Sveiki,
O kaip laredoute vyru dydzius suprasti raso nuo 1 (tai cia S? ar kaip) Mums reikia M dydzio, aciukas
http://www.laredoute...m...3167550&t=2
QUOTE(BusyBee @ 2012 11 21, 11:17)
Labas rytelis mamaites,
Noreciau pora dalykeliu is Mothercare, bet ziuriu gree shipas nuo 29,99 svaru. Ar niekas nenoretu prisijungti? Dar nenusiunciau uzsakymo, bet uz 20 pririnkau
Noreciau pora dalykeliu is Mothercare, bet ziuriu gree shipas nuo 29,99 svaru. Ar niekas nenoretu prisijungti? Dar nenusiunciau uzsakymo, bet uz 20 pririnkau
Idomu, o kaip su dydžiais Mothercare, ar atitinka, ar į didesnę ar į mažesnę pusę? Norėčiau šiltintų džinsiukų pupai savo
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 11 21, 12:07)
Idomu, o kaip su dydžiais Mothercare, ar atitinka, ar į didesnę ar į mažesnę pusę? Norėčiau šiltintų džinsiukų pupai savo
Va del sito zinokit nezinau - as ten sau perku liemeneles, tai atitinka ir labai super yra O su rubeliu dydziais neteko susidurt.
Sveiki, seniai beuzsakinejau is Asdos george, sakykit rubeliai smarkiai didinti. Reikia virsutiniu bliuskuciu, tai jei reikia 98, tai pirkti 92 dydi reikia?
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 11 21, 11:07)
Manau, viršutiniai rūbai atitinka jų nurodytą dydžių lentelę - tiesiog rinkitės pagal vaiko ūgį, o ne amžių. Esu pirkusi tiek kūdikiui, tiek didesniems vaikams
QUOTE(gegne2 @ 2012 11 21, 14:01)
Sveiki, seniai beuzsakinejau is Asdos george, sakykit rubeliai smarkiai didinti. Reikia virsutiniu bliuskuciu, tai jei reikia 98, tai pirkti 92 dydi reikia?
va va..ir mane tas domina.uzsakiau 1metuku ir 3men dukrytei suknyte megzta ,raso ant 2metuku,bet jei ji didinta bus,ilgai dar nenesiosim..
Papildyta:
QUOTE(Stella.lt @ 2012 11 21, 17:33)
Manau, viršutiniai rūbai atitinka jų nurodytą dydžių lentelę - tiesiog rinkitės pagal vaiko ūgį, o ne amžių. Esu pirkusi tiek kūdikiui, tiek didesniems vaikams
nuraminot,aciu
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 11 21, 17:38)
va va..ir mane tas domina.uzsakiau 1metuku ir 3men dukrytei suknyte megzta ,raso ant 2metuku,bet jei ji didinta bus,ilgai dar nenesiosim..
Papildyta:
nuraminot,aciu
Papildyta:
nuraminot,aciu
dar patarčiau ir į kg, žiūrėti pvz. 9-12mėn. rašo 11kg
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 11 20, 23:59)
Myma,
kada planuojat bonprix?gaila kad sikart nesusidare pakankamai norinciu uzsisakyti labai reikia dovanai vieno daikciuko..
kada planuojat bonprix?gaila kad sikart nesusidare pakankamai norinciu uzsisakyti labai reikia dovanai vieno daikciuko..
as jungciaus
tik idomu kaip su vaikiskais dydziais - atitinka ?
Myma kada pirksite ASDA?
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 11 21, 11:07)
kiek turėjom megztukų mum atitinka, žiūriu pagal ūgį lentelėj
QUOTE(varniukas @ 2012 11 21, 11:22)
o jie is storesnes medziagytes? ar kaip pasiltinti?
Tokios storesnės minkštos medžiagytės
Sveiki,
nemanau, kad George didinti. Aš ant 94 cm užsakinėjau maikytes 2-3 m (92-98 cm), tai mums kaip tik. Jei būtų mažesnio dydžio, tai kaži ar rankovės nebūtų jau trumpos ir iš ilgio trumpokos
nemanau, kad George didinti. Aš ant 94 cm užsakinėjau maikytes 2-3 m (92-98 cm), tai mums kaip tik. Jei būtų mažesnio dydžio, tai kaži ar rankovės nebūtų jau trumpos ir iš ilgio trumpokos
QUOTE(gegne2 @ 2012 11 21, 15:01)