Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

Kaune Vilijampoles Jonelio kiemely si savaitgali nebuvo nei vienos monstres verysad.gif Kauno Akropoly zaislu parduotuvese tik is serijos saunusis vakarelis kelios leles, kurios buvo ir Kauno Prismoje (Jonavos g.) ir Megos zaislu parduotuvese tos pacios. Dar daug kur buvo keli variantai leles Ghoulia, kuri, kaip suprantu nelabai patinka bent jau musu pazystamoms mergaitems schmoll.gif Tik visu šitu leliu kainu neziurejau, nes tos kurios ieskau nebuvo, tai neaktualu, bet lyg tai ~100 Lt., tik Ghoulia pigesne.
Siandien ir as bandysiu Kauno Baby City pardutuveje ziuret thumbup.gif
Atsakyti
man Mano Fėja cia nikas toks suveiks vilkolake pabandykit jei parasyti, gal ir jums suveiks.
Atsakyti
QUOTE(migliukas24 @ 2012 12 12, 14:41)
man Mano Fėja   cia nikas toks suveiks vilkolake pabandykit jei parasyti, gal ir jums suveiks.

ačiu uz info, bandysiu uzklausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2012 12 12, 11:55)
Jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif 
Nerandu tos retosios Vilkolakes, tiksliau uz kosmine kaina yra, jei kam aktualu maciau tinklalapyje otto.lt su baldeliais ~250 Lt(su parsiuntimu), o kazkokiam xnet.lt (kaip suprantu is Latvijos siuncia i Lietuva) tinklalapyje Vilkolake 160 Lt. + siuntimas (iseina~200 Lt).
Tokia suma kaledinei dovanai, manau, didoka. Tai dar naiviai tikiuosi rasti pigiau. Dukra uzsiprase nuo kaledu senio butent sitos, zino, kad Lietuvoje jos nera, Bet klasioke is anglijos parsiveze, tai kaledu senis irgi gali gauti doh.gif 
Del monstriukiu Clubsi vakar buvo parduodamos per grupinis.lt ~30 Lt, bet jos tokios negrazios ir atrodo nekokybiskos ir nevertos net 10 Lt. Manau buvo daug mociuciu, kurios apsigavo ir nupirko isivaizduodamos, kad perka tikraja monstre.

Tam xnet.lt nera tos tikrosios su sijonuku vilkolakes kuriu nori visos mergaites,nes ji is ebay kainuoja apie 200 svaru.
O kaip sitam puslapi ta vilkolake ir vilkolaki berna as parsisiunciau is mytoys.de tai man su viskuo isejo lele po 107 lt ir jau as jas turiu jos nerealios zinokit 4u.gif
Atsakyti
mums bet kuri vilkolake tinka, isskyrus ghouls rule serijos (kai nieko negausim, gal ir ta tiks tongue.gif )
Norint siustis is uzsienio atsiskaityt reiketu per pay pal, o tam, kaip suprantu, reikia kreditines korteles is banko ar kazko panasaus ir man ten per daug sudetinga uzsakineti, kai kalbos nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2012 12 12, 16:34)
mums bet kuri vilkolake tinka, isskyrus ghouls rule serijos (kai nieko negausim, gal ir ta tiks tongue.gif )
Norint siustis is uzsienio atsiskaityt reiketu per pay pal, o tam, kaip suprantu, reikia kreditines korteles is banko ar kazko panasaus ir man ten per daug sudetinga uzsakineti, kai kalbos nezinau blush2.gif

as per tarpininke siunciausi,ne pati... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2012 12 12, 17:34)

o kas nepatinka??? violetiniai plaukai ar kelnes lotuliukas.gif

klausykit o senukai dar nesuzsiveze Vilniuje monstriu???
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2012 12 12, 15:49)
as per tarpininke siunciausi,ne pati... 4u.gif

O tarpininke is supermamu?
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 12, 16:36)
o kas nepatinka??? violetiniai plaukai ar kelnes  lotuliukas.gif

truputi per daug ryski. siaip gal ir nieko butu, bet ji labiausiai skiriasi nuo visu vilkolakiu, tai bijau, kad gali dukrai nepatikti, o klausti negaliu, nes 9 metai, gali jau išryškinti, kad kazkas netaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2012 12 12, 20:35)
O tarpininke is supermamu?
Papildyta:

truputi per daug ryski. siaip gal ir nieko butu, bet ji labiausiai skiriasi nuo visu vilkolakiu, tai bijau, kad gali dukrai nepatikti, o klausti negaliu, nes 9 metai, gali jau išryškinti, kad kazkas netaip biggrin.gif

tai jau jo,... 9 metai pats tas

siaip ydomu pasidare- atvaziavo pas man teta ... nu is kaimelio- as jai rodau leles (o jos dukrytei 9m) ir sako jin man kad miestuose 9 metu jau niekas nezaidzia lelemis ... tipo kam tu pirkineji... as sakau nu kodel nesidomi- gal sakau dukra tavo nesidomi pas mus ir 12 dar domisi kitos merginos... tai man atsake kad pacituosiu:"12 jau niekas nezaidzia jau po lovas pas bernus sokineja blink.gif " pasimeciau rimtai... kazkaip amn rodesi kad priesingai va 8-10 metu pats tas tokioms lelems... o cia mane taip apsodino- sako da metai kiti ir viskas.
ai ko rasau- kokio amziaus jusu dukros- krikstadukres ir kt... kam perkate lele? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 12, 16:36)
o kas nepatinka??? violetiniai plaukai ar kelnes  lotuliukas.gif

Ne, neužsivežė, jokių nėr, šiandien Žirmūnų Senukuose buvau.

O dėl amžiaus - žinau ir vienuolikmetę žaidžiančią, ir aštuonmetę. Visais laikais buvo visokių vaikų - pas mane klasėje 14 pagimdė mergina, o mes tokio pat amžiaus apie šuniukus ir kačiukus svajojom smile.gif Nereikia tik išimčių už normą imt biggrin.gif
Atsakyti
O mums iš Anglijos sesė parvežė štai tokią Clawdeen wub.gif
user posted image
Atsakyti
CIA KAD SEILE PAVARVINTI???
biggrin.gif
Atsakyti