Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vasarė @ 2012 11 26, 22:48)
cia skaidrus stiklas, matyt, atspindi kazka is priekio. Siaip nebanguotas visiskai, itemptas darbas  mirksiukas.gif
aciuks.gif

taip ir maniau, liuks tada thumbup.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 11 27, 10:50)
Apsnigti šermukšniai

drinks_cheers.gif thumbup.gif grazu
Atsakyti
Sobieska, pas jus nėra negražių darbų...tik vienas už kitą tobulesni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 27, 06:59)
AJ DAR B_March va cia sijonas siuvinetas ne istisai pasakykit ar matos smile.gif ?

ne, nieko nesimato thumbup.gif ir į mane taip pat TU biggrin.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 11 27, 09:50)
Apsnigti šermukšniai

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 27 lapkričio 2012 - 11:46
QUOTE(*Capri* @ 2012 11 27, 12:04)
Sobieska, pas jus nėra negražių darbų...tik vienas už kitą tobulesni wub.gif

Capri...po Sobieskos nicu slepiasi tik viena persona, davai "na tu" biggrin.gif

Širdingas ačiū visoms 4u.gif ...gal kas pajuto žiemą, nors trumpam...
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 11 27, 11:45)
ir į mane taip pat TU  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 27, 10:50)
Apsnigti šermukšniai

be zodziu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
is kur gauni tokiu mielu smulkmenu?
Atsakyti
eglutė skarota
šį kartą ir atvirukas pačios išpjautas...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 11 27, 13:56)

is kur gauni tokiu mielu smulkmenu?

Dėkoju 4u.gif

Internetiniai draugai duoda, šiaip randu...kai ką nusiperku smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
tikrai nepalikau jusu ir siuvinejimo, tik pas mane pora savaitikiu sveciavosi uosvinike, tai teko si malonuma i sali trumpam atideti unsure.gif
bet, kas diena ibegdavau perziureti jusu groziu - ale darbukai kaip ant mieliu dygsta thumbup.gif

Ach, su kooookiu malonumu vakar vel griebiau ta savaji zirga i rankas bigsmile.gif tikiuosi jau per pora vakaru pabaigti cool.gif

O cia mano vakarykstis darytas burbulas - pirmasis mano blynas... ten sone exdarbovietes inicialai, nes butent jiems sis darbukas bus skirtas rolleyes.gif

user posted image

o kadangi gruodzio 25-etis, tai ir norejau ant burbulo pazymeti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta30a: 27 lapkričio 2012 - 14:56
nu jau tie šermukšniai thumbup.gif 4u.gif

Burbuliukas labai fainas gavosi, o ant kokios medžiagytės siuvinėta? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

vis grožiuosi jūsų darbais wub.gif po truputį pradedu butelių prijuostėles Kalėdoms, bet turbūt reikia gerokai paskubėt, nes laikas ne bėga, o šuoliuoja unsure.gif

Pagaliau baigiau Dimensions Tulip trio ir suku galvą, kaip rėmint g.gif Gal patarsit mirksiukas.gif Internete radau keletą rėminimo variantų, bet neapsisprendžiu... Jei atrasit laiko, įdėkit tik jums patinkančius, o ne šiaip alternatyvas blush2.gif ačiū 4u.gif

Ir nustebino, kad Dim rudas siūlas dažo blink.gif gerai, kad po rėmu nesimatys kraštų...
Beje, turiu nemalonios patirties, kad ir DMC raudonas (321) siūlas stipriai dažo net nedrėkintas verysad.gif paardyt reikėjo klaidas ir baltas linas liko rožinis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martini: 27 lapkričio 2012 - 15:46
QUOTE(Martini @ 2012 11 27, 17:40)
[i]Sveikos,

Pagaliau baigiau Dimensions Tulip trio ir suku galvą, kaip rėmint g.gif Gal patarsit mirksiukas.gif Internete radau keletą rėminimo variantų, bet neapsisprendžiu... Jei atrasit laiko, įdėkit tik jums patinkančius, o ne šiaip alternatyvas blush2.gif ačiū 4u.gif

pasirinkai nuostabų rinkinį wub.gif paletiškos gėlės,ir spalvų švelnumas wub.gif

kas labiausiai įstrigo rolleyes.gif tamsūs variantai nelabai g.gif nes užgožia jų švelnumą rolleyes.gif tai aš asmeniškai už 3 ax.gif

1,2,3 ,4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 lapkričio 2012 - 16:10