Ar alytiškes SD neplanuoja ?
DalikeJ, labai aciu uz nuotraukas ir ismatavimus
atrodo labai neblogai is nuotrauku. panasu, kad audinukas tikrai kokybiskas
atrodo labai neblogai is nuotrauku. panasu, kad audinukas tikrai kokybiskas
Sveikos supermamos. Gal patartumete kur galima uzsisakyti pigiau pampersu nei Lt? aciukas
QUOTE(DalikeJ @ 2012 11 08, 17:23)
Na kadangi daugiau XS(8) nešioju, o šitas S(10) geras, tai gal ir taip Oi tik aš bijau, kad su savo šia pagalba kažko nesuklaidinčiau, sunku man su tais išmatavimais...
nu ir as gavau dydi emiau xs, tai viskas tiko...
spalva tai net nezinau, i zalia nesa.... bet nesiosim, atrodo visai gerai
QUOTE(Nefera @ 2012 11 08, 20:47)
O kaip pirkot Tesco Grocery ? man neleidzia ivesti PA adreso.. arba as nerandu kur
As vakar gavau firetrap paltuka. Dydis tiko, nesioju S/M, emiau M. Spalva netepli (aktualu su mazais vaikuciais).
Vakar abejoniu kilo ar pasiliksiu, bet siandien jau visa laiminga kad ji turiu, tinka ir patinka :-)
man patinka kad jis nepustas, lengvas
Vakar abejoniu kilo ar pasiliksiu, bet siandien jau visa laiminga kad ji turiu, tinka ir patinka :-)
QUOTE(MAdene @ 2012 11 08, 22:05)
As vakar gavau firetrap paltuka. Dydis tiko, nesioju S/M, emiau M. Spalva netepli (aktualu su mazais vaikuciais).
gal galėtumėt išmatavimus parašyt - pečių plotis, per krūtinę, visas ilgis, rankovės ilgis nuo pažasties.
QUOTE(bagyraas @ 2012 11 08, 21:02)
Sveikos supermamos. Gal patartumete kur galima uzsisakyti pigiau pampersu nei Lt? aciukas
man atrase, kad neapsimoka siustis, nes sunkus pokai.
reik patarimo su saldainiais
sustojau prie apmokėjimo....Billing adresą suvedžiau PA..nu ir savo kortelės duomenis.. nu ir stringa užsakymas..tipo klaida ar billing man savo reik suvest? bet nerandu tada kur delivery
sustojau prie apmokėjimo....Billing adresą suvedžiau PA..nu ir savo kortelės duomenis.. nu ir stringa užsakymas..tipo klaida ar billing man savo reik suvest? bet nerandu tada kur delivery
QUOTE(dziulike @ 2012 11 08, 16:46)
as ir snd vaziuosiu pasiimti... biski baisu, kad nepamazinti butu
nepamažinti sakyčiau atitinka.
Na ir kainyte kupriniu, kurias ana savaite pirkom http://www.amazon.de...pd_rhf_gw_p_t_1
QUOTE(Nefera @ 2012 11 08, 19:38)
O kaip asda groceries per Linos adresa praeina, ar ne? Kad lyg per PA gautusi man tas pats, nes nemazai pervezimas i mano miesta kainuotu. Ir kur koduku pirmam apsipirkimui ieskot?
Praeina