Doviem..super vaizdas Ale fotkė irgi gero didumo, gal nuorodą geriau dėk
o,jo,tu,kaip sakoma,superzvaigzde mano gal galetai man ja atsiusti kaip nors?emailu turbut,ane?
Sveikos, siuvinetojos
Maciau, pries kelis puslapius kalbetot apie demes ant siuviniu
tai va, ant maniskio po skalbimo (o gal net veikiau po lyginimo) taip pat atsirado tokiu bjauriu demiu ir pacioj patomiausioj vietoj, kur nei uzsiuvinesi, nei nukirpsi
Taip susinervinau, kad per nakti palikau siuvini Vanish tirpale. Nifiga! Demes taip ir liko Tai dabar ikisau siuvini i skalbiniu maiseli ir skalbiu masinoj. Ziuresiu, kas bus
Bet po truputi nusiteikiu, kad is skalbenkes issitrauksiu skudura, o ne siuvini
Maciau, pries kelis puslapius kalbetot apie demes ant siuviniu
tai va, ant maniskio po skalbimo (o gal net veikiau po lyginimo) taip pat atsirado tokiu bjauriu demiu ir pacioj patomiausioj vietoj, kur nei uzsiuvinesi, nei nukirpsi
Taip susinervinau, kad per nakti palikau siuvini Vanish tirpale. Nifiga! Demes taip ir liko Tai dabar ikisau siuvini i skalbiniu maiseli ir skalbiu masinoj. Ziuresiu, kas bus
Bet po truputi nusiteikiu, kad is skalbenkes issitrauksiu skudura, o ne siuvini
QUOTE(Katusik @ 2012 11 11, 10:51)
as esu skalbus masinoj nieko nenutiko,tik tiesa skalbiau ant rankinio skalbimo programos
Averita, gražūs darbeliai
Vynuoges pasidovanojo i Siaulius.
Rodausi sugadinta pakabuka, kadangi jis man niekaip normaliai neuzsidare,matyt per storai idejau medziagos, tai pabandziau paklijuot, ir matosi zymes
Vaikas vistiek patenkintas, prisisege prie kuprines. Bet man toks klausimas, kaip darot jus? jei as abieju pusiu medziaga? Gal jums normaliai uzsispaudzia? Nes man atsoko. Ar dedat viena puse medziga, o kitoje pvz koki grazu popieri ?
Rodausi sugadinta pakabuka, kadangi jis man niekaip normaliai neuzsidare,matyt per storai idejau medziagos, tai pabandziau paklijuot, ir matosi zymes
Vaikas vistiek patenkintas, prisisege prie kuprines. Bet man toks klausimas, kaip darot jus? jei as abieju pusiu medziaga? Gal jums normaliai uzsispaudzia? Nes man atsoko. Ar dedat viena puse medziga, o kitoje pvz koki grazu popieri ?
Sveikos siuvinėtojos!
Vis stebiu tema, bet kažkaip nepasireiškiu. Labai gražūs Jūsų visi siuvinėti darbai.
Įdedu ir aš savo neseniai pabaigtą ir jau padovanotą darbelį:
http://public.fotki....jimas/016a.html
Kažkaip ir fotki.com nebeleidžia normaliai ikelti foto
Pirkau specialiai Anchor siūlus, nes negalėjau tiksliai atrinkti DMC.
Vis stebiu tema, bet kažkaip nepasireiškiu. Labai gražūs Jūsų visi siuvinėti darbai.
Įdedu ir aš savo neseniai pabaigtą ir jau padovanotą darbelį:
http://public.fotki....jimas/016a.html
QUOTE(Averita @ 2012 11 11, 13:24)
pasirodau kad draugauju su kryzeliu
Gražu Ir aš šiuo metu jais užsiėmus
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 10, 16:35)
o,jo,tu,kaip sakoma,superzvaigzde mano gal galetai man ja atsiusti kaip nors?emailu turbut,ane?
Jei cia buvo apie mane, tai taip, galiu atsiusti, tik e-meil'a i az atsiuskit
QUOTE(Misisipe10 @ 2012 11 11, 17:56)
Sveikos siuvinėtojos!
metrikutis tiesiog tobulas įrėminimas lab patiko,spalvos tokios švelnios.