na stai,... apiforminau dukra iki pat gimtadieniui- viskas suslepta cimodane- cimodanas apdetas mociutes rubais ir uzkistas giliai spintoje...
nupirkta:
Venus su dienorasciu (taip ydomiai jinai puse galvos pukeliu su daug auskariuku...) moketa 54lt ... dienorastis- nevertas demesio plonytis- as jau gavojau ten bent normalus sasiuvinys ikistas- su kaktusu...man kazkaip nelabai medziaga is kurios suknele pasiuta- tokia pat kaip ir riedutiinkiu...
toliau rosele- su lankeliu, su gyvuliuku su sparneliais ir su dienorasciu irgi 54 mokejau irgi...
toiau nupirkau Operete su rieduciais mokejau 42 litukus ir dabar dar yra frankensrteine su rieduciais tai viso 4 leles...
1 bus kaledoms (jei mama nesugalvos 2 dovanoti)
2 bus nuo mano mamos ir nuo manes gimtadieniui... (jis kovo menesi)
ir 1 lele ziuresim arba velykoms... arba kai bus brolio gimtadienis... kad vaikas nesijaustu nuskriaustas...
tai stai - visas mao apsiprekinimas...
Cia pirkta Mindaugo maksimoje 8.40 kazkur-
tuo metu dar buvo:
1 Rosele
3 operetes us dieorascius
4 operetes su rieduciais...
ir viskas berods...
nu venus as paskutine isikeiciau
mociute tokia anukei paeme ta venus- as paemiau ebe- i misliju kaip cia pasikeisti- ebe tai 1/1 tokia pat turime tik kojytes pas mus isineria... tai tai mociutei i sakau geriau sita imkite... nu jin savo anukei skambina- sako man siulo ebe pirkti kaip tu??? nori- i net as isgirdau kaip vaikas sauke- keisk keisk man ebes labiau reik...tai va kaip... nuskilo ma is viso sakes kaip nuskilo... tik aisku suplojau nemenkai jau- bet ramu galvos neskauda iki pat kitu kaledu...