kibsiu i ''baltaji natiurmorta''  bigsmile.gif

Sveikinu užbaigus tookį grožį bigsmile.gif wub.gif 4u.gif pasakiškas darbelis mirksiukas.gif toks tikroviškumas ir alsavimo gražumas wub.gif Nemažo didžio darbelį pasirinkote kaip pradedančiajai, bet puikiai pasisekė sveikinu 4u.gif 4u.gif Tai sekmės kibti į naująjį darbelį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 28 lapkričio 2012 - 15:45
QUOTE(libaja @ 2012 11 28, 08:46)
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>libaja</span> , Jūsų įdėta nuotrauka yra per didelė. Dėkite ne didesnes nei 500- 640 pixelių nuotraukas.
moderatorė irmulia

blink.gif blink.gif blink.gif Taigi mažinau mažinau kelis kartus ir tikrai buvo viskas gerai. Bent jau per 3 kompus žiūrėjau tikrai buvo mažas paveiksliukas.

QUOTE(*Capri* @ 2012 11 28, 10:37)
Libaja, aš be žodžių dėl įdėto darbo, nors kaip Ronerai, irgi ne mano motyvas.
bet kai įsivaziduoju kiek jis pareikalavo laiko...tai giriu labai thumbup.gif Kiek ten maždaug xxx? g.gif

Dėl motyvų - kas nors būtų pasakęs, kad siuvinėsiu kažką panašaus, būčiau primušus, bet kai Džeinė ištraukė į dienos šviesą būtent ŠITĄ, siūlus užsisakiau jau po savaitės. Ir va....
O kryžiukų - apytisliai 220x320 apie 70400 blush2.gif
QUOTE(Katusik @ 2012 11 28, 12:32)
as tokio niekad gyvenime neiveikciau  unsure.gif

beje, taip tik atrodo, ar ten krasteliai tikrai apklijuoti montazine juosta?  bigsmile.gif
jei neklystu, tai merginos cia apie tulpes sneka  smile.gif

Bet jei pamėgintum... Labai mielai siuvinėjasi. Normaliai dirbant lapas savaitei. 16 lapų - 4 mėn. Vuolia!
O juostelė ten dažymui skirta. Statybinė. Gal ji ir montažine vadinasi, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 11 28, 14:46)
Nu bet dabar išvis nieko nebesimato  verysad.gif

Na man puikiausiai atidarė ir puikiai matosi g.gif
Atsakyti
Aciu, merginos uz gerus ivertinimus 4u.gif man net kirba tokia mintis, kad po metu pertraukeles as dar viena toki siuvinesiu kam nors dovanu... Nes labai smagiai siuvinejosi wub.gif
Atsakyti