Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ronera @ 2012 11 27, 18:17)
Atkeliauju su pabaigtuku smile.gif

graziai ziurisi ir apvilkta dailiai 4u.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 11 27, 18:23)
Irėminau apelsinus, nors pasportą turėjo pagaminti 3 cm pločio kažkaip netaip susikalbėjome, O tarpus užsiuvinėjau:

Ir dar vienas greitukas buvo padarytas, nes mažai mergaitei reikėjo kalėdinio darbelio į darželį. Galvojau rodyti ar ne, bet pasirodysiu. Ekspromtu darytas.

puikiai thumbup.gif abu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 27, 20:17)
Atkeliauju su pabaigtuku smile.gif dar kartą didelis ačiū Uodegytei už schemą 4u.gif

ilgai ieškojau aš tą motyvą ,užsislėpęs buvo lotuliukas.gif puiki knygelė thumbup.gif motyvas puikiai įsipaišė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 lapkričio 2012 - 18:58
QUOTE(Dzenete @ 2012 11 27, 19:23)
Irėminau apelsinus, nors pasportą turėjo pagaminti 3 cm pločio kažkaip netaip susikalbėjome, O tarpus užsiuvinėjau:
Ir dar vienas greitukas buvo padarytas, nes mažai mergaitei reikėjo kalėdinio darbelio į darželį. Galvojau rodyti ar ne, bet pasirodysiu. Ekspromtu darytas.

Niam niam kaip skaniai ir tikroviškai atrodo apelsinai wub.gif 4u.gif Ir greitukas visai vykęs 4u.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ronera @ 2012 11 27, 19:50)
ačiū 4u.gif tik toks prašymukas, manau kaip ir visos šioje temoje, galime kreiptis tu mirksiukas.gif

Gerai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 27 lapkričio 2012 - 19:47
QUOTE(B_March @ 2012 11 27, 18:54)
gražu  bigsmile.gif aš ir pradžių pamaniau, kad tie geltoni veidukai iš tikrųjų ant knygelės priklijuoti doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif oi ne, ten bendrai nuotrauką dėjau ir čia, ir kitoj svetainėj, ir kartu fb, tai nedariau skirtingų nuotraukų versijų su paslėpta /ne data biggrin.gif aišku SM'e tos šypsenėlės šalia liniuotės netenka prasmės, bet patingėjau pasivarginti su dviem skirtingais variantais blush2.gif
QUOTE(vasarė @ 2012 11 27, 18:56)
graziai ziurisi ir apvilkta dailiai  4u.gif

ačiū 4u.gif nors čia jau trečia knygelė, bet vis tiek labai vargau su ja, pirmosios buvo gerokai mažesnės, tai ir lengviau buvo, o čia taip lengvai ir greitai nepasidarė ax.gif bet rezultatu ir pati patenkinta smile.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 27, 18:56)
ilgai ieškojau aš tą motyvą ,užsislėpęs buvo  lotuliukas.gif puiki knygelė  thumbup.gif motyvas puikiai įsipaišė  ax.gif

ačiū 4u.gif dar norėjau dėti per viršelį kokią juostelę bet persigalvojau, prie šito motyvo nemanau kad būtų tikę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 27, 19:55)
ačiū 4u.gif dar norėjau dėti per viršelį kokią juostelę bet persigalvojau, prie šito motyvo nemanau kad būtų tikę blush2.gif

Tikrai, jokios juostelės čia nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 27, 20:55)

Puikiai atrodo ir be juostelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 27, 18:56)
ilgai ieškojau aš tą motyvą ,užsislėpęs buvo  lotuliukas.gif puiki knygelė  thumbup.gif motyvas puikiai įsipaišė  ax.gif

as per velai pamaciau kad praso tos schemos ax.gif blush2.gif nes buvau visai nesenai siuvinejus smile.gif

saunuoles mergaites su savo pabaigtukais 4u.gif
Atsakyti
Gal rytoj pasirodysiu savo prieš savaitėle su virš pabaigtu, liutuke su mažyliu 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Ronera @ 2012 11 27, 21:55)

skaitai mano mintis biggrin.gif aš taipat pagalvojau apie juostelę ,nėrinuką cool.gif

dar Ronera pamiršau pasakyti ,šaunuolė ,kad taip puikiai apipavidalinai knygelę,kruopščiai atlikta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 lapkričio 2012 - 22:04
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 27, 22:04)
skaitai mano mintis  biggrin.gif aš taipat pagalvojau apie juostelę ,nėrinuką  cool.gif

dar Ronera pamiršau pasakyti ,šaunuolė ,kad taip puikiai apipavidalinai knygelę,kruopščiai atlikta  ax.gif

jau gal būtų per daug perkrauta jei dar prie visko ir juostelė, nes jau ir taip inicialus ir ypač datą paskutiniu metu sugalvojau išsiuvinėt ax.gif įdėjau tik juostelę kaip skirtuką raudoną, tai vis šioks toks akcentas blush2.gif

ačiū 4u.gif o ir vargau prie tos knygelės 2 ar 3 valandas doh.gif nes sunkiai sekėsi iš gana kieto ir dar susukto vatmano lapo priešlapius lygiai iškirpt, o ir su audinio tempimu ilgai žaidžiau kol lygiai ištampiau, nes visgi čia jau ne ta mažytė užrašinė kaip man jau įprasta buvo, paskui su kampukais žaidžiau, buvau primiršus kaip daryt smile.gif na žodžiu, turėjau ką veikt kone pusdienį, bet rezultatu esu patenkinta thumbup.gif

jau kaip susinervinau, praeitą savaitę kasiuluose pirkau tų DMC lipdukų su numeriukais, kur ant plastikinių ričių reikia klijuot, tai kreivai atspausdinta, pusė numeriuko ant vieno lipduko, pusė ant kito, ir taip visi doh.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už nuomonę dėl Tulip trio 4u.gif Ir pati galvojau apie šviesų rėmelį, bet dar svarstau dėl dvigubo pasparto g.gif
Ronera, labai graži knyga 4u.gif tas motyvas man wub.gif - esu siuvinėjusi jį sidabrinių vestuvių sukaktuvių proga smile.gif
Atsakyti
Ronera, knygute nuostabi ir nepriekaistingai apvilkta 4u.gif

Martini, rodyk savo Tulip Trio bigsmile.gif
Atsakyti