Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 16, 19:27)
Na va gerai 4u.gif , kad man tokiu problemėlių nėra kaip jums buvo deje. Tik kad sunkoka sedėti per dideli pilvuka... 4u.gif

as tai nestumo gale stovedama siuvinejau, nes sedint baisiai kojos tindavo.... doh.gif tai 15 min pasiuvineji, nueini 10 min paguli kol atsibosta ir vel eini siuvinet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 11 16, 22:13)
as tai nestumo gale stovedama siuvinejau, nes sedint baisiai kojos tindavo....  doh.gif tai 15 min pasiuvineji, nueini 10 min paguli kol atsibosta ir vel eini siuvinet  lotuliukas.gif

Na man kojos netinsta gal jau ir nebetins mirksiukas.gif tik kad sunkoka sedėti, nes pilvukas žemokai mano jei šiek tiek aukščiau būtų gal lengviau sedėti būtų. Tai pasiuvinėjus kažkiek prigulu arba pavaikštau tada vėl kimbu į darbą mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, temą skaitau nuolat, grožiuosi Jūsų darbeliais, tačiau savųjų vis nedrįsdavau pasirodyti blush2.gif Na bet gal labai neišpeiksite jei vienu kitu pasirodysiu ax.gif
Šis siuvinėtas vasarą, ir jau senokai padovanotas. Schema iš žurnalo, tik spalvos pagal mano vaizduotę smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ir ko čia peikti- šaunus darbelis 4u.gif
Atsakyti
jauna mamytė grazus darbelis 4u.gif
Atsakyti
Jauna mamyte, čia jau įrėmintas darbelis? g.gif
kažkaip man matosi suglamžymai ir medžiagos įtempoimo stoka unsure.gif
Atsakyti
Čia laikinai buvo įrėmintas, kad galėčiau nufotografuoti, o vėliau nešiau pas rėmintojus, ir jie įrėminę jį iš kart supakavo kaip dovaną, tai jau nebebūčiau galėjusi nufotografuoti ax.gif
Tikėjausi kad kuri nors pastebėsite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 11 17, 19:53)

Tikėjausi kad kuri nors pastebėsite smile.gif

pastebėti ,tai kiekieviena pastebime,tik ne visada tai išsakome ax.gif nes ne visi moka priimti kritiką ,tad geriau nutylėti blush2.gif
Atsakyti
Mano manymu kritika nėra blogai, tada pradedame atidžiau viską daryti, o jei tik girdime pagyras užmiegame ant laurų rolleyes.gif
Atsakyti
Man ir geriau kai pasako karcia tiesa, negu saldu mela mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Reikia mokėti priimti ir kritika ir pagiras 4u.gif Bet deje nevisos mėgsta kritika.... Nors sveika kai merginos išsako pastabėles ir pataria
Atsakyti
Padangėlės hortenzijos bus fainos

Čia mano triptikas smile.gif

user posted image

user posted image

Išsamesnės foto ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 18 lapkričio 2012 - 16:04