Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vasarė @ 2012 11 26, 19:15)
Siuvineta darzeliui (kaip registracija uz grupe i viena kluba), remino kaimyne, is karto pasakau, kad suprantu, jog erdves noretusi daugiau iki remelio, bet islaidaut nenorejom is savu, nesant i reminimo salona, pirkom standartini remeli, o jis, musu nuomone, puikiai tinka butent siam siuvinio koloritui  4u.gif

Darbelis labai gražus wub.gif Tik rėmelis... unsure.gif Taip norisi jį pratempti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 11 26, 21:15)

man atrodo normaliai ,puikus darbelis,būna įrėminta ir baisiau ax.gif aš savo našlaites rėminau ,jos taipat vo vos įterptos ,api 1 cm nuo rėmelio.bet kitur esu mačius, kad darbui kartais perdaug palieka vietos,dažniausiai tai taiko MTSA dizainui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 lapkričio 2012 - 19:47
Uodegyte- žiūriu, kad naudoji labai gražų liną- išduok, kur perki ax.gif Mano iš kasiulai ne toks gražus. Dabar bandau ką nors subtilaus knygelei pritaikyt- ir per 2 siūlus dedu ir per 1 negražiai atrodo nors tu ką doh.gif
Atsakyti

peleda labai labai simpatiska, tik ar nuotraukoj taip atrodo,kad darbas siek tiek pasibangaves g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 11 26, 18:15)
dekui  4u.gif

pasirodysiu ir as, kad laiko veltui neleidziu  biggrin.gif

o man labai grazu ir atrodo tvarkingai thumbup.gif
Atsakyti
Uodegyte, Tavo darbeliai labai mieli wub.gif O jau nuotraukų grožis bigsmile.gif Matosi, kad esi profė ne tik schemų paieškoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 26, 19:12)
žinoma  mirksiukas.gif kilusi iš pajūrio,bet dabar gyvenu gargžduose  ax.gif

butu juokinga, jei paaiskes, kad esam pazystamos biggrin.gif
ar esi kada gyvenus Liepu gatveje?

dekui  4u.gif

pasirodysiu ir as, kad laiko veltui neleidziu  biggrin.gif

mano vaiko darzelyje yra peledziuku grupe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 11 26, 23:15)
butu juokinga, jei paaiskes, kad esam pazystamos  biggrin.gif
ar esi kada gyvenus Liepu gatveje?
mano vaiko darzelyje yra peledziuku grupe  thumbup.gif

aš iš rumpiškės g. ax.gif

mano sūnus taipat pelėdžiukas blush2.gif

QUOTE(rasiux- @ 2012 11 26, 21:58)
Uodegyte- žiūriu, kad naudoji labai gražų liną- išduok, kur perki  ax.gif Mano iš kasiulai ne toks gražus. Dabar bandau ką nors subtilaus knygelei pritaikyt- ir per 2 siūlus dedu ir per 1 negražiai atrodo nors tu ką  doh.gif

darbelis su užrašu, Zweigart linas Newcastle 40 ct baltas,vėliau dažytas ,rakto siuvinėto ,ir pinkeepo ,linas iš lino namų rolleyes.gif

Zuzanėle labai ačiū ,labai pamaloninai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 lapkričio 2012 - 21:57
Uodegyte- ačiū, aš pirkau Belfast- nepatinka man toks suaudimas, o ir stambokas jis man. Turiu gražaus lietuviško, bet tas tai jau labai smulkus- kryželių neįžiūriu doh.gif Užtat ir suku galvą kokį gražesnį pasirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 11 27, 00:05)
Uodegyte- ačiū, aš pirkau Belfast- nepatinka man toks suaudimas, o ir stambokas jis man. Turiu gražaus lietuviško, bet tas tai jau labai smulkus- kryželių neįžiūriu  doh.gif  Užtat ir suku galvą kokį gražesnį pasirinkt  smile.gif

taipat tokį pirkau,jis turbūt 32 ct,man taipat stambokas schmoll.gif bijojau, kad 40 ct man bus per smulkus,bet siuvinėjau mtsa švyturį ,senioką (bendram siuvinėjimui) ,paskui tą su užrašiuku, man tas linas tiko,ir patiko,ir ant jo realiai labai gražiai darbeliai žiūrisi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos,

Pribrendau ir aš pirmam pagalbos prašymui. Dirbu ties savo pirmuoju darbeliu, kuris įtariu spintoje nuguls, bet reikia juk kažkaip mokintis.
Siuvinėjamas darbelis
Procesas

Nuotrauka (schema) klausimui. Sekdama šią temą daug prisiskaičiau apie gražias darbų kitas puses, nepertempaimus siūlus, mazgelių nebuvimą ir pan. Tai vat klausimas man, kaip netampant siūlo ir be mazgelių pridaryti tiek nemažai pavienių kryželių blink.gif Ten visas suknelės siluetas eina pavieniais kryželiais doh.gif Kur dar kažkiek stulpeliu eina, tai tarkim ok (bet ir tai, kaip pradėti be mazgo tuščioje baltoje vietoje, ir daugiau aplinkui nieko nebus...), bet yra ten pvz blinkt kokie 2 kryžiokai, o aplink balta....

Kai šitą rebusą pavyks išspręsti, klausiu dėl veido siuvinėjimo, ten tokių ženkliukų yra, kad nežinau net nuo ko pradėti... Kartais jausmas, kad iš vis po ketvirtadalį kryžiuko reikia daryti....
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 11 26, 19:28)
ŽIAURIAI gražu (dabar taip mano paaugliai kalba  biggrin.gifwub.gif Super ir motyvas ir rėmelis  thumbup.gif

aciuks.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 26, 19:32)
Puikus darbelis wub.gif

dekoju 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2012 11 26, 19:33)
...ar tik ne Lututei biggrin.gif

Labai mielas darbas wub.gif

taip taip - jai biggrin.gif Aciu mirksiukas.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 11 26, 19:33)
Darbelis labai gražus wub.gif Tik rėmelis... unsure.gif Taip norisi jį pratempti cool.gif

remelis puikus, tik siuvinys per didelis lotuliukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 26, 19:46)
man atrodo normaliai ,puikus darbelis

4u.gif

QUOTE(gold_fish @ 2012 11 26, 20:46)
peleda labai labai simpatiska, tik ar nuotraukoj taip atrodo,kad darbas siek tiek pasibangaves  g.gif

cia skaidrus stiklas, matyt, atspindi kazka is priekio. Siaip nebanguotas visiskai, itemptas darbas mirksiukas.gif

QUOTE(Laura81r @ 2012 11 26, 20:47)
o man labai grazu ir atrodo tvarkingai  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti