o Jus dutyfree pvz baltarusijos nezinot kiek saldainiukai kainuoja dabar? anksciau atrodo buvo labai pigiai
Merginos help!!! kas cia per dalykas.. Senai jau pirkau is Iherb.. dabar pasidariau uzsakyma.. ir gavau i el p laiska kad turiu ivest Authorization Code.. be jo nebus issiustas uzsakymas...
Kas cia per dalykas? Na kortele yra uzregistruota saugiems pirkimams internete.. Bet kai pirkau tai neismete to lango reikalaujancio suvest kodo.. o dabar kitas laiskas su tokiu prasymu..
Kas cia per dalykas? Na kortele yra uzregistruota saugiems pirkimams internete.. Bet kai pirkau tai neismete to lango reikalaujancio suvest kodo.. o dabar kitas laiskas su tokiu prasymu..
QUOTE(bantika @ 2012 11 05, 23:28)
o Jus dutyfree pvz baltarusijos nezinot kiek saldainiukai kainuoja dabar? anksciau atrodo buvo labai pigiai
neseniai buvau, ir nieko panasaus nemaciau
girdejau merginos is Suwalu Tesco tas saldaines vezese, lyg pigiau gavosi. Bet cia tik tiem kas apsipirkt i Lenkija vaziuoja, vien del saldainiu tikrai neverta
na rytoj pazistami vaziuoja i baltarusija, paprasysiu kad zvilgteltu kainas
QUOTE(WooDoo @ 2012 11 05, 23:36)
Merginos help!!! kas cia per dalykas.. Senai jau pirkau is Iherb.. dabar pasidariau uzsakyma.. ir gavau i el p laiska kad turiu ivest Authorization Code.. be jo nebus issiustas uzsakymas...
čia kažkoks kodas,kurį nusiunčia parduotuvė bankui taip tikrina,ar jūs realus asmuo matyt.....jį sužinosit tik paskambinusi į banką
ar is cia esat pirke http://www.sarenza.co.uk/?
per tarpininke ar paciai galima?
kaip pasiziureti neprisiregistravus?
per tarpininke ar paciai galima?
kaip pasiziureti neprisiregistravus?
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 05, 23:49)
čia kažkoks kodas,kurį nusiunčia parduotuvė bankui taip tikrina,ar jūs realus asmuo matyt.....jį sužinosit tik paskambinusi į banką
O tai idomu kodel man tai ismete..? niekada nebuvo tokio dalyko keik kartu pirkau is iherb.. Tuo labiau kad siuo metu ne lietuvoje esu..
QUOTE(WooDoo @ 2012 11 05, 22:51)
O tai idomu kodel man tai ismete..? niekada nebuvo tokio dalyko keik kartu pirkau is iherb.. Tuo labiau kad siuo metu ne lietuvoje esu..
o korta lietuviska ar de?
QUOTE(WooDoo @ 2012 11 05, 22:55)
lietuviska
tai gal del to ir kliuna, kad ip vokiskas o korta lietuviska?
QUOTE(Murčikas @ 2012 11 05, 23:56)
tai gal del to ir kliuna, kad ip vokiskas o korta lietuviska?
Gal neturetu.. nors ka juos supaisysi.. Pinigus gi tai rezervavo
QUOTE(WooDoo @ 2012 11 05, 23:51)
man Gap.eu net skambino dėl to numerio įprastas užsakymas...bet kaip supratau iš USA skambino ir dar šeštadienį , kai bankai nelabai dirbo neblogai paplepėjom, o kol tempė mano užsakymą, golfo nebeliko Kažkas nori parodyti,kad dirba ir tiek
jei nenorit skambinti, o turit elelktroninę bankininkystę- parašykit ten užklausimą nes man bankas reikalavo duomenų iš sutarties..o niekaip neradau tai rašiau per elektroninę