labai laukiu daugiau norinciu prie gymboree prisijungti, paskutine diena 30proc nuolaida +-5% viskam, uo raudonu kainikiu dar beveik - 33proc
www.gymboree.com
QUOTE(dzinamaze @ 2012 11 05, 17:30)
Ar visoms kurios pirko crocs,kai masinis pirkimas buvo, paskaiciavo 20% tarpininkavimo mok? Kazkaip nepamenu,kad butu ispejimas del didesnis tarpininkavimo procento
gal laivu siunciat? nes tuomet 20. pirmam puslapiuke parasyta
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 05, 16:00)
O aš dar paklausiu
10.03 užsakyta Gymboree bet iki šiol jokių sąskaitų
ir 10.12 modnique
negi merginos nėr jokių žinių apie šiuos užsakymus
10.03 užsakyta Gymboree bet iki šiol jokių sąskaitų
ir 10.12 modnique
negi merginos nėr jokių žinių apie šiuos užsakymus
turi but gauti laureta sake labai daug gavo bet pastas nuluzes ana sav buvo tai negalejo dirbti, be pasto saskaitu juk nepasius
manau per sia savaite sutvarkys visas dezes,sake turi laaabai daug darbo dabar
QUOTE(dzinamaze @ 2012 11 05, 16:30)
Ar visoms kurios pirko crocs,kai masinis pirkimas buvo, paskaiciavo 20% tarpininkavimo mok? Kazkaip nepamenu,kad butu ispejimas del didesnis tarpininkavimo procento
hm del komiso nzn
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 11 05, 17:35)
turi but gauti laureta sake labai daug gavo bet pastas nuluzes ana sav buvo tai negalejo dirbti, be pasto saskaitu juk nepasius
lauksiu info ba kažkaip Guess batai iš 6PM labai greit atkeliavo, o aš taaaaip noriu megstukų vyrui džinsiukų mažei
QUOTE(babija @ 2012 11 05, 17:33)
gal laivu siunciat? nes tuomet proc. pirmam puslapiuke parasyta
Aha laivu,ot apsizioplinau Tai tada viskas gerai
laivu...
Blunte, aha tas 13us sale labai greit suvaiksciojo
Labas-Laureta zvilgtelk kiek pas jus parduotuvej s3 arba s2 samsung galaxy ir ar yra black friday pasiulymu-aisku nepriristu kokia kaina-paimciau jei ne grobikiska kaina ar skiriasi nuo interneto parduotuviu kainos jei nesunku aisku
ir ar laptopa galeciau uzsakyt ar siustum-rizikuotum-viena nusiziurejau is dell nerandu vietos dabar-tokia kaina
ir ar laptopa galeciau uzsakyt ar siustum-rizikuotum-viena nusiziurejau is dell nerandu vietos dabar-tokia kaina
Tuoj atsiusiu uzsakymuka gymbooree, jei dar speju su ta nuolaidele 33 proc. Tiesa jus ja pirkdama taikot ar cia paciai kokius kodukus suvest
Ingakalni mano ne iš to sale brungesni
QUOTE(baibai @ 2012 11 05, 18:10)
Tuoj atsiusiu uzsakymuka gymbooree, jei dar speju su ta nuolaidele 33 proc. Tiesa jus ja pirkdama taikot ar cia paciai kokius kodukus suvest
Isiunciau, tikiuosi spejau su nuolaidele skaiciuosit?
Sierros nerenkate?
gymboree nematau jusu
su nuolaida dar siandiena
sierra koduko man jokio neatsiunte i pastuka, nete nieko didelio nematau, dziordzai jei turit koki gera koduka pasidlainkit, papirktume mielai
su nuolaida dar siandiena
sierra koduko man jokio neatsiunte i pastuka, nete nieko didelio nematau, dziordzai jei turit koki gera koduka pasidlainkit, papirktume mielai