Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 23, 14:24)
o kas yra fetras? apie ka cia? blush2.gif

o tą širdutę pati darei? ji iš to audinuko,fetro (veltinis audinys) ,fetras dar kitaip vadinamas,tik nepamenu dabar kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 lapkričio 2012 - 12:30
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 23, 13:28)
o tą širdutę pati darei? ji iš to audinuko,fetro ,fetras dar kitaip vadinamas,tik nepamenu dabar kaip.

jo jau supratau apie ka tu..
jo ir sirdute ir eglute ir briedis mano daryti smile.gif pernai visokiu as tne gaminau..ir kaledines kojines is jo siuvau..kablys i nugara buvo istriges ant tu darbeliu..matyt nuo kryziavojimo pavargus buvau...smile.gif
Atsakyti
taip tas pats filcas biggrin.gif tik rus jie vadina fetru,taip aš jį ir atradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 23, 13:33)
taip tas pats filcas  biggrin.gif tik rus jie vadina fetru,taip aš jį ir atradau  blush2.gif

aa nu svarbu aisku kad snekam apie ta pati biggrin.gif
Atsakyti
Daisuke- nu tu "pavarai" bigsmile.gif - ir darbelių grožis, o jau nuotraukos thumbup.gif . Man iki tokių sugebėjimų kaip pėsčiom iki mėnulio doh.gif . Mano fotike mygtuko "mianas" nėra, tai gaunasi tik buitinės foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 11 23, 13:36)
Daisuke- nu tu "pavarai"  bigsmile.gif - ir darbelių grožis, o jau nuotraukos  thumbup.gif . Man iki tokių sugebėjimų kaip pėsčiom iki mėnulio  doh.gif . Mano fotike mygtuko "mianas" nėra, tai gaunasi tik buitinės foto  biggrin.gif

nereik cia didelio miano smile.gif atvirutes tiesa pasakisu fotkintos ant grindu..padejus deze ir ja kartu apgaubus ranksluosciu baltu..tiesiog ranksluostis ir ant dezes ri ant grindu nuleistas..padeta biski kalediniu kazkokiu atributu ir viskas smile.gif o burbulai dar egriau - balkone biggrin.gif man reikejo baltos aplinkios sviesios...nu ka, va ziuriu balkonas baltom lentelem iskaltas nu ir ten deze uzklojau baltu audeklu ir fotkinau lotuliukas.gif

bet aciu uz komplimentus 4u.gif
Atsakyti
DAISIUKE, aš be žado wub.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif paskaičiau jūsų mintis apie nekokybiškas schemas ir prisikūriau, kad gal mano darbas pagal nekokybišką schemą smile.gif

Uodegyte, pagal tą schemą ir siuvinėju smile.gif

nuraminot, tad labai mielai tęsiu darbą 4u.gif jau savaitę prie jo nesiliečiau smile.gif

Daisiuke, gražūs darbai ir foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 23, 12:35)
sveikos..pasirodau ir as su pora darbeliu..atviruciu tai visas sastatas pagamintas, bet rodausi keleta.. ir dar keli kalediniai burbulai smile.gif vienodi tik skirtingi spalviniai variantai smile.gif pas mane namuose kaledom kvepia smile.gif atsiprasau, gal biski daugoka cia tu nuotrauku  blush2.gif

kad tik daugiau tokių nuotraukų temai paspalvint thumbup.gif labai gražu viskas, tiek siuvinėti darbeliai, tiek veltinio žaisliukai wub.gif burbulai kad ir ganėtinai paprasti, bet tokie skoningi, elegantiški 4u.gif O čia medžiaga sukišta į įpjovas ar kaip nors klijuota? Labai jau idealiai, nei vienos raukšlelės biggrin.gif

Žirafos thumbup.gif thumbup.gif atrodo taip ir turi būt, labai pavyko suderint abi bigsmile.gif

Tulpių procesas tai vau... bigsmile.gif kas ten galėjo užkliūt... Bus nuostabus paveikslas thumbup.gif
Atsakyti
Daisiuke pamaloninai akis, man ypač bumbuliukai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2012 11 23, 14:48)
kad tik daugiau tokių nuotraukų temai paspalvint thumbup.gif labai gražu viskas, tiek siuvinėti darbeliai, tiek veltinio žaisliukai wub.gif burbulai kad ir ganėtinai paprasti, bet tokie skoningi, elegantiški 4u.gif O čia medžiaga sukišta į įpjovas ar kaip nors klijuota? Labai jau idealiai, nei vienos raukšlelės biggrin.gif

Žirafos thumbup.gif thumbup.gif atrodo taip ir turi būt, labai pavyko suderint abi bigsmile.gif

Tulpių procesas tai vau... bigsmile.gif kas ten galėjo užkliūt... Bus nuostabus paveikslas thumbup.gif

kistas i ipjovas ausinys, apklijuot manau be sansu be rauksliu smile.gif

aciu visoms uz malonius zodzius ax.gif
Atsakyti
dėkuj už aplodismentus žirafoms 4u.gif
kas įdomiausia tai tas žirafas užsiprašė vienas vaikinas.... dovanos merginai, kaip miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangele: 23 lapkričio 2012 - 14:24