Įkraunama...
Įkraunama...

Adams kids, Asda, Next, Laredoute ir kt.

Sveiki,
O kaip laredoute vyru dydzius suprasti raso nuo 1 (tai cia S? ar kaip) Mums reikia M dydzio, aciukas
http://www.laredoute...m...3167550&t=2
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2012 11 21, 11:17)
Labas rytelis mamaites,

Noreciau pora dalykeliu is Mothercare, bet ziuriu gree shipas nuo 29,99 svaru. Ar niekas nenoretu prisijungti?  ax.gif  Dar nenusiunciau uzsakymo, bet uz 20 pririnkau  rolleyes.gif

Idomu, o kaip su dydžiais Mothercare, ar atitinka, ar į didesnę ar į mažesnę pusę? Norėčiau šiltintų džinsiukų pupai savo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 11 21, 12:07)
Idomu, o kaip su dydžiais Mothercare, ar atitinka, ar į didesnę ar į mažesnę pusę? Norėčiau šiltintų džinsiukų pupai savo g.gif

Va del sito zinokit nezinau - as ten sau perku liemeneles, tai atitinka ir labai super yra thumbup.gif O su rubeliu dydziais neteko susidurt.
Atsakyti
Sveiki, seniai beuzsakinejau is Asdos george, sakykit rubeliai smarkiai didinti. Reikia virsutiniu bliuskuciu, tai jei reikia 98, tai pirkti 92 dydi reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 11 21, 11:07)

Manau, viršutiniai rūbai atitinka jų nurodytą dydžių lentelę - tiesiog rinkitės pagal vaiko ūgį, o ne amžių. Esu pirkusi tiek kūdikiui, tiek didesniems vaikams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gegne2 @ 2012 11 21, 14:01)
Sveiki, seniai beuzsakinejau is Asdos george, sakykit rubeliai smarkiai didinti. Reikia virsutiniu bliuskuciu, tai jei reikia 98, tai pirkti 92 dydi reikia? 4u.gif

va va..ir mane tas domina.uzsakiau 1metuku ir 3men dukrytei suknyte megzta ,raso ant 2metuku,bet jei ji didinta bus,ilgai dar nenesiosim..
Papildyta:
QUOTE(Stella.lt @ 2012 11 21, 17:33)
Manau, viršutiniai rūbai atitinka jų nurodytą dydžių lentelę - tiesiog rinkitės  pagal vaiko ūgį, o ne amžių. Esu pirkusi tiek kūdikiui, tiek didesniems vaikams smile.gif

nuraminot,aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 11 21, 17:38)
va va..ir mane tas domina.uzsakiau 1metuku ir 3men dukrytei suknyte megzta ,raso ant 2metuku,bet jei ji didinta bus,ilgai dar nenesiosim..
Papildyta:

nuraminot,aciu 4u.gif

dar patarčiau ir į kg, žiūrėti pvz. 9-12mėn. rašo 11kg
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2012 11 20, 23:59)
Myma,
kada planuojat bonprix?gaila kad sikart nesusidare pakankamai norinciu uzsisakyti verysad.gif labai reikia dovanai vieno daikciuko..

as jungciaus smile.gif
tik idomu kaip su vaikiskais dydziais - atitinka ?
Atsakyti
Myma kada pirksite ASDA?
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 11 21, 11:07)

kiek turėjom megztukų mum atitinka, žiūriu pagal ūgį lentelėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2012 11 21, 11:22)
o jie is storesnes medziagytes? ar kaip pasiltinti?  g.gif

Tokios storesnės minkštos medžiagytės
Atsakyti
Sveiki,
nemanau, kad George didinti. Aš ant 94 cm užsakinėjau maikytes 2-3 m (92-98 cm), tai mums kaip tik. Jei būtų mažesnio dydžio, tai kaži ar rankovės nebūtų jau trumpos ir iš ilgio trumpokos g.gif

QUOTE(gegne2 @ 2012 11 21, 15:01)

Atsakyti