QUOTE(Gute444 @ 2012 11 06, 19:44)
bijau, kad jeigu isardysiu jis jau bus nebetinkasmas nei grazinti nei paciai nesioti
:D
Nu bet kuo labiau maivausi, tuo daugiau pagyrimu sulaukiu, o tai mazina pykti
O dar pagalvojau, kad Jolė sakė, kad pas mus aprangoj jis isvis kainuja daug... nešiodama jausiuosi brangia moterimi su brangiu paltu, nes su dabartiniu jauciuosi tik brangia moterimi.
Tik nesibarkit, kad užrodžiau
Aš pati irgi kažkaip keistai jį nusipirkau, kaip sakiau - pirkau net labai nežiūrėjus koks užpildas, nes man pavasarinio reikėjo ir tik post factum pamačiau, kad aprašyme pūkai paminėti. Aš manau, kad pardavėjai yra truputėlį atsipūtę, juk Firetrapo puslapyje irgi parašyta, kad yra pūkų, ir ebay mačiau tokius parduoda - irgi paminėti pūkai. SD gavo, matyt, su tokiu aprašymu ir pardavinėja, neardė, nežiūrėjo ir gal net patys nežino, ko ten prikimšta. Bet ir aš, ranką prie širdies pridėjus, pasakysiu - nu nesuprantu kas ten viduj, ar koks grynas sinteponas, ar su kuom maišytas, nu į pagalvę nelabai panašu
Šiaip jis man patinka, tikrai aprangos galerijoj 800 Lt kainuoja, bet va neturėjau galimybės pasimatuoti gyvai, tai dabar ir nesuprantu - geras jis man ar per
papus biški siauras. Niekad nesu pirkus didesnio dydžio kaip 14, nu jei reiks 16, tada man šakės - mėnuo bado ir tik vanduo, o tada jau ir 12, o gal net ir 10 susigrąžinsiu
Kol kas supakavau atgal į maiša ir esu apmąstymų stadijoj
Vakarienės nevalgiau
Ai, man dar truputi liemuo per aukštai, nors su jokiais kitais drabužiais taip nebūdavo