Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Padangele @ 2012 11 16, 15:58)
Pupsiukelis123- ąžuolo vainikas Tau už entuziazmą, kantrybę ir spartų darbą, bet dizainas..... na gi suprantat, visų skoniai skiriasi.....

Ačiū 4u.gif na čia ne pati pirkausi šį darbelį , gavau iš draugės dovanų.Savo nuožiura ji spontaniškai nupirko neklaususi kas patinka kas ne jei gražus pasirodė tai nusprendė nupirkti. Dizainas nelabai mano širdžiai bet juk neišmesiu šio rinkinuko unsure.gif . Tai nusprendžiau išsiuvinėti ir kažkam padovanosiu.
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 16, 16:39)
Štai kiek pasistumėjau į priekį ax.gif ... gal jau per savaitgaliuka pabaiksiu  tongue.gif

Labai greitai judi į priekį, šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Padangele @ 2012 11 16, 16:41)
temos paspalvinimui...

Fainas mirksiukas.gif , kas čia bus?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 11 16, 16:25)
Labai greitai judi į priekį, šaunuolė  thumbup.gif

ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nuostaubs darbai 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 11 16, 15:25)

Fainas  mirksiukas.gif , kas čia bus?

manau kad skirtukas jei rasiu kur netoli namu sulaminuoti...
Atsakyti
Ir aš jau turiu vieną smile.gif

user posted image
Atsakyti
Gražus žiurstukai merginos 4u.gif
Sobieska jūsų žiurstukas jau primena atrėjančias gražiasias šventes mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 16 lapkričio 2012 - 17:03
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 14, 17:40)
Greitai sekasi judėti kai jau išėjau dekretan 4u.gif  tai nemažai ir pasidarbavau... daug negaliu namie dirbti nes negaliu pervarkti nesenai po ligoninės tai užsiimu savo pomėgiu mėgiamu gal jau ant savaitės galo busiu pabaigusi savo darbeli ax.gif

gerai, kad gali siuvinėti, kas kai tik pastojau negalėjau visiškai siuvinėti, iškarto galva sukdavosi

QUOTE(Padangele @ 2012 11 15, 14:39)
pabaigiau mėlyną žaisliuką..

nuostabu wub.gif

kolegės gimtadienis sausį, ir jau iš seniau yra prasiusi, kad kąnors išsiuvinėčiau doh.gif teks ieškoti gėlių doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
prijuosteles nuostabios 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Oi kaip pakvipo Kalėdomis, aš irgi jau turiu 2 atvirukams išsisiuvinėjusi paveiksliukus, ale turbūt pasirodysiu kai jau bus 100 proc padaryta viskas.
Dar apelsinus pabaigti reikia, o tada visomis jėgomis kibsiu i kalėdinius darbelius smile.gif
Atsakyti
Aš ką tik pabaigiau siuvinėt ant butelių prjuostėlių. Beliko pabaigt apsiūt ir bus thumbup.gif Gal savaitgalį pabaigsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2012 11 16, 19:35)
gerai, kad gali siuvinėti, kas kai tik pastojau negalėjau visiškai siuvinėti, iškarto galva sukdavosi

Na va gerai 4u.gif , kad man tokiu problemėlių nėra kaip jums buvo deje. Tik kad sunkoka sedėti per dideli pilvuka... 4u.gif
Atsakyti