geras dalykas tos monstres...
mano dukryte labai ziuri savop isvaizda (su siurpu laukiu paauglystes) nu i ka gi- prisivalge nesaikingai jinai sestadieni pyragaitciu (manes paprase 3 misliju - nieko tokio- 3 palygius (nedideli jie) o pasirodo dar tetes paprase 3 ir dar pati pasieme grubiai vaikas visa diena nieko nebenot gal puskili suvalge
(o mes kaip tik ju dideli kieki nupirkome 2.5 kilogramo dezeje pakuoti) galvojom koki kila namie paliksim po 1-2 vaikams duot- kitus nuvesim kai vazinesim po svecius... nu i ka gi... ISBERE tiesiog luobas ant veiduko - o i darzeli reikia eiti- sventei ruostis- ir taip daug praleidome- aukletoja net paskambino penktadieni primint kad reiktu jau visa savaite eiti... nu ir ka reik eit- nenor- "as negrazi" paskui taip vaikas nusimines sedi- brolis jai kyst drakulaura- jin i drakulaura i veidrodeli tada vel i drakulaura ir sako- mama as gi dabar visai kaip drakulaura tokia pat rozine- tai as gi grazi...
sakau grazi grazi... tai daba kita beda- enor kad isberimas dingtu ir negeria vaistu
trumpiau tariant krastutinumai... paprase dar kad drakulaura mociutes kvepalais papurksciau - kad mociute kvepetu... aisku mociute dabar siek tiek kitokiais kvepinasi- sitie siaip palikti... bet vat musu net pakvepintos leles
svajone tureti barbiu nama (arba monstriu) bet visu pirma kaina labai jau kanda- visu antra kur toki griozda det? vyras sako gal is knygu lentynos apatinio auksto padaryti virsuje knygos apacioje zaisliukai... bet taip ir nesumislijam...
kaip cia isisukt... buvo is kartono kazkada padares- bet tokio gero kartono storo 200kg islaiko zaliavos - bet kad labai didelis buvo- tai dar ir dabar pamena dukra ir pyksta kad ismetem....
reiks vel uzlausti vyra kad padarytu tik siek tiek kitoki...
Papildyta:
QUOTE(indrusita @ 2013 03 25, 11:13)
Taip
, pas jus mano dukters svajonė taptų realybe
Ji ir bet kokia proga prašo monstrės, nuolat tik apie jas kalba
Bet perkam tik rimtai progai esant: gimtadienio, kaledu ir va viena nesenai nupirkom už gerą mokslą, todėl jos kolekcija didėja labai po mažu.
O su kažkuo kitu ji visai nebežaidžia, barbes žaislų dėžėse miega amžinai, keli leliukai šiaip kur paguldyti. Dabar tik monstres monstres monstres
Operete ir Rosele- mociute kaledoms padovanojo
frankensteine - gimtadieniui nuo teveliu
Venus gimtadieniui nuo mociutes
Draculaura- susitaupiusi pinigelius nusipirko
tik pirmosios mano pirktos is devetu Ebe ir laguna blu be progos
zinau tik tiek- kad kuo vaikas sunkiau gauna norima daikta tuo jisai yra brangesnis... dukra dievina zaisti- net darzelyje stebisi sako sitaip zaidziancio istisai vaiko nemate. Jinai ne tik kad zaidzia jinai myli savo zaisliukus- leles, gyvunelius, vat net nereikalingu partduoti neleidzia- sako mama- taigi as priziuriu- paskui mano vaikai zais
siek tiek siurpstu bet nieko nesakau... sunku aisku kai net barskuciu neleidzia atiduoti... va siandien darysiu pertvarkyma sunui greitai 3 barskucius kai kuriuos drauges leliukui atiduosiu kai kuriuos i kaima isvesime... ir tai...
jauciu po poros dienu pasiges bus skandalas...