Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Daisiuke...šilta, šilta wub.gif wub.gif ...netgi minkšta žiūrėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 11 23, 11:36)
Daisuke- nu tu "pavarai"  bigsmile.gif - ir darbelių grožis, o jau nuotraukos  thumbup.gif . Man iki tokių sugebėjimų kaip pėsčiom iki mėnulio  doh.gif . Mano fotike mygtuko "mianas" nėra, tai gaunasi tik buitinės foto  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mane irgi taip pat biggrin.gif

Daisiuke, labai labai gražu bigsmile.gif bigsmile.gif Gal kas nors turi kokią pamokėlių nuorodą, kaip tokius burbulus padaryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 11 23, 15:58)
Gal kas nors turi kokią pamokėlių nuorodą, kaip tokius burbulus padaryti? ax.gif

https://www.youtube....h?v=hNJ1jN0HUVM čia gana aiškiai parodyta, tik kiek sudėtingesnis burbulas. Esmė tokia, kad reik putoplastinį burbulą įpjaut ir į įpjovas užkišt medžiagos kraštelius, paskui kokia gražia juostele linijas uždengti, padekoruot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2012 11 23, 15:58)
drinks_cheers.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif pas mane irgi taip pat biggrin.gif
Daisiuke, labai labai gražu  bigsmile.gif  bigsmile.gif Gal kas nors turi kokią pamokėlių nuorodą, kaip tokius burbulus padaryti? ax.gif

pvz cia
http://soteitei.blog...decoration.html
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 23, 14:32)
https://www.youtube....h?v=hNJ1jN0HUVM čia gana aiškiai parodyta, tik kiek sudėtingesnis burbulas. Esmė tokia, kad reik putoplastinį burbulą įpjaut ir į įpjovas užkišt medžiagos kraštelius, paskui kokia gražia juostele linijas uždengti, padekoruot 4u.gif

nu geeeras, gyvenime taip nesugalvočiau swoon.gif ačiū tau, reikės kitais metais išbandyt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 23, 14:41)

aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek darbeliu pabirejo thumbup.gif

zirafos labai mielos drinks_cheers.gif o Daisiukes kalediniai burbulai silti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 23, 15:32)
Esmė tokia, kad reik putoplastinį burbulą įpjaut

O Dieve jau man vien skaitant dantis maudžia, o kaip juos dar išpjauti lotuliukas.gif
Teks atsisakyti tokio grožio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2012 11 23, 16:59)
O Dieve jau man vien skaitant dantis maudžia, o kaip juos dar išpjauti  lotuliukas.gif
Teks atsisakyti tokio grožio  verysad.gif

ausines uzsidek kad negirdetum biggrin.gif greit ten isipjauna, galima pakentet smile.gif
Atsakyti
mergaites gal žinot kiek toks dim rinkinys kainuotų lt ,gal kas žada artimiausiu metu iš čia užsakinėti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 lapkričio 2012 - 16:15
Sveikos 4u.gif Kiek čia grožių pas jus wub.gif wub.gif

Aš noriu paklausti jūsų, kaip yra su išsiuvinėtomis pagalvėmis? Prašo manęs išsiuvinėti metriką kokį linksmą ir ant pagalvėlės užvalkalo prisiūti. Man įdomu iš praktinės pusės, ar jos labai neprisigers dulkių ir nuo plovimų nedings vaizdas? g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2012 11 23, 19:09)
Sveikos 4u.gif Kiek čia grožių pas jus wub.gif  wub.gif

Aš noriu paklausti jūsų, kaip yra su išsiuvinėtomis pagalvėmis? Prašo manęs išsiuvinėti metriką kokį linksmą ir ant pagalvėlės užvalkalo prisiūti. Man įdomu iš praktinės pusės, ar jos labai neprisigers dulkių ir nuo plovimų nedings vaizdas? g.gif Ačiū 4u.gif

pagalvėlė tik dekoratyvinė ,jai ji bus ne mėtoma ,neimama ,tada ir skalbt nereikės ax.gif o jai miegot ,tada nepatariu , aida,ir siūliukai veidą braižys,pati buvau sumasčius ,bet tos minties atsisakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 lapkričio 2012 - 17:27
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 23, 16:15)
mergaites gal žinot kiek toks dim rinkinys  kainuotų lt ,gal kas žada artimiausiu metu iš čia užsakinėti ?

man viena mergina pagelbėjo- parašysiu tau viską į a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti