Daisiuke...šilta, šilta ...netgi minkšta žiūrėti
QUOTE(rasiux- @ 2012 11 23, 11:36)
Daisuke- nu tu "pavarai" - ir darbelių grožis, o jau nuotraukos . Man iki tokių sugebėjimų kaip pėsčiom iki mėnulio . Mano fotike mygtuko "mianas" nėra, tai gaunasi tik buitinės foto
pas mane irgi taip pat
Daisiuke, labai labai gražu Gal kas nors turi kokią pamokėlių nuorodą, kaip tokius burbulus padaryti?
QUOTE(B_March @ 2012 11 23, 15:58)
Gal kas nors turi kokią pamokėlių nuorodą, kaip tokius burbulus padaryti?
https://www.youtube....h?v=hNJ1jN0HUVM čia gana aiškiai parodyta, tik kiek sudėtingesnis burbulas. Esmė tokia, kad reik putoplastinį burbulą įpjaut ir į įpjovas užkišt medžiagos kraštelius, paskui kokia gražia juostele linijas uždengti, padekoruot
QUOTE(B_March @ 2012 11 23, 15:58)
pas mane irgi taip pat
Daisiuke, labai labai gražu Gal kas nors turi kokią pamokėlių nuorodą, kaip tokius burbulus padaryti?
pvz cia
http://soteitei.blog...decoration.html
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 23, 14:32)
https://www.youtube....h?v=hNJ1jN0HUVM čia gana aiškiai parodyta, tik kiek sudėtingesnis burbulas. Esmė tokia, kad reik putoplastinį burbulą įpjaut ir į įpjovas užkišt medžiagos kraštelius, paskui kokia gražia juostele linijas uždengti, padekoruot
nu geeeras, gyvenime taip nesugalvočiau ačiū tau, reikės kitais metais išbandyt
Papildyta:
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 23, 14:41)
kiek darbeliu pabirejo
zirafos labai mielos o Daisiukes kalediniai burbulai silti
zirafos labai mielos o Daisiukes kalediniai burbulai silti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 23, 15:32)
Esmė tokia, kad reik putoplastinį burbulą įpjaut
O Dieve jau man vien skaitant dantis maudžia, o kaip juos dar išpjauti
Teks atsisakyti tokio grožio
QUOTE(audrajaz @ 2012 11 23, 16:59)
O Dieve jau man vien skaitant dantis maudžia, o kaip juos dar išpjauti
ausines uzsidek kad negirdetum greit ten isipjauna, galima pakentet
Sveikos Kiek čia grožių pas jus
Aš noriu paklausti jūsų, kaip yra su išsiuvinėtomis pagalvėmis? Prašo manęs išsiuvinėti metriką kokį linksmą ir ant pagalvėlės užvalkalo prisiūti. Man įdomu iš praktinės pusės, ar jos labai neprisigers dulkių ir nuo plovimų nedings vaizdas? Ačiū
Aš noriu paklausti jūsų, kaip yra su išsiuvinėtomis pagalvėmis? Prašo manęs išsiuvinėti metriką kokį linksmą ir ant pagalvėlės užvalkalo prisiūti. Man įdomu iš praktinės pusės, ar jos labai neprisigers dulkių ir nuo plovimų nedings vaizdas? Ačiū
QUOTE(buckizs @ 2012 11 23, 19:09)
Sveikos Kiek čia grožių pas jus
pagalvėlė tik dekoratyvinė ,jai ji bus ne mėtoma ,neimama ,tada ir skalbt nereikės o jai miegot ,tada nepatariu , aida,ir siūliukai veidą braižys,pati buvau sumasčius ,bet tos minties atsisakiau.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 23, 16:15)
mergaites gal žinot kiek toks dim rinkinys kainuotų lt ,gal kas žada artimiausiu metu iš čia užsakinėti ?
man viena mergina pagelbėjo- parašysiu tau viską į a.ž.