Merginos, priminkit, kur kontaktinius lesius perkat? Nebematau nieko, reik priemoniu imtis
QUOTE(Nefera @ 2012 11 06, 21:23)
Nebematau nieko, reik priemoniu imtis
reikia imtis priemoniu maziau prie kompo sedeti
QUOTE(Tahoe @ 2012 11 06, 20:19)
Esu siuntusi ne viena karta, tai reikia ten eiti per savo accounta ir uzregistruoti grazinima, kad atsiustu grazinimo etikete su barkodu. Gavus koda reikia, berods, per menesi laiko issiusti batus atgal.
Viską sudėt į tą pačią dėžę, klijuot jų adresą ant viršaus ir siųsti?
Per LT paštą?
Kada pinigus perveda?
Dėkui už atsakymą
QUOTE(Gute444 @ 2012 11 06, 19:44)
bijau, kad jeigu isardysiu jis jau bus nebetinkasmas nei grazinti nei paciai nesioti :D
Nu bet kuo labiau maivausi, tuo daugiau pagyrimu sulaukiu, o tai mazina pykti
O dar pagalvojau, kad Jolė sakė, kad pas mus aprangoj jis isvis kainuja daug... nešiodama jausiuosi brangia moterimi su brangiu paltu, nes su dabartiniu jauciuosi tik brangia moterimi.
Nu bet kuo labiau maivausi, tuo daugiau pagyrimu sulaukiu, o tai mazina pykti
O dar pagalvojau, kad Jolė sakė, kad pas mus aprangoj jis isvis kainuja daug... nešiodama jausiuosi brangia moterimi su brangiu paltu, nes su dabartiniu jauciuosi tik brangia moterimi.
QUOTE(Jolė*** @ 2012 11 06, 20:08)
Tik nesibarkit, kad užrodžiau
Oi ne, as jokiu minciu del piktinimosi jumis neturiu
Man jis per krutine geras, bet vat su tuo liemeniu irgi kazkas keistai (gal reik kokia pora sonkauliu issiimti ir viskas stos i vietas). O dar man nepatinka, kad kapišonas nenusisega, arba bent jau tas veilokas - kailis aplink kapišoną, nemegstu atrodyt kaip eskimas. Bet su situo paltu busiu grazus eskimas.
QUOTE(Austutesmama @ 2012 11 06, 17:22)
Uzsakinesiu is http://www.gap.eu Gal kas noretu prisideti siuntima pasidalinti
30 % nuolaida visakam iskyrus sale prekems
Klaipeda
30 % nuolaida visakam iskyrus sale prekems
Klaipeda
kada užsakinėsit?dabar siuntimas kaip suprantu tik 4 svarai,ane? aš gal prisijungčiau su viena striukyte,esu iš Kretingos tai būt labai patogu
QUOTE(murashke @ 2012 11 06, 20:25)
Kad vienintelis malonumas gyvenime belikes- valgyt negaliu, gert irgi, pas bernus irgi eit neleidzia tai kas belieka...
QUOTE(Žm❤nytė @ 2012 11 06, 19:02)
ten gi cm'ais surašyta dydžiai What is my size? paspausk
Tikrai pas mane ne cm surašyta, o iškart dydžiai.
Ar čia tiek emocijų dėl šito paltuko iš SD?
http://www.sportsdir...t-ladies-668471
Jei šitas, tai nei brangus, nei prabangus.. ir kailiukas, atrodo, dirbtinis.Nebent realybėje gražiau atrodo
Gal galite realią foto to paltuko įmesti, na mums pasimaivyti , o tai dabar strese sėdim ir laukiam ką gausim
QUOTE(krystiana @ 2012 11 06, 20:27)
kada užsakinėsit?dabar siuntimas kaip suprantu tik 4 svarai,ane? aš gal prisijungčiau su viena striukyte,esu iš Kretingos tai būt labai patogu
uzsakinesiu siandien apie 22 h, siuntimas 4 svarai
QUOTE(murashke @ 2012 11 06, 20:25)
Arba akių operaciją pasidaryt