Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(vasarė @ 2012 11 08, 19:59)
Ddziuljeta, bandyk tokius darbelius, kaip tie zenklai, siuvinet arba ant smulkios aidos arba dar geriau ant lino, Ewo, pamatysi skirtuma - paciai bus zenkliai maloniau drinks_cheers.gif . Dabar viskas kaip ir super, bet vaizdas toks grubus, lyg per didelis  ax.gif .
P.S. cia ne kritika, tik pasiulymas

patikek as tos dideles nebenoriu paimt net i rankas biggrin.gif gana biggrin.gif bet iki lino as dar nepribrendau schmoll.gif blush2.gif be to ten ir fotkinta is laaabai arti mirksiukas.gif
baik tu del tos kritikos viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 08 lapkričio 2012 - 20:07
labas visoms,
gal galit skubiai patarti ką daryti kai po medžiagos balinimo ACE liko geltonos dėmės.... Balinau balta aidą, nes po išsiuvinėto paveiklsiuko ir jo išplovimo buvo atsiradusios neaiškios kilmės dėmelių ( na kai namie daug mažamečių vaikų tai turbūt taip gali ir atsitikti)... jokios kitos valymo priemonės nepadėjo, tai va šiandien nutariau pabalinti ace, tai tu dėmių aišku neliko, bet vietoj jų atsirado geltonos balinimo dėmės... ką man daryti ar jau paveikslą visai nurašyti... net nežinau ir pyktis pačiai ima ir verkt norisi cray.gif ... pagelbėkit labai prašau fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristukas82 @ 2012 11 08, 09:28)
Ačiū smile.gif Tada rodausi

nuostabus darbas!jei ne paslaptis,is kur tokia gera schema gavai? ax.gif ax.gif labai tikroviskai atrodo thumbup.gif ziurau ir atsiziureti negaliu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tulpes nuostabios, tikrai labai tikroviskos. thumbup.gif
Ugninis zirgas super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhemaituke @ 2012 11 08, 21:07)
labas visoms,
gal galit skubiai patarti ką daryti kai po medžiagos balinimo ACE liko geltonos dėmės.... Balinau balta aidą, nes po išsiuvinėto paveiklsiuko ir jo išplovimo buvo atsiradusios neaiškios kilmės dėmelių ( na kai namie daug mažamečių vaikų tai turbūt taip gali ir atsitikti)... jokios kitos valymo priemonės nepadėjo, tai va šiandien nutariau pabalinti ace, tai tu dėmių aišku neliko, bet vietoj jų atsirado geltonos balinimo dėmės... ką man daryti ar jau paveikslą visai nurašyti... net nežinau ir pyktis pačiai ima ir verkt norisi cray.gif ... pagelbėkit labai prašau   fool.gif

o tos demes reminsis kaip suprantu ir ten yra tiesiog neissiuvinetas fonas ania? Man taip buvo su tulpem juodam fone kur neseniai rode kita panele. Pas mane atsirado baltos demes juodame fone po skalbimo, tad nieko geriau neismastem kaip tik issiuvineti visa fona. Manau kitko nepatarciau ir tau daugiau, kaip tik issiuvineti visa fona. Pas mane buvo taip:
user posted image
issiuvinejus gavosi taip:
user posted image
pardon uz kokybe, seniai fotkinta ir su telefonu antra foto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 09 lapkričio 2012 - 10:31
QUOTE(doviem @ 2012 11 09, 12:31)
Pas mane buvo taip:

Vajėzau, kaip baisu... O kokia priemonė taip išgraužė?
Atsakyti
mergiukai,
schemoj parašyta beige X4, šalia - siuvinėjama 2 siūlais. kas tas X4?
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2012 11 09, 11:33)
Vajėzau, kaip baisu... O kokia priemonė taip išgraužė?

ukiskas muilas, bet beda buvo kaip suprantu tame, kad muilas buvo sutarkuotas ir neistirpes pilnai, o mama noredama gero sumaste isskalbti, kad man nereiktu, tai ji paliko uzmerkus siuvini kuriam laikui. itariu tai tiesiog drozles nusedo ant medziagos ir isgrauze pabuvusios ilgiau unsure.gif butumet maciusios tada mano mamos veida, kai grizau is paskaitu ir ji man prisipazino ka padarius lotuliukas.gif oi buvau uzpykus ir kiek verkiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2012 11 09, 12:01)
mergiukai,
schemoj parašyta beige X4, šalia - siuvinėjama 2 siūlais. kas tas X4?

jeigu labai daug tos spalvos kryžiukų, tai gal taip pažymėta, kad 4 matkelių reikės g.gif
Atsakyti
ne,nu mergeles,kuo daugiau ziurau i tas tulpes,tuo daugiau as ju uzsimanau.viskas.as jau noooriu ju,tikrai.tik kaip atsirinkti kokybiska schema g.gif as taip bijau is tu rusisku saitu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 09, 23:10)
ne,nu mergeles,kuo daugiau ziurau i tas tulpes,tuo daugiau as ju uzsimanau.viskas.as jau noooriu ju,tikrai.tik kaip atsirinkti kokybiska schema  g.gif  as taip bijau is tu rusisku saitu  doh.gif

tai pas merginu pasiprasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 11 09, 22:10)
ne,nu mergeles,kuo daugiau ziurau i tas tulpes,tuo daugiau as ju uzsimanau.viskas.as jau noooriu ju,tikrai.tik kaip atsirinkti kokybiska schema  g.gif  as taip bijau is tu rusisku saitu  doh.gif

as turiu schema, pagal kuria siuvinejau ir rezultatas gavosi toks:
http://www.part.lt/i...0807da64265.jpg
manau pakankamai kokybiska schema turejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviem: 10 lapkričio 2012 - 15:33