Kokie cia GROZIAI siandien
o kalediniai burbulai pasirode tokie ikvepiantys, kad istempiau MB i parduotuve pirkti visko, ko reikia ju gamybai
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 23, 16:09)
ausines uzsidek kad negirdetum greit ten isipjauna, galima pakentet
Tai jei tik įpjauti, tai dar pakentėčiau O tai tų putplasčio burbulų kažkur būna pirkti , nes aš maniau kad pačiai juos reikia išsipjauti Tai jau tiek mano dantys nepaveš
QUOTE(audrajaz @ 2012 11 23, 21:13)
Tai jei tik įpjauti, tai dar pakentėčiau O tai tų putplasčio burbulų kažkur būna pirkti , nes aš maniau kad pačiai juos reikia išsipjauti Tai jau tiek mano dantys nepaveš
joo buna pirkt ju...prie dekupazo gal gaminiu...
QUOTE(fija @ 2012 11 22, 22:18)
noriu įkelti jums kelias nuotraukas tulpių, kurias siuvinėju.
Bus labai gražu
QUOTE(Padangele @ 2012 11 23, 00:12)
gerą vakarą adatos \
Puikios
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 23, 12:35)
Nuostabūs darbai ir nuotraukos!
parodysiu kur nutupė mano eglutės, briedžiukai ir dovanėlės, sumeistravau savo pirmąjį skirtuką, bus dovana....
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 23, 21:15)
floristikos prekėse dažnai būna
QUOTE(Padangele @ 2012 11 23, 23:06)
parodysiu kur nutupė mano eglutės, briedžiukai ir dovanėlės, sumeistravau savo pirmąjį skirtuką, bus dovana....
mielas
QUOTE(Averita @ 2012 11 23, 23:21)
ant kokios medžiagos siuvinėta? įdomiai, pasirodykit kai bus ant vainiko pritaisytas
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 23, 20:15)
as vakar nusipirkau Gerose Akyse (Vilniuje)
padeti tie burbulai prie pat ijejimo. cm iki
yra bent 3 dydziu (nuo 3 cm iki kokiu 12)
kainuoja nuo 0.99 iki 8.99 lt.
dar yra is to pacio putplascio padarytu kiausiniu (bet cia gal Velykom labiau), ziedu ir sirdeliu
O as vakar pasidariau pirma burbula
tik cia jo, greiciausiai, nerodysiu, nes jis visai nesiuvinetas
QUOTE(Katusik @ 2012 11 24, 08:40)
tik cia jo, greiciausiai, nerodysiu, nes jis visai nesiuvinetas
nu parooodyk vis tiek
Sveikos,
turiu klausimėlį:
Acufactum schemose nurodyti siūlai HF, VH ir OE su skaičiukais. Pirmuosius trumpinius ir skaičius randu konvertavimo lentelėse, bet kas tas OE? ir dar HF40 nerandu, kokią DMC spalvą atitinka...
Ačiū, jei kas nors atsakys
turiu klausimėlį:
Acufactum schemose nurodyti siūlai HF, VH ir OE su skaičiukais. Pirmuosius trumpinius ir skaičius randu konvertavimo lentelėse, bet kas tas OE? ir dar HF40 nerandu, kokią DMC spalvą atitinka...
QUOTE(Martini @ 2012 11 24, 15:51)
Sveikos,
turiu klausimėlį:
turiu klausimėlį:
nepamenu kruiu bet kazkuriu tikrai neradau..pati derinau likusias is akies..