Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Doviem..super vaizdas thumbup.gif Ale fotkė irgi gero didumo, gal nuorodą geriau dėk biggrin.gif
Atsakyti
o,jo,tu,kaip sakoma,superzvaigzde mano thumbup.gif gal galetai man ja atsiusti kaip nors?emailu turbut,ane?
Atsakyti
mano dabartinis ,,darbas'', ,,projektas'', kaip pavadinsi taip nepagadinsi-siuvineju nuo birzelio bet dar ne itin daug turiu vis kiti reikalai pamaiso... artimiausiu metu nufotkinius originala...

user posted image

bigsmile.gif

rinkinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SquezeeHRD: 11 lapkričio 2012 - 01:54
Sveikos, siuvinetojos 4u.gif

Maciau, pries kelis puslapius kalbetot apie demes ant siuviniu unsure.gif
tai va, ant maniskio po skalbimo (o gal net veikiau po lyginimo) taip pat atsirado tokiu bjauriu demiu sad.gif ir pacioj patomiausioj vietoj, kur nei uzsiuvinesi, nei nukirpsi sad.gif

Taip susinervinau, kad per nakti palikau siuvini Vanish tirpale. Nifiga! Demes taip ir liko cray.gif Tai dabar ikisau siuvini i skalbiniu maiseli ir skalbiu masinoj. Ziuresiu, kas bus sad.gif
Bet po truputi nusiteikiu, kad is skalbenkes issitrauksiu skudura, o ne siuvini unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2012 11 11, 10:51)

Bet po truputi nusiteikiu, kad is skalbenkes issitrauksiu skudura, o ne siuvini  unsure.gif

as esu skalbus masinoj nieko nenutiko,tik tiesa skalbiau ant rankinio skalbimo programos ax.gif
Atsakyti
Tulpes nuostabios blush2.gif

pasirodau kad draugauju su kryzeliu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Averita, gražūs darbeliai smile.gif
Atsakyti
Vynuoges pasidovanojo i Siaulius.

Rodausi sugadinta pakabuka, kadangi jis man niekaip normaliai neuzsidare,matyt per storai idejau medziagos, tai pabandziau paklijuot, ir matosi zymes sad.gif

user posted image

user posted image

Vaikas vistiek patenkintas, prisisege prie kuprines. Bet man toks klausimas, kaip darot jus? jei as abieju pusiu medziaga? Gal jums normaliai uzsispaudzia? Nes man atsoko. Ar dedat viena puse medziga, o kitoje pvz koki grazu popieri smile.gif ?
Atsakyti
Sveikos siuvinėtojos!

Vis stebiu tema, bet kažkaip nepasireiškiu. Labai gražūs Jūsų visi siuvinėti darbai.

Įdedu ir aš savo neseniai pabaigtą ir jau padovanotą darbelį:
http://public.fotki....jimas/016a.html

Kažkaip ir fotki.com nebeleidžia normaliai ikelti foto g.gif

Pirkau specialiai Anchor siūlus, nes negalėjau tiksliai atrinkti DMC. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misisipe10: 11 lapkričio 2012 - 15:58
QUOTE(Averita @ 2012 11 11, 13:24)
pasirodau kad draugauju su kryzeliu blush2.gif

Gražu wub.gif Ir aš šiuo metu jais užsiėmus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 10, 16:35)
o,jo,tu,kaip sakoma,superzvaigzde mano  thumbup.gif  gal galetai man ja atsiusti kaip nors?emailu turbut,ane?

Jei cia buvo apie mane, tai taip, galiu atsiusti, tik e-meil'a i az atsiuskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misisipe10 @ 2012 11 11, 17:56)
Sveikos siuvinėtojos!

Vis stebiu tema, bet kažkaip nepasireiškiu. Labai gražūs Jūsų visi siuvinėti darbai.

Kažkaip ir fotki.com nebeleidžia normaliai ikelti foto g.gif

Pirkau specialiai Anchor siūlus, nes negalėjau tiksliai atrinkti DMC. doh.gif

metrikutis tiesiog tobulas wub.gif įrėminimas lab patiko,spalvos tokios švelnios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 11 lapkričio 2012 - 17:32