Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(birule @ 2012 11 26, 22:22)
Sekdama šią temą daug prisiskaičiau apie gražias darbų kitas puses, nepertempaimus siūlus, mazgelių nebuvimą ir pan. Tai vat klausimas man, kaip netampant siūlo ir be mazgelių pridaryti tiek nemažai pavienių kryželių  blink.gif Ten visas suknelės siluetas eina pavieniais kryželiais  doh.gif Kur dar kažkiek stulpeliu eina, tai tarkim ok (bet ir tai, kaip pradėti be mazgo tuščioje baltoje vietoje, ir daugiau aplinkui nieko nebus...), bet yra ten pvz blinkt kokie 2 kryžiokai, o aplink balta....

Cia video pakankamai aiskiai parodyta,
Kaip pradeti be mazgelio smile.gif (nuo 2.09 min iki kazkur 2.50 min.)

kas del siulo pertempimo, tai pagal mane nieko ten baisaus g.gif Pertempiama po kokius 3-4 kryzelius, o tai, man atrodo, nera labai daug.

bet as pati tik pradedu siuvineti, tai gal ir nesamones sneku.
gal patyrusios geriau patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 26, 17:11)
Puikiai atrodo iš pažiuros, ir spalvytė graži wub.gif  koks bendras vaizdas bus gal galite pasirodyti? ax.gif

spalva dmc 995 ax.gif mano pacios koreguota schema
pagal toki piesini ax.gif

QUOTE(B_March @ 2012 11 26, 18:29)
Čia, kaip suprantu, tik viena spalva siuvinėjama? Niekaip nepagaunu logikos, kokia tvarka tu tą lempą, ar kas ten, siuvinėji tokiais laipteliais, kurių pusė kryžiukų jau užsiuvinėta, o kita dar laukia grįžimo biggrin.gif

aga viena smile.gif na istisai siuvinet po pilna eilute neturiu kantrybes blush2.gif tad siuvineju po kvadrateli daugmaz arba kol baigias siulas.tada imu kita kvadrateli ir tt ax.gif kvailas isitikinimas kad taip greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 26, 21:49)
aš iš rumpiškės g.  ax.gif

as is Sportininku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 26, 21:53)
spalva dmc 995 ax.gif mano pacios koreguota schema
pagal toki piesini ax.gif
aga viena smile.gif na istisai siuvinet po pilna eilute neturiu kantrybes  blush2.gif tad siuvineju po kvadrateli daugmaz arba kol baigias siulas.tada imu kita kvadrateli ir tt ax.gif kvailas isitikinimas kad taip greiciau lotuliukas.gif

o paskui tų kvadratėlių nesimato? g.gif aš kažkada, kai siuvinėjau lapais, vieną lapą užbaigiau griežtai pagal kontūrą, tai paskui ir liko matytis toks brūkšnys doh.gif Nuo tol vengiu palikti griežtas tiesias linijas... Bet gal mažesniam darbely kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 11 27, 00:20)
o paskui tų kvadratėlių nesimato? g.gif aš kažkada, kai siuvinėjau lapais, vieną lapą užbaigiau griežtai pagal kontūrą, tai paskui ir liko matytis toks brūkšnys  doh.gif Nuo tol vengiu palikti griežtas tiesias linijas... Bet gal mažesniam darbely kitaip  4u.gif

num zinok biski matos uzbaigimas tai kartais padarau istisine eile...
nu bet o kaip kitos kvadrateliais siuvineja g.gif tikiuosi po skalbimo susilygins ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 26, 23:53)

Na visai nieko darbelis bus 4u.gif ir ka žadate daryti iš šio darbelio rėminsit ar kažkur panaudosite? mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 27, 07:41)
Na visai nieko darbelis bus 4u.gif  ir ka žadate daryti iš šio darbelio rėminsit ar kažkur panaudosite? mirksiukas.gif  ax.gif

yra dar vienas panasus.tai bus 2..jei butu 3cias butu fantastika bet...nieko panasaus daugiau neuztinku ax.gif tai nzn turbut kad reminsiu smile.gif gal kada susinaudos kam nors kaip dovana ax.gif zodziu kol kas siuvineju nervus raminu apie ateiti negalvoju biggrin.gif
beje i mane TU mirksiukas.gif

AJ DAR B_March va cia sijonas siuvinetas ne istisai pasakykit ar matos smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 27 lapkričio 2012 - 08:12
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 27, 08:59)
yra dar vienas panasus.tai bus 2..jei butu 3cias butu fantastika bet...nieko panasaus daugiau neuztinku ax.gif tai nzn turbut kad reminsiu smile.gif gal kada susinaudos kam nors kaip dovana ax.gif zodziu kol kas siuvineju nervus raminu apie ateiti negalvoju biggrin.gif
beje i mane TU mirksiukas.gif

Aiškutis mirksiukas.gif na linkiu surasti kažka panašaus ir trečiąjąm darbeliui thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 11 27, 08:59)

AJ DAR B_March va cia sijonas siuvinetas ne istisai pasakykit ar matos smile.gif ?

Na visai net nesimato 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Kokia faina pėlėda 4u.gif Ir rėmeliai labai tinka thumbup.gif

Merginos tikiuosi akmenimis neužmėtysit blush2.gif žinau, kad neseniai apie tai buvo kalbėta, bet dabar nerandu blush2.gif kaip padaryti gražų susiuvimą, tokį kaip biskornams? Ir ar ant tos siūlės dar kažkas dedasi?
Atsakyti
Apsnigti šermukšniai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 11 27, 11:50)
Apsnigti šermukšniai

Vau kaip visada gražiai ir skoningai pateikta wub.gif wub.gif
Atsakyti
Žavingi šermukšniai thumbup.gif
Atsakyti