Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(audrajaz @ 2012 11 27, 15:13)
Burbuliukas labai fainas gavosi, o ant kokios medžiagytės siuvinėta? bigsmile.gif

Paaukojau sena kaledine staltiese blush2.gif
Kad siuvinejimas gautusi lygus is antros puses buvau prisidyksniavusi aidos gabaliuka rolleyes.gif
Atsakyti
kiek daug gražių darbų atėjus į temą radau bigsmile.gif visom po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 11 27, 14:51)

O cia mano vakarykstis darytas burbulas

liux thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 27, 16:09)
tai aš asmeniškai už 3 ax.gif

as irgi uz trecia, nes tik tas svelnus remas isryskina geliu pastelini grozi, tamsus remai demesi pasiima nepelnytai sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 27, 15:09)
tai aš asmeniškai už 3 ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(asta30a @ 2012 11 27, 15:51)
Ach, su kooookiu malonumu vakar vel griebiau ta savaji zirga i rankas  bigsmile.gif  tikiuosi jau per pora vakaru pabaigti  cool.gif no vakarykstis darytas burbulas - pirmasis mano blynas... ten sone exdarbovietes inicialai, nes butent jiems sis darbukas bus skirtas  rolleyes.gif

Puikiai pasidarbavote wub.gif puikus burbulai thumbup.gif Lauksim jūsų pabaigtuko gražuolio žirgo wub.gif
Atsakyti
Atkeliauju su pabaigtuku smile.gif dar kartą didelis ačiū Uodegytei už schemą 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 27, 19:17)
Atkeliauju su pabaigtuku smile.gif dar kartą didelis ačiū Uodegytei už schemą 4u.gif

Puikiai pasidarbavote wub.gif gražiai apvilkta ir apipavidalinta 4u.gif gražu ka ir be pridursi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Irėminau apelsinus, nors pasportą turėjo pagaminti 3 cm pločio kažkaip netaip susikalbėjome, O tarpus užsiuvinėjau:
user posted image
Ir dar vienas greitukas buvo padarytas, nes mažai mergaitei reikėjo kalėdinio darbelio į darželį. Galvojau rodyti ar ne, bet pasirodysiu. Ekspromtu darytas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 27, 18:17)

Labai dailus darbas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2012 11 27, 18:23)
Irėminau apelsinus, nors pasportą turėjo pagaminti 3 cm pločio kažkaip netaip susikalbėjome, O tarpus užsiuvinėjau:

Ir dar vienas greitukas buvo padarytas, nes mažai mergaitei reikėjo kalėdinio darbelio į darželį. Galvojau rodyti ar ne, bet pasirodysiu. Ekspromtu darytas.

Apelsinai wub.gif Taip ir norisi jų paskanaut mirksiukas.gif
Greitukas mielas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sobieska pavydetina ziurint i tavo darbeliu fotografijas, taip graziai nuotraukos padarytos thumbup.gif

Ronera darbelis graziai padarytas ir motyvas man labai patinka wub.gif

Dzenete apelsinai labai grazus ir skaniai atrodo, cia kaledom toks darbelis labai tinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 27, 18:20)
Puikiai pasidarbavote wub.gif  gražiai apvilkta ir apipavidalinta 4u.gif gražu ka ir be pridursi mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif tik toks prašymukas, manau kaip ir visos šioje temoje, galime kreiptis tu mirksiukas.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 11 27, 18:23)

nu jau apelsinai tai trūksta žodžių wub.gif labai gražus ir šiltas darbelis 4u.gif

o ir greitukas sakyčiau labai vykęs thumbup.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 11 27, 18:38)
Labai dailus darbas wub.gif

ačiū

QUOTE(megiux59 @ 2012 11 27, 18:39)
Ronera darbelis graziai padarytas ir motyvas man labai patinka  wub.gif

ačiū 4u.gif oi patikėk kiek dienų rinkomės su mb tą motyvą, kiek schemų peržiūrėjom, osinką visą peržiūrėjom, šiaip googlėj vargom, o galiausiai radau šitą ir Uodegytė suorganizavo schemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronera @ 2012 11 27, 17:17)

gražu bigsmile.gif aš ir pradžių pamaniau, kad tie geltoni veidukai iš tikrųjų ant knygelės priklijuoti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dzenete @ 2012 11 27, 17:23)
tarpus užsiuvinėjau

thumbup.gif man gražiau, kai tarpai užsiuvinėti, nedaug ten jų yra, buvo verta pasidarbuoti papildomai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 27 lapkričio 2012 - 18:54