ui maniske
monstres
barbes, dar fejos matel ir undines
disney princeses labiausiai zaidziama snieguole
brac, bet labiau su ta paaugle zaidzia- brac mazuosius kudikius ignoruoja didziaja man iteiia kad vaidinciau jos mama)
poly pocket- be komentaru- myl;imiausios y7domios jos- su latekso rubeliais
tos kaip seniau budavo- tarybiniais laikais klasikines turim pelene- piestom akim kalbancia ir paprasciausiai onute (lyg aldute buvo bet vaikai onute pramine) kuri markstosi)
didele brac kudikis tai tik nurengt aprengt ir plius dar pasukuot- daugiau demesio nekreipia (gal kad nelabai kas turi)
kudikiai- paprasti - su minkstu kunu- tai tik brolis glaudzia prie saves- nes galva ir kojytes kvepiancios- tie kur visas kunas plastmasinis mirksinrtys anksciau lyg ir nieko- o dabar paskutinis kur su stiklinemis akimis ir kudikio imitacija (cia skelbimuose maciau 2 tokius kadais pardavinejo uz 95 litukus) tai mes turime mergyte- tai papuosta suknyte bantukas uzristas- kojinytes vilnones uzmautos ir ant pagalvytes paguldyta- bande brolis paimti tai skandalas buvo- pacituosiu :" tu ka nematai kad jin miega???" nors lele nemirksi- norejau parduot galvojau gal neydomi tai skandalas buvo 2 dienas- ai- vietos nedaug uzima tegu buna
mano dukra is viso daba- mama ka darysi su situo zaisliuku- sakau atiduosiu - o jin- neatiduok- mano vaikai zais
Papildyta:ai dar su kuo zaidzia:
su tais gyvuneliais LSp berods patinka labai jei yra sparnai
dar su zoobles (bakuganai mergaitiski)
my little pony- kokiu tik neturim kokiu dydziu
ir visai mazulyciai, ir didesni kur nusiima "perukai" ir dar didesni kur tik galvos sukiojasi ir didelis vienas plastmasinis geriantis besijuokiantis- kitas pliusinis su plastmasine galva ir sparniukais geriantis ir dar didesnis pliusinis stovintis ...
aisku friends lego, duplo ir kai uzeina savaitem nepaleidzia is ranku
muzikiniai zaislai... nu trumpiau dukra zaidzia per dienas ne su vienu taisu kitu- telikas- tik fonas beveik neziuri- nebent koks tomas su dzeriu arba apie balerinas kazka rodo, kompiuteris- nu nebent katyte aprengti ir pinigenus pazaisti (neblogas zaidimas kas turi mazdaug tokio amziaus vaikucius - iveskite pinigenai ir pirma nuoroda)
stai tiek