as tai nestumo gale stovedama siuvinejau, nes sedint baisiai kojos tindavo.... tai 15 min pasiuvineji, nueini 10 min paguli kol atsibosta ir vel eini siuvinet
as tai nestumo gale stovedama siuvinejau, nes sedint baisiai kojos tindavo.... tai 15 min pasiuvineji, nueini 10 min paguli kol atsibosta ir vel eini siuvinet
Na man kojos netinsta gal jau ir nebetins tik kad sunkoka sedėti, nes pilvukas žemokai mano jei šiek tiek aukščiau būtų gal lengviau sedėti būtų. Tai pasiuvinėjus kažkiek prigulu arba pavaikštau tada vėl kimbu į darbą
Labas vakaras, temą skaitau nuolat, grožiuosi Jūsų darbeliais, tačiau savųjų vis nedrįsdavau pasirodyti Na bet gal labai neišpeiksite jei vienu kitu pasirodysiu Šis siuvinėtas vasarą, ir jau senokai padovanotas. Schema iš žurnalo, tik spalvos pagal mano vaizduotę
Čia laikinai buvo įrėmintas, kad galėčiau nufotografuoti, o vėliau nešiau pas rėmintojus, ir jie įrėminę jį iš kart supakavo kaip dovaną, tai jau nebebūčiau galėjusi nufotografuoti Tikėjausi kad kuri nors pastebėsite