Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 25, 22:25)
rodausi savuosius žaisliukus iš fetro (filco) ,dar du yra ,vienas iškeliavo anytai ,kitas, namukas  į kadrą nebetilpo  ax.gif

Vau kiek grožybi prigaminai bigsmile.gif wub.gif pasakiškai ir gražiai pateikta wub.gif
Atsakyti
Merginos, kiek 'skanių' darbelių paskutiniu metu!!! Smagu užeit į temą 4u.gif
Atsakyti
Uodegyt, koookios grožybės wub.gif wub.gif bene kokius negriukus turi įdarbinus, kad tiek visko spėji padaryt, o kur dar schemų ieškojimas g.gif lotuliukas.gif
Šaunuolėėėė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uodegyte saunus darbeliai thumbup.gif

O ir zirgo jau asys matosi biggrin.gif
Atsakyti
myth - labai gražiai judat į priekį thumbup.gif

megiux59, tikrai labai gra-us darbelis ir šauniai įrėmintas 4u.gif

Uodegyte, na trūksta žodžių, tu kaip visada stebini wub.gif o ypač nuotraukos kaip gražiai pateiktos thumbup.gif
Atsakyti
merginos ,ačiū nuoširdžiai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

viskas prasidėjo nuo senučiuko ,kur dalyvauju bendram procese,kai jį apipavidalinau ,tiesiog nesitikėjau ,kad išeis.patiko pats gaminimo procesas,tada pagriebiau seniai užsibūtą ornamentą,vėliau ir kitą su žodžiais.o anyta pamačius ,taipat užsinorėjo tokio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 lapkričio 2012 - 10:48
bendrai darant vis smagiau, ane mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano namuose jau irgi pakvipo Kaledomis wub.gif

cia mano pirmos gamintos atvirutes blush2.gif

user posted image

user posted image
(sitas nevisai kaledinis, bet darytas asmeniskai mergaitei, kuri labai labai labai nori katinelio, bet tevai neleidzia. todel mergaite renka atvirutes su katinais smile.gif )

o cia, kaip kazkas prase, mano pabandymai daryti burbulus ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Užeikit ČIA
Yra naujų darbų, reiktų išsakyti pastebėjimus, nes visos tik giria, giria. Tos pačios autorės du darbai įdėti. Aš jau apsilankiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 26 lapkričio 2012 - 16:07
Katusik, fainiai labai, o dar kai paskirtis su tam tikra priezastimi (turiu omeny katineli), dar labiau sildo.

Merginos, noriu paklausti, kur Kaune esate pirke/ mate foto albumu, kuriuos butu galima veliau paversti suasmenintais vestuviniais (turiu omeny, kad nereiketu pilnai aprengti, bet kad ir nebutu aiskiai vestuvinis, nes maciau kainas doh.gif ) ir knygas palinkejimams, kur ir kokias siulote pirkti. Veliau bandyciau irgi kazka sumeistraut asmenisko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 11 26, 16:03)
Merginos, noriu paklausti, kur Kaune esate pirke/  mate foto albumu, kuriuos butu galima veliau paversti suasmenintais vestuviniais (turiu omeny, kad nereiketu pilnai aprengti, bet kad ir nebutu aiskiai vestuvinis, nes maciau kainas  doh.gif ) ir knygas palinkejimams, kur ir kokias siulote pirkti. Veliau bandyciau irgi kazka sumeistraut asmenisko  ax.gif

Man kai reikėjo, šį tą radau fotosalonuose prie zoologijos muziejaus, netoli Soboro (prie kiniečių parduotuvės) ir prie Soboro priešais Raudoną kryžių. Manęs netenkino lapų spalva ir dydis. Patikusių albumų lapai buvo juodi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 11 26, 14:13)
Mano namuose jau irgi pakvipo Kaledomis  wub.gif

cia mano pirmos gamintos atvirutes  blush2.gif

Mielos atvirutės 4u.gif ir katinėlis savotiškai simpatiškas mirksiukas.gif ir žaisliukas puikiai pagamintas gražu wub.gif
Atsakyti