Merginos, ar planuojate pirkti shadora? Uzvakar issiunciau uzsakyma, ten berods yra free shipingas
koks pristatymas ir taxai is Hautlook, ten siandien carters pigiai batukai vaikams ir neblogi. o dar atsiliepimai apie juos neblogi tevu. junkites, nusiunciau uzsakyma
Papildyta:
maciau 4S blackfriday 99kaina bet bus priristas
ir dar nuo pirmadienio Gymboruose nauja kolekcija, tai gal patausokit ta 20% naujai, o ne seniems pirkt
ir ryt 25% Off crazy8 bus...
Papildyta:
QUOTE(troliuke @ 2012 11 07, 17:08)
ir dar nuo pirmadienio Gymboruose nauja kolekcija, tai gal patausokit ta 20% naujai, o ne seniems pirkt
Kažkoks SALE Ideeli prasideda 19 val
QUOTE(nesmerk @ 2012 11 07, 15:16)
o kazin , juos cia atrisa?
gal;i gal nuoroda atsiust°i
QUOTE(Panda @ 2012 11 07, 19:13)
Merginos, ar planuojate pirkti shadora? Uzvakar issiunciau uzsakyma, ten berods yra free shipingas
as vakar papirkau shadora, tuoj paziuriu ar issiunciau patvirtinima.
QUOTE(nesmerk @ 2012 11 07, 18:16)
Kodel jus vis su savo naujom kolekcijom Naujom kolekcijom is pradziu ir kainos bus naujos . O dabar manau dar daug norinciu apsipirkt ir is senuju su tokiom nuolaidom
QUOTE(Avonuke @ 2012 11 07, 20:05)
Kodel jus vis su savo naujom kolekcijom Naujom kolekcijom is pradziu ir kainos bus naujos . O dabar manau dar daug norinciu apsipirkt ir is senuju su tokiom nuolaidom
aš irgi taip manau Man tai ir sale prekės kaip nauja kolekcija atrodo Ba vaikas dar mažas ...va megsta suknytė su nuolaida palei 7 dolerius tik Tai argi blogai
Merginos, o ideeli.com, daznai tie red sale pasitaiko?
QUOTE(dzinamaze @ 2012 11 07, 19:29)
Man rodo kaina 45.50
amazon kas per nesamones daro kartais dienos metu kelis kart keicia kaina paskutiniu metu is kantrybes isveda
QUOTE(zaRAza @ 2012 11 07, 18:54)
laureta, gal zinote, ar nera galimybes is Kanados GAP'o pirkt? Gal jie kartais siuncia i USA, nors, aisku, neivu tiketis, bet gal... Amerikoniskame ko reikia nera Europietiskam irgi