Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(agnyte344 @ 2012 12 05, 10:52)

juokas sueme,pagalvojus,kad uzsieni tu leliu pilna,gal tik Lietuvai tada nebeturi lotuliukas.gif

nu zinok nera Lt jau taip pilna..... ieskau Draculauros su siksnosparniu ir to berniuko žaialis plaukai Deuce Gordon.... ir nėra.... Amerikoj yra.... bet mėn užtruks siuntimas.... doh.gif

per amazon.de užmačiau lagaminuką vaikišką 20 eur.... iš šios serijos ...bet nesiunčia tiesiogiai į Lt.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agilee @ 2012 12 05, 11:01)
nu zinok nera Lt jau taip pilna..... ieskau Draculauros su siksnosparniu ir to berniuko žaialis plaukai Deuce Gordon.... ir nėra.... Amerikoj yra.... bet mėn užtruks siuntimas....  doh.gif

per amazon.de užmačiau lagaminuką vaikišką 20 eur.... iš šios serijos ...bet nesiunčia tiesiogiai į Lt....  verysad.gif

Tai as ir sakau kad uzsieni pilna,o pas mus nulis praktiskai 4u.gif
Pati per tarpininke siunciuosi 4u.gif
O tu drakulu esu maciusi zaislu planetoj daznai kazkaip budavo,arba rududu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2012 12 05, 12:17)
Tai as ir sakau kad uzsieni pilna,o pas mus nulis praktiskai 4u.gif
Pati per tarpininke siunciuosi 4u.gif
O tu drakulu esu maciusi zaislu planetoj daznai kazkaip budavo,arba rududu 4u.gif

siaip nepamirskime dar kad kai ko paprasciausiai pigiai pardes negauna tai ir neuzsakineja jus skaiciuokite - parduotuve turi gauti pelna... taigi net nuemus 40 proc tai ne kas i gaunasi... o siaip praeitais metais pamenu buvo l.l.l daug musu savanoriu rimi privezta as saviskaii barbes paprasciausios ieskojau... tai tik uzmeiau aki kad ydomios leles... o siais jie paprasciausiai neatveze- bent jau RIMI arba isdes leles po akcijos- irgi variantas...
o barbiu su uodegomis jei katualu maciau RIMI... ir kaina nekanda- bet kai mes turim 1 su paprasta uodega ir viena uodega ant bet kokios leles uzdedama, bet zaidziama tik su ebe... tai reiks ziuret... mane kai kas dar nustebino- siustis tikrai brangu- labai-pvz VEnus amazon... kainuoja 34.49 dolerius blink.gif dolerio kursas grubiai 2.6 lito... tai kaina iseina tokia kaip lietuvoje be akcijos 89.6 grubiai... tai o kur dar akcija? tai toks vaizdas del sios priezasties ir neveza prekybos centrai paprasciausiai neapsimoka... 4u.gif
Papildyta:
Rosele pigesne (ir suprantu- ujos plastmaseje - kojose nu visur yra imaisyta juodu taskiuku- ne visiems grazu- bet kai maniske norejo su sparneliais- o tos surenkamos su sparneliais neradau tai ir kankinames- pas mus kazkaip ir undiniu surenkamu nemaciau tik kates ir siaip dar si ta...
Atsakyti
Mano dukrai sita nauja lele nepatiko, sako, kad tokios nenoretu (aciu tau, Dieve). Ir isvis ji jau nieko nebenori daugiau, nes dvi leles turi ir dvi uzsisake Kaledoms. Bet jai jau 8 bus, dar pernai mociutei pareiske "kad jau per didele lelems yra".
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2012 12 05, 14:16)
Mano dukrai sita nauja lele nepatiko, sako, kad tokios nenoretu (aciu tau, Dieve). Ir isvis ji jau nieko nebenori daugiau, nes dvi leles turi ir dvi uzsisake Kaledoms. Bet jai jau 8 bus, dar pernai mociutei pareiske "kad jau per didele lelems yra".

Matyt kaip kokiam vaikui,nes manajai taip pat 8 bet ji domisi,jai patinka,man taip pat lotuliukas.gif
Sios lelytes juk ir skirtos truputi vyresnems mergaitems 4u.gif

Visoms kurios domisi siomis lelytemis noriu pasakyti,kad greitai turesiu visas is kolekcijos
Monster High SCARIS Dolls
user posted image
user posted image

Taip pat is kolekcijos
Monster High Dance dolls
user posted image

Jei ka sudomis prasom i AZ 4u.gif
Atsakyti
skelete ggalima rasti prie tu leliu kurios susideda 4u.gif nu zinote... kur po viena parduodamos 4u.gif tik aisku ne sita varianta
4u.gif
Atsakyti
mindaugo maksimoje Vilnius leliu neber 4u.gif
Atsakyti
siandien gavau komentara nuo visno man artimo zmogaus (Ne MB) sako kam tu tiek leliu pripiorkai tu baisiu- paskui po kaledu bus ir grazesniu ir pigesniu doh.gif taip i norisi pasakyti- atleiskite bet kainas gal kelis menesius stebimos kainos...
nu bert nepaaiskinsi tam zmogui pareiske eilini karta kad su manim beprasmiska gincytis kad esu protingesne uz zmogu...

SUSINERVINAU

P.S.
ir kad lego vaikui velykom pirkau o unico gimtadieniui (kuris vasara) mane durnele isvadino...

susibiesinau- jau net mama kuri nelabai supranta to mano akcijinip slavimo tik pakomentuoja ar tikrai kaina nebus mazesne po kaledu ... o cia... nu trumpiau biesas paeme.
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2012 12 05, 15:20)
Matyt kaip kokiam vaikui,nes manajai taip pat 8 bet ji domisi,jai patinka,man taip pat lotuliukas.gif
Sios lelytes juk ir skirtos truputi vyresnems mergaitems 4u.gif

Visoms kurios domisi siomis lelytemis noriu pasakyti,kad greitai turesiu visas is kolekcijos
Monster High SCARIS Dolls
user posted image
user posted image
Taip pat is kolekcijos
Monster High Dance dolls
user posted image

Jei ka sudomis prasom i AZ  4u.gif

Atsiprasau bet visos lelytes jau uzsakytos 4u.gif
Atsakyti
geras...
as is viso ziuriu- kad kas pardavineja sitas leles viens du ir viska isperka... smile.gif o jei dar kaina nors kiek mazesne nei pardese tai is viso greitis nesvietiskas...

dabar akcija se4nukuose- gal kas zinote Siaures miestelyje monstiu yra??? 4u.gif
Atsakyti
Situ nauju lelyciu kaina nelabai gal mazesne,nes jos ir uzsieni gan brangios,bet kadangi naujausia lele,tai ir perka mamytes smile.gif

Musu banginio senukuose ne vienos monstres nebuvo,o ant normaliu zaislu visada buna geltona kaina kad akcijos nepritaikyti doh.gif
Kiek Maximu penktadieni pervaziavom buvo tik Operete su voriuku ir viskas ne vienos kitokios daugiau doh.gif
Nors zaislu planetoj ir rududu pilna ir graziu bet tik 20 proc nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnyte344: 09 gruodžio 2012 - 11:16
QUOTE(agnyte344 @ 2012 12 09, 13:15)
Musu banginio senukuose ne vienos monstres nebuvo,o ant normaliu zaislu visada buna geltona kaina kad akcijos nepritaikyti doh.gif
Kiek Maximu penktadieni pervaziavom buvo tik Operete su voriuku ir viskas ne vienos kitokios daugiau doh.gif
Nors zaislu planetoj ir rududu pilna ir graziu bet tik 20 proc nuolaida 4u.gif

Reiskiasi banginis apsimeluoja- nes kiek pasiziuriu kai ivedi monster high Senuku zaislu kataloge reklamuojasi kad turi 2 undines butent monstres...

del Monster high pirkimo Maximose- tai reikejo ne penktadieni vaziuoti o antradieni is pacio ryto ir nejuokauju- kiek mane "durnino" kad pamisusi del zaislu vos tik vaikus i darzeli ir islekiau- o gerai padariau kad nulekiau... butent ten ir susipirkau:
Venus su kaktusu 54lt
Rosele su ta chimera irgi 54
Operete surieduciais 42lt
Frankensteine su rieduciais pirkta uz pilna kaina maksimos bazeje bet ten ta momentine nuolaida tai mokejau ne 69.99 o 59.80 ax.gif
taigis negavau tik 1 lelytes - drakulautos- bet gal kitais metais irnesakyk.gif dabar manau kad jau uzteks...4 lelytes 2 jau ir taip turime... jei neatsibos tai super...
tiesa tikojausi gauti zombe is pizamu vakarelio... bet nespejau... buvo maksimos bazeje kelios... galvojau paimsiu juk juokinga kaina butu gavusis 36 litukai 4u.gif
Papildyta:
siaip pastebejau kad labai daug perpardavinetoju per akcijas apsiperka... labai matosi... ypac kai imami dideli rinkiniai lego, lego duplo, ir monstriu nemanau kad reikia visu po 5vnt vos ne...As nieko nesakau- pvz kur zmones neturejo laiko ar galimybes ar tuo mo0mentu pinigu apsimokiau pirkti us kokia 75lt lele o ne uz 89...net jei su siuntimu...
nors va babymarketas reklamuojasi kad pas juos monstrems akcija ir kainuoja jos visokio plauko su dienorasciu 80lituku... man patinka ta naujoji spektrus...
Vyras jau juokiasi kad cia as susirgusi tomis monstremis baisiau jnei mano dukra... lotuliukas.gif
Atsakyti