oho, greitai siuvineji
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 14, 16:04)
Štai kiek pasistumėjau per 5-ias dieneles kurias pavyko prisėsti prie siuvinuko . Nebedaug jau ir liko ... Labai smagiai siuvinėjasi, tik margumas šiek tiek užkisa bet ka jau padarysi, neperdaugiausiai jo čia ir yra bet vistiek potankiai reikia kaitalioti rudus atspalvius
Na daug nuveikei per penkias dieneles
QUOTE(elzeda @ 2012 11 14, 15:34)
Na daug nuveikei per penkias dieneles
Greitai sekasi judėti kai jau išėjau dekretan tai nemažai ir pasidarbavau... daug negaliu namie dirbti nes negaliu pervarkti nesenai po ligoninės tai užsiimu savo pomėgiu mėgiamu gal jau ant savaitės galo busiu pabaigusi savo darbeli
oho,kiek daug tigriuku matosi man visada kazkodel atrodo,kad ta tigru marguma butu sunku siuvineti. bet,jauciu ne sunkiau,nei kitus siuvinukus ,ane?
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 14, 19:13)
oho,kiek daug tigriuku matosi man visada kazkodel atrodo,kad ta tigru marguma butu sunku siuvineti. bet,jauciu ne sunkiau,nei kitus siuvinukus ,ane?
Čia mamytė ir mažasis tigriukas bus, tigriukas jau pabaiktas dabar mamyte siuvinėju na šiek tiek sunkoka akis labai jau raipsta nuo marguminu atspalviu tankiai keisti siula keisti reikia. Bet šiaip tai smagiai siuvinejasi rytoj pasirodysiu kiek per šiandiena pajudėjau į priekį
Mano miniatūros..
ir viena procese...
buvo ir trečias darbiukas, bet kažkodėl lyginant medžiaga pagelto.... teks mest laukan, niekaip neišskalbiu, labai gaila.....
ir viena procese...
buvo ir trečias darbiukas, bet kažkodėl lyginant medžiaga pagelto.... teks mest laukan, niekaip neišskalbiu, labai gaila.....
QUOTE(Padangele @ 2012 11 15, 12:43)
melynasis o kas toliau bus is ju - atvirukai?
QUOTE(vasarė @ 2012 11 15, 13:05)
melynasis o kas toliau bus is ju - atvirukai?
dar nežinau, ar atvirukai ar kokiam siuvinukui panaudosiu, jau kaip nuotaika bus
pabaigiau mėlyną žaisliuką..
QUOTE(Padangele @ 2012 11 15, 15:39)
pabaigiau mėlyną žaisliuką..
Gražus savotiškai mielas žaisliukas
Padangele, gražūs labai darbeliai
Padangele - siulai siam darbeliui -