QUOTE(Katusik @ 2012 11 19, 23:27)
reiks uzsisakyti
tuo paciu ir pavalgysiu
bet ar tas dezes rudumas nepersisviecia pro audini? pas mane balta Aida, kurioje labai mazai uzsiuvineto ploto
man rėmino ant tamsaus kartono,atrodė blankus darbas,trūko ryškumo,nes netgi per aida 18 persimatė kartono spalva,perrėmino ant balto,ryškiai viskas pasikeitė.tad siūlau ,baltam audiniui tik baltą kartoną
QUOTE(Pikčiurna @ 2012 11 20, 12:27)
Labas rytas
Matau, kad vargstat su paveiksliuku reminimu
as gal tik keleta esu reminusi pati, o jau rimtesnius nesu i reminimo centra, nes man cia per sudetinga sita padaryti paciai. Kad butu grazu ir kokybiska
jau geriau pačiai pavargt,nei nervintis dėl atlikto blogo darbo
ilgainiui ir aš pati rėminau ,nes prisiskaičiau iš čia,kad daug ką nuvylė rėminimo paslaugos,tai tą, tai aną blogai padarė.
vieną darbą nusprendžiau visgi palikt įrėmint jiems,įėmino gerai ,buvau patenkinta,kaip sakant praslydo.ot antram nepasisekė,kaip rašiau ,kad įrėmino ant pilko kartono,kur darbas tamsus atrodė,pačiam centre dulkę paliko,kur tikrai matėsi,vienoje vietoje atsirado raudona dėmė ,virš žiedo,matomai nuo siūlo,plaunant jo nebuvo,o kaip jie sugebėjo tai padaryt,neturiu supratimo,todėl galutinai nusprendžiau ,rėminsiu pati,ir bent jau man taip galvą neskaudės
QUOTE(jurginėlis @ 2012 11 20, 10:34)
o tas negriukės veidukas ne per tamsus, jis man susilieja su plaukais
veidas tikrai yra pan. spalvos kaip ir plaukai
schemą pažiūrėjau.