o aš vakar apturėjau "malonumą" 3 vakarų darbą išardyt. Visą plotą pusinių ne į tą pusę suvariau. Kas per proto užtemimas buvo - neįsivaizduoju... visa pilis velniop nuėjo...
QUOTE(libaja @ 2012 11 22, 10:24)
o aš vakar apturėjau "malonumą" 3 vakarų darbą išardyt. Visą plotą pusinių ne į tą pusę suvariau. Kas per proto užtemimas buvo - neįsivaizduoju... visa pilis velniop nuėjo...
ooo,kaip as megstu toki"malonuma"reikia daug pastangu,kad nenumesciau i sona
Sveikos.
Turiu klausimą dėl 1 siuvinėjimo schemos.
Gal kam teko siuvinėti ar matyti išsiuvinėtą šitą paveikslą? Atsisiunčiau jos schemą ir nesuprantu - ar čia ant 1 drobės visi trys paveikslai?
Gal kam teko siuvinėti ar matyti išsiuvinėtą šitą paveikslą? Atsisiunčiau jos schemą ir nesuprantu - ar čia ant 1 drobės visi trys paveikslai?
QUOTE(Paslaptele @ 2012 11 22, 13:30)
Sveikos.
priklauso kaip vėliau tą darbą rėminsi kartu ar atskirai.
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 22, 11:47)
priklauso kaip vėliau tą darbą rėminsi kartu ar atskirai.
Prisipažinsiu - žadėjau AŽ Jums rašyti
Aha... O jei atskirai kabinti. Kaip su rėminimu tada?
QUOTE(Paslaptele @ 2012 11 22, 13:57)
Prisipažinsiu - žadėjau AŽ Jums rašyti
kitur yra triptikų ,vienodų formų ,tad juos ir rėminti lengviau.
čia porą pavyzdėlių gal padės.
nors šis man nelabai
rėminti galima atskirai, o vėliau pati išdėstysite, kaip jums geriau.
kitu būdu ,tiesiog apmauti ant rėmo,jai siuvinėsis ant baltos spalvos audinio,žiūrėsis itin gražiai.
AŽ prasitryniau ,kažkas rašė man dėl šio triptiko ,radau išsiuvinėtą variantą .
Nu kaip man patinka tie pienės pūkeliai Jaučiu neišsisuksiu aš nuo jų Bet kad jau žiema, o čia vėl juoda medžiaga
Sveikos, didziosios menininkes esu, galima sakyti, pradedancioji ir noriu paklausti jusu patarimo - kas geriau ar nusipirkti paveikslo siuvinejimui rinkini, ar pirktis viska atkirai - medziaga, siulus, ieskotis schemos ir t.t.?
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 11 22, 15:22)
Sveikos, didziosios menininkes esu, galima sakyti, pradedancioji ir noriu paklausti jusu patarimo - kas geriau ar nusipirkti paveikslo siuvinejimui rinkini, ar pirktis viska atkirai - medziaga, siulus, ieskotis schemos ir t.t.?
Kaip kam patogiau. Rinkinys daug paprasčiau, nusiperki, parsineši namo ir gali siuvinėti (aš dar važiuojant namo siūlus susirūšiuoju ) O atskirai šiek tiek užtrunka, tai siūlo kokio nebūna, tai medžiagos reikiamos negauni, tai schema neryški, bet pasirinkimas NERIBOTAS ko nepasakytum apie rinkinius, nebent pirkti ne Lietuvoj
Priklauso žinoma ir kaina,rinkinys brangiau ,nei pirktis viską .Schemų pasirinkimas didelis .Bet jai iš tų norimų papuola ,tarkim vervaco ,jau geriau pirkti rinkinį ,rinkinyje duoti siūlai ir lentelė su simboliais ,o siūlų numerių nėra ,kaip kituose rinkiniuose.Dimensions rinkinį taipat patarčiau tik pirkti,nes rinkinyje yra dimensions siūlai,jų pirkti nėra ,jie tik rinkinyje.o konvertuojant (keičiant) į kitus siūlus,visiško atitikmens nėra.konvertuojant jau skirsis atspalviai.
QUOTE(audrajaz @ 2012 11 22, 15:31)
Kaip kam patogiau. Rinkinys daug paprasčiau, nusiperki, parsineši namo ir gali siuvinėti (aš dar važiuojant namo siūlus susirūšiuoju ) O atskirai šiek tiek užtrunka, tai siūlo kokio nebūna, tai medžiagos reikiamos negauni, tai schema neryški, bet pasirinkimas NERIBOTAS ko nepasakytum apie rinkinius, nebent pirkti ne Lietuvoj
Aciu labai uz greita atsakyma reiskias bandysiu ieskoti pirkti rinkinuka kazi, ar Gariunuose rasciau ka nors idomesnio, nes kazkada esu macius kelis, bet visai mazyciai paveiksliukai buvo o pardej pirkti gana brangu, ech...
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2012 11 22, 15:41)
Priklauso žinoma ir kaina,rinkinys brangiau ,nei pirktis viską .Schemų pasirinkimas didelis .Bet jai iš tų norimų papuola ,tarkim vervaco ,jau geriau pirkti rinkinį ,rinkinyje duoti siūlai ir lentelė su simboliais ,o siūlų numerių nėra ,kaip kituose rinkiniuose.Dimensions rinkinį taipat patarčiau tik pirkti,nes rinkinyje yra dimensions siūlai,jų pirkti nėra ,jie tik rinkinyje.o konvertuojant (keičiant) į kitus siūlus,visiško atitikmens nėra.konvertuojant jau skirsis atspalviai.
Jetau kokie "mandri" zodziai net nzn ju reiksmes, kokia geda
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 11 22, 17:46)
Aciu labai uz greita atsakyma reiskias bandysiu ieskoti pirkti rinkumuka kazi, ar Graiunuose rasciau ka nors idomesnio, nes kazkada esu macius kelis, bet visai mazyciai paveiksliukai buvo o pardej pirkti gana brangu, ech...
Jai kaina kandžiojas ,tada patarčiau schemą pasieškoti.
čia užeik ,pagal temas rasi nuorodose.
schemų paieška
ir pasiskaityk taisykles
QUOTE(aviniuke_m @ 2012 11 22, 17:48)
Jetau kokie "mandri" zodziai net nzn ju reiksmes, kokia geda
čia schemų gamintojų pavadinimai jokia čia gėda visos nuo to paties pradedam