och,tulpes tulpes!nuostabus procesas,nezinau,kas tau nepatinka viskas ten gerai su jomis,bus tikrai nuostabus paveikslas.
linksmos ir mielos ziurafukes!
Tulpes nuostabios , as neizvelgiau kas ten negerai
Zirafos labai dailiai atrodo. Linas daug ka sudaro, aida taip nesiziuretu.
Zirafos labai dailiai atrodo. Linas daug ka sudaro, aida taip nesiziuretu.
Ir vėl šaunių darbelių užderėjo Tulpės bus fantastiškos , žirafų mielumas , triptikas kaip visada originalus
žiūrinėjau toj e- parduotuvėj, tai kiek neblogų Zalatoje Runo rinkinių radau, o ir kainos visai nedidelės (kaip pavz. DIM būna apie 150 Lt). Prisvajojau apie peizažus, bet net nežinočiau kurį rinktis- visi prie dūšios limpa
žiūrinėjau toj e- parduotuvėj, tai kiek neblogų Zalatoje Runo rinkinių radau, o ir kainos visai nedidelės (kaip pavz. DIM būna apie 150 Lt). Prisvajojau apie peizažus, bet net nežinočiau kurį rinktis- visi prie dūšios limpa
unkind žavus triptikas
sveikos..pasirodau ir as su pora darbeliu..atviruciu tai visas sastatas pagamintas, bet rodausi keleta.. ir dar keli kalediniai burbulai vienodi tik skirtingi spalviniai variantai pas mane namuose kaledom kvepia atsiprasau, gal biski daugoka cia tu nuotrauku
Burbulai
Burbulai
Ačiū, merginos, už gražius žodžius Pilna neužbaigtų darbelių, norisi viską iki Kalėdų suspėti
Daisiuke, labai gražūs burbulai!
Daisiuke, labai gražūs burbulai!
Daisiuke vau labai mieli ir gražūs darbeliai ,jau norėjau klaust iš kur sniegas
dekui visoms koks sniekas..nerasta, laukiu issiziojus kolkas imituojam tik
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 23, 14:13)
dekui visoms koks sniekas..nerasta, laukiu issiziojus kolkas imituojam tik
aš taipogi ,laukia darbeliai fotosesijos ,o už lango oras niūrus
matau ,kad fetrą naudojai pasigaminau ir aš iš fetro, žaisliukų ant eglutės,labai faina su ja dirbti ,daug smulkmenėlių mielų galima pasidaryti .
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 23, 13:16)
aš taipogi ,laukia darbeliai fotosesijos ,o už lango oras niūrus
matau ,kad fetrą naudojai pasigaminau ir aš iš fetro, žaisliukų ant eglutės,labai faina su ja dirbti ,daug smulkmenėlių mielų galima pasidaryti .
o kas yra fetras? apie ka cia?
cia filca turejai galvoje? toki
tai as cia pernai su juo biskuti zaidziau..mat mano pana buvo tokio amziaus kad nuo eglutes viska traukt norejo..tai prigaminau tokiu zaisliuku ir galejo laupyt kiek norejo jooo turint ideju labai smagu su juo dirbti