Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

och,tulpes tulpes!nuostabus procesas,nezinau,kas tau nepatinka g.gif viskas ten gerai su jomis,bus tikrai nuostabus paveikslas. thumbup.gif thumbup.gif
linksmos ir mielos ziurafukes! wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tulpes nuostabios 4u.gif , as neizvelgiau kas ten negerai g.gif
Zirafos labai dailiai atrodo. thumbup.gif Linas daug ka sudaro, aida taip nesiziuretu.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

unkind, simpatiskas triptikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir vėl šaunių darbelių užderėjo wub.gif Tulpės bus fantastiškos thumbup.gif , žirafų mielumas wub.gif , triptikas kaip visada originalus mirksiukas.gif
žiūrinėjau toj e- parduotuvėj, tai kiek neblogų Zalatoje Runo rinkinių radau, o ir kainos visai nedidelės (kaip pavz. DIM būna apie 150 Lt). Prisvajojau apie peizažus, bet net nežinočiau kurį rinktis- visi prie dūšios limpa smile.gif
Atsakyti
unkind žavus triptikas smile.gif
Atsakyti
sveikos..pasirodau ir as su pora darbeliu..atviruciu tai visas sastatas pagamintas, bet rodausi keleta.. ir dar keli kalediniai burbulai smile.gif vienodi tik skirtingi spalviniai variantai smile.gif pas mane namuose kaledom kvepia smile.gif atsiprasau, gal biski daugoka cia tu nuotrauku blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Burbulai
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Daisiuke, labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už gražius žodžius 4u.gif Pilna neužbaigtų darbelių, norisi viską iki Kalėdų suspėti blink.gif

Daisiuke, labai gražūs burbulai!
Atsakyti
Daisiuke vau bigsmile.gif labai mieli ir gražūs darbeliai ,jau norėjau klaust iš kur sniegas hihihi.gif
Atsakyti
dekui visoms smile.gif koks sniekas..nerasta, laukiu issiziojus smile.gif kolkas imituojam tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2012 11 23, 14:13)
dekui visoms smile.gif koks sniekas..nerasta, laukiu issiziojus smile.gif kolkas imituojam tik  biggrin.gif

aš taipogi biggrin.gif ,laukia darbeliai fotosesijos ,o už lango oras niūrus unsure.gif

matau ,kad fetrą naudojai smile.gif pasigaminau ir aš iš fetro, žaisliukų ant eglutės,labai faina su ja dirbti ,daug smulkmenėlių mielų galima pasidaryti wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 lapkričio 2012 - 12:24
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 23, 13:16)
aš taipogi  biggrin.gif  ,laukia darbeliai fotosesijos ,o už lango oras niūrus  unsure.gif

matau ,kad fetrą naudojai  smile.gif pasigaminau ir aš iš fetro, žaisliukų ant eglutės,labai faina su ja dirbti ,daug smulkmenėlių mielų galima pasidaryti  wub.gif  .

o kas yra fetras? apie ka cia? blush2.gif
cia filca turejai galvoje? toki

tai as cia pernai su juo biskuti zaidziau..mat mano pana buvo tokio amziaus kad nuo eglutes viska traukt norejo..tai prigaminau tokiu zaisliuku ir galejo laupyt kiek norejo biggrin.gif jooo turint ideju labai smagu su juo dirbti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisiuke: 23 lapkričio 2012 - 12:28