Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Pikčiurna @ 2012 11 18, 22:16)
Cia sudejau savo paveiksliukus. Slapuka pasakysiu, kam reiks per a.z. wink.gif

O viesam priejimui negalima? Ar cia labai slapti darbai?
Atsakyti
Rodausi su savo šiandien baigtu darbeliu smile.gif Foto kokybė nekokia nes telefonu fotografavau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kuttis @ 2012 11 19, 22:11)
Rodausi su savo šiandien baigtu darbeliu smile.gif Foto kokybė nekokia nes telefonu fotografavau.
user posted image

Darbelio tikrai nemazai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 11 19, 19:37)
medžiagai aptempti tinka švarios picos dėželės ax.gif

thumbup.gif
reiks uzsisakyti hihihi.gif tuo paciu ir pavalgysiu biggrin.gif

bet ar tas dezes rudumas nepersisviecia pro audini? pas mane balta Aida, kurioje labai mazai uzsiuvineto ploto g.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikčiurna @ 2012 11 19, 21:13)
Darbelio tikrai nemazai  thumbup.gif

Pikčiurna, nuotrauku mes cia necituojame 4u.gif

kai cituoji zinute su nuotrauka ar paveiksliuku, is atsakymo laukelio istrink nuotraukos nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 11 19, 22:27)
Pikčiurna, nuotrauku mes cia necituojame  4u.gif

kai cituoji zinute su nuotrauka ar paveiksliuku, is atsakymo laukelio istrink nuotraukos nuoroda  smile.gif

Aciu uz pastaba, kita karta zinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 11 19, 22:27)
bet ar tas dezes rudumas nepersisviecia pro audini? pas mane balta Aida, kurioje labai mazai uzsiuvineto ploto  g.gif

dirbau su linu, o aidos namie neturiu, kad pasižiūrėt. Babandyk pridėt prie kokios dėželės panašios spalvos, gal padės mirksiukas.gif

o tas negriukės veidukas ne per tamsus, jis man susilieja su plaukais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 11 19, 21:27)
bet ar tas dezes rudumas nepersisviecia pro audini? pas mane balta Aida, kurioje labai mazai uzsiuvineto ploto  g.gif

užklijuok baltu popierium tą kartoną ir viskas 4u.gif tik klijuojant reikia žiūrėt kad lapas lygiai nugultų ant kartono, neliktų oro pūslelių, nes jos nors ir nedidelės, bet paskui ir per audinį labai matosi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Matau, kad vargstat su paveiksliuku reminimu rolleyes.gif as gal tik keleta esu reminusi pati, o jau rimtesnius nesu i reminimo centra, nes man cia per sudetinga sita padaryti paciai. Kad butu grazu ir kokybiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 11 19, 23:27)
thumbup.gif
reiks uzsisakyti hihihi.gif tuo paciu ir pavalgysiu  biggrin.gif

man rėmino ant tamsaus kartono,atrodė blankus darbas,trūko ryškumo,nes netgi per aida 18 persimatė kartono spalva,perrėmino ant balto,ryškiai viskas pasikeitė.tad siūlau ,baltam audiniui tik baltą kartoną rolleyes.gif

QUOTE(Pikčiurna @ 2012 11 20, 12:27)
Labas rytas smile.gif

Matau, kad vargstat su paveiksliuku reminimu  rolleyes.gif as gal tik keleta esu reminusi pati, o jau rimtesnius nesu i reminimo centra, nes man cia per sudetinga sita padaryti paciai. Kad butu grazu ir kokybiska smile.gif

jau geriau pačiai pavargt,nei nervintis dėl atlikto blogo darbo g.gif ilgainiui ir aš pati rėminau ,nes prisiskaičiau iš čia,kad daug ką nuvylė rėminimo paslaugos,tai tą, tai aną blogai padarė.
vieną darbą nusprendžiau visgi palikt įrėmint jiems,įėmino gerai ,buvau patenkinta,kaip sakant praslydo.ot antram nepasisekė,kaip rašiau ,kad įrėmino ant pilko kartono,kur darbas tamsus atrodė,pačiam centre dulkę paliko,kur tikrai matėsi,vienoje vietoje atsirado raudona dėmė ,virš žiedo,matomai nuo siūlo,plaunant jo nebuvo,o kaip jie sugebėjo tai padaryt,neturiu supratimo,todėl galutinai nusprendžiau ,rėminsiu pati,ir bent jau man taip galvą neskaudės rolleyes.gif

QUOTE(jurginėlis @ 2012 11 20, 10:34)
o tas negriukės veidukas ne per tamsus, jis man susilieja su plaukais g.gif

veidas tikrai yra pan. spalvos kaip ir plaukai ax.gif schemą pažiūrėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 lapkričio 2012 - 11:03
Visko pasitaiko, bet as nesu pas pazistamus smile.gif Jie puikiai padeda isrinkti remus, spalvas ir niekad dar neturejau jokiu priekaistu jiems thumbup.gif tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti
Sobieska,nuostabūs darbeliai.Tiesiog pavergė,koks išbaiktumas. wub.gif
Gal kartais turite dar "Natiurmorto procesas" dar schemutę? g.gif Mano adresas uabsuveda@gmail.com.Būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
IngridaB kaip matote čia schemučių nėra rolleyes.gif

SCHEMŲ PAIEŠKA

ir perskaitom taisykles 4u.gif

p.s. su tokiu pavadinimu kaip "Natiurmorto procesas" ,niekuo padėt negalime,arba plačiau kas tai yra,arba nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 lapkričio 2012 - 11:34