Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

oho, greitai siuvineji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2012 11 14, 16:04)
Štai kiek pasistumėjau per 5-ias dieneles kurias pavyko prisėsti prie siuvinuko mirksiukas.gif . Nebedaug jau ir liko ax.gif  ... Labai smagiai siuvinėjasi, tik margumas šiek tiek užkisa bet ka jau padarysi, neperdaugiausiai jo čia ir yra bet vistiek potankiai reikia kaitalioti rudus atspalvius biggrin.gif

Na daug nuveikei per penkias dieneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2012 11 14, 15:34)
Na daug nuveikei per penkias dieneles  smile.gif

Greitai sekasi judėti kai jau išėjau dekretan 4u.gif tai nemažai ir pasidarbavau... daug negaliu namie dirbti nes negaliu pervarkti nesenai po ligoninės tai užsiimu savo pomėgiu mėgiamu gal jau ant savaitės galo busiu pabaigusi savo darbeli ax.gif
Atsakyti
oho,kiek daug tigriuku matosi biggrin.gif man visada kazkodel atrodo,kad ta tigru marguma butu sunku siuvineti. ax.gif bet,jauciu ne sunkiau,nei kitus siuvinukus ,ane?
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 14, 19:13)
oho,kiek daug tigriuku matosi  biggrin.gif  man visada kazkodel atrodo,kad ta tigru marguma butu sunku siuvineti. ax.gif  bet,jauciu ne sunkiau,nei kitus siuvinukus ,ane?

Čia mamytė ir mažasis tigriukas bus, tigriukas jau pabaiktas dabar mamyte siuvinėju ax.gif na šiek tiek sunkoka akis labai jau raipsta nuo marguminu atspalviu tankiai keisti siula keisti reikia. Bet šiaip tai smagiai siuvinejasi ax.gif thumbup.gif rytoj pasirodysiu kiek per šiandiena pajudėjau į priekį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 14 lapkričio 2012 - 19:36
Mano miniatūros..
user posted image

ir viena procese...
user posted image

buvo ir trečias darbiukas, bet kažkodėl lyginant medžiaga pagelto.... teks mest laukan, niekaip neišskalbiu, labai gaila.....
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 11 15, 12:43)
Mano miniatūros..

melynasis wub.gif o kas toliau bus is ju - atvirukai?
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2012 11 15, 13:05)
melynasis  wub.gif o kas toliau bus is ju - atvirukai?

dar nežinau, ar atvirukai ar kokiam siuvinukui panaudosiu, jau kaip nuotaika bus ax.gif
Atsakyti
pabaigiau mėlyną žaisliuką..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2012 11 15, 15:39)
pabaigiau mėlyną žaisliuką..

Gražus wub.gif savotiškai mielas žaisliukas 4u.gif
Atsakyti
Padangele, gražūs labai darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Padangele - siulai siam darbeliui - thumbup.gif
Atsakyti