QUOTE(agnyte344 @ 2012 12 09, 13:15)
Musu banginio senukuose ne vienos monstres nebuvo,o ant normaliu zaislu visada buna geltona kaina kad akcijos nepritaikyti
Kiek Maximu penktadieni pervaziavom buvo tik Operete su voriuku ir viskas ne vienos kitokios daugiau
Nors zaislu planetoj ir rududu pilna ir graziu bet tik 20 proc nuolaida
Reiskiasi banginis apsimeluoja- nes kiek pasiziuriu kai ivedi monster high Senuku zaislu kataloge reklamuojasi kad turi 2 undines butent monstres...
del Monster high pirkimo Maximose- tai reikejo ne penktadieni vaziuoti o antradieni is pacio ryto ir nejuokauju- kiek mane "durnino" kad pamisusi del zaislu vos tik vaikus i darzeli ir islekiau- o gerai padariau kad nulekiau... butent ten ir susipirkau:
Venus su kaktusu 54lt
Rosele su ta chimera irgi 54
Operete surieduciais 42lt
Frankensteine su rieduciais pirkta uz pilna kaina maksimos bazeje bet ten ta momentine nuolaida tai mokejau ne 69.99 o 59.80
taigis negavau tik 1 lelytes - drakulautos- bet gal kitais metais
dabar manau kad jau uzteks...4 lelytes 2 jau ir taip turime... jei neatsibos tai super...
tiesa tikojausi gauti zombe is pizamu vakarelio... bet nespejau... buvo maksimos bazeje kelios... galvojau paimsiu juk juokinga kaina butu gavusis 36 litukai
Papildyta:
siaip pastebejau kad labai daug perpardavinetoju per akcijas apsiperka... labai matosi... ypac kai imami dideli rinkiniai lego, lego duplo, ir monstriu nemanau kad reikia visu po 5vnt vos ne...As nieko nesakau- pvz kur zmones neturejo laiko ar galimybes ar tuo mo0mentu pinigu apsimokiau pirkti us kokia 75lt lele o ne uz 89...net jei su siuntimu...
nors va babymarketas reklamuojasi kad pas juos monstrems akcija ir kainuoja jos visokio plauko su dienorasciu 80lituku... man patinka ta naujoji spektrus...
Vyras jau juokiasi kad cia as susirgusi tomis monstremis baisiau jnei mano dukra...