Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(fija @ 2012 11 22, 21:18)
Sveikos  4u.gif
noriu įkelti jums kelias nuotraukas tulpių, kurias siuvinėju. Išsiuvinėti 6 lapai, 1 eilė, bet kažko man trūksta, gal buvo nekokybiška schema. gal galite kritiškai įvertinti darbą  smile.gif kyla man noras jį padėti į šalį, bet būtų gaila, nes tiek daug darbo įdėta  verysad.gif 

Man tai gražu.... ax.gif Parinksi ryškesnį rėmelį, turėtų gyviau atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(fija @ 2012 11 22, 23:18)
Sveikos  4u.gif
noriu įkelti jums kelias nuotraukas tulpių, kurias siuvinėju. Išsiuvinėti 6 lapai, 1 eilė, bet kažko man trūksta, gal buvo nekokybiška schema. gal galite kritiškai įvertinti darbą  smile.gif kyla man noras jį padėti į šalį, bet būtų gaila, nes tiek daug darbo įdėta   verysad.gif 

nuostabus procesas,gražias tulpes siuvinėji wub.gif

nemesk darbo,siuvinėji pagal kokybišką schemą, jai schemos lapas toks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 lapkričio 2012 - 22:12
fija, labai grazus bus paveikslas thumbup.gif wub.gif svaigstu del tulpiu, tai man cia super grazu thumbup.gif
Atsakyti
gerą vakarą adatos draugės 4u.gif
parodau kelių vakarų pasiterapinimą... pati komponavau paveiksliuką, radau schemą tik su viena žirafa, pageidavimas buvo dvi biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 11 23, 00:12)
gerą vakarą adatos draugės  4u.gif
parodau kelių vakarų pasiterapinimą... pati komponavau paveiksliuką, radau schemą tik su viena žirafa, pageidavimas buvo dvi  biggrin.gif

Labai dailios zirafos thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Padangėle...stebini thumbup.gif
Atsakyti
Trijulė jau padovanota, pasigaminau pasportą ir pati įsirėminau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 11 22, 23:12)
gerą vakarą adatos draugės  4u.gif
parodau kelių vakarų pasiterapinimą... pati komponavau paveiksliuką, radau schemą tik su viena žirafa, pageidavimas buvo dvi  biggrin.gif

na, super thumbup.gif Gerai gaunasi, komponuok toliau thumbup.gif bigsmile.gif

QUOTE(unkind @ 2012 11 23, 01:49)
Trijulė jau padovanota, pasigaminau pasportą ir pati įsirėminau  ax.gif

šauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Labai smagios žirafytės thumbup.gif
Atsakyti
Padangėle, liuks žirafiukai thumbup.gif Tokie keliantys šypseną biggrin.gif
Atsakyti
Labas is ryto smile.gif Ar kam nors teko uzsisakyti prekiu is sitos el. parduotuves www.siuvinija.lt ? Ar neteko nusivilt, ar patikima? g.gif
Atsakyti
oi fainuolės žiurafos thumbup.gif

Merginos gal galėtumėt priminti kokio formato turi būti paveiksliukas, kad būtų galima jį perleisti per programą, kad padarytų schemutę g.gif
Atsakyti