Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(agnyte344 @ 2013 03 13, 09:52)
Patikekit vakar akropolio maximoj buvo ju pilna ir naujausiu ir gan gera kaina,gaunasi,kad prinese  4u.gif

Tikiu 4u.gif Greičiausiai, kad išnešė, nors gali būti, kad tiesiog ne visur tą kartą išžiūrėjom 4u.gif
Atsakyti
patikekite- ne visse maximose ju yra... siandien SPECIALIAI nulekiau i Mindaugo maksima- sulaukiau atsakingo uz zaislus zmogaus ir paprasiau parodyti leles- ju NERA jokios. Nors toje pacioje maksimos bazeje buvo... 3 rusiu (vaziavome antradienio vakara- gal reikejo is ryto vaziuoti nezinau bet taip jau isejo...) Mindaugo maksimoje buvo tik: muzikines dezutes 39 berods litukai, 19 lituku deliones, ir 79 tasytes bei dar ausines maciau - apie leles net nekalbam,... is viso apakau (vaziavau paziuret spektra gal tur ar koki berniuka) is VISU rusiu leliu neradau nei lalalopsy, nei barbiu esilankstanciomis rankomis, nei poly pocket leliu... nieko... apakau- reiks dar vaziuoti ryt i viena vieta... nets velykom neturiu ka padovanot (mama perpirko mano VENUS nes nerado uz priimtina kaina ten kur jin isvykusi) tai siek tiek apsalusi esu- nusivyliau as Mindaugo maksima- nors va per kaledas jie buvo daug gave...
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 03 13, 14:14)
patikekite- ne visse maximose ju yra... siandien SPECIALIAI nulekiau i Mindaugo maksima- sulaukiau atsakingo uz zaislus zmogaus ir paprasiau parodyti leles- ju NERA jokios. Nors toje pacioje maksimos bazeje buvo... 3 rusiu (vaziavome antradienio vakara- gal reikejo is ryto vaziuoti nezinau bet taip jau isejo...) Mindaugo maksimoje buvo tik: muzikines dezutes 39 berods litukai, 19 lituku deliones, ir 79 tasytes bei dar ausines maciau - apie leles net nekalbam,... is viso apakau (vaziavau paziuret spektra gal tur ar koki berniuka) is VISU rusiu leliu neradau nei lalalopsy, nei barbiu esilankstanciomis rankomis, nei poly pocket leliu... nieko... apakau- reiks dar vaziuoti ryt i viena vieta... nets velykom neturiu ka padovanot (mama perpirko mano VENUS  nes nerado uz priimtina kaina ten kur jin isvykusi) tai siek tiek apsalusi esu- nusivyliau as Mindaugo maksima- nors va per kaledas jie buvo daug gave...

Vilniaus akropolio maxej buvo nemazai lelyciu, tarp juų ir berniukas, kaip minejau, kelios dienos pries akcija. Idomu, ar bera dar kas... Nes labai knieti nuvaziuot savaitgali ax.gif
Atsakyti
Ka domina Kaune 'Jonelio keime" yra monstriu lėlyčiu .
Laguna su akvariumu 85 lt, trys lėlės palaikymo komanda 145lt
SCARIS™ THE CITY OF FRIGHTS™ CLAWDEEN WOLF 55lt ir dar kelios nežinau kaip vadinasi yra po 55 lt

Atsakyti
MAXIMOS BAZE- VILNIUS net kainos nuimtos. is monster high yra tik: rankines, deliones, ranktu pakabukai... 4u.gif (siaip uzmeciau aki- siais metais mes pirksim jei bus noro tik pries kaledas)
Atsakyti
Kauno maximose jau seniai neteko matyti monstrių nei per akcijas, nei kitu metu schmoll.gif
Bet žiūriu, įvairiose parduotuvėse Vilkolakių pilna, ne tų pačių pirmųjų, bet pačių gražiausių iš Scaris serijos. Ir Kauno Akropolio žaislų parduotuvėse net keliose mačiau, ir internetinėse parduotuvėse kiek tik nori 4u.gif
http://www.babymarke...64-746775243555
http://www.mystore.l...product_id=1907
http://www.vaikiskos...er_name=monster
O kai man prieš kalėdas reikėjo, nei vienos nebuvo cry.gif Dabar jau nebereikia, ot kiaulystės dėsnis cray.gif
Gal dar yra ieškančių biggrin.gif
Atsakyti
O MANO DUKRYTE TAI TURI 8 LELYTES TAI ]SIA CLADINA draculaura ghouls rule CLEO DE NILE GHOULS RULE NEFERA DE NILE FRENKIE STEIN SU RIEDUCIAIS GLORIJA SU RIEDUCIAI BEI ABE PICTURE DAY VISOS IS ANGLIJOS 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaislu ieaskotoja @ 2013 03 22, 21:53)
O MANO DUKRYTE TAI TURI 8 LELYTES TAI  ]SIA CLADINA draculaura ghouls rule CLEO DE NILE GHOULS RULE NEFERA DE NILE FRENKIE STEIN SU RIEDUCIAIS GLORIJA SU RIEDUCIAI BEI ABE PICTURE DAY  VISOS IS ANGLIJOS 4u.gif  4u.gif

mes turime 7 dukrai 6m manau pakaks pakolkas smile.gif 2 pirktos skuduryne (deveti daiktai kur jau kaip rasiau po 3lt - lagunos truko peleku nat koju- Ebes kojos isinerdavo- bet neiskrisdavo nu ties klubais- abi su rubais , auskarais- ebe net su kaklo papuosalu smile.gif
kitas dukra gavo visokioms progims dovanu: kaledos- Operete su rieduciasi ir Rosele, gimtadienis- Frankensteine su rieduciais ir Venus, o per sia akcija nuskilo nusipirkti dukrai drakulaura smile.gif
dabar paskaiciavau kiek mums kaavo 7 leles:)) lygiai 260 - taigi vidutiniskai 1 leles kaina 37 litukai (labai numusa skuduryno lelytes po 3 litukus kaina:) tai manau nepermokejau... as is viso manau talentas yra ne tame kad atsisiusti zaislus- o atsisiusti- rasti zaislus uz minimalia kaina... pvz as niekas nepirksiu tos WOLF uz 200 lt- net jei dukra susitaupys pinigus (mirksincios) lauksiu normalios kainos- o ne ispustos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zaislu ieaskotoja @ 2013 03 22, 19:53)
O MANO DUKRYTE TAI TURI 8 LELYTES TAI  ]SIA CLADINA draculaura ghouls rule CLEO DE NILE GHOULS RULE NEFERA DE NILE FRENKIE STEIN SU RIEDUCIAIS GLORIJA SU RIEDUCIAI BEI ABE PICTURE DAY  VISOS IS ANGLIJOS 4u.gif  4u.gif

Pas mus 6, ne taip ir baisu hihihi.gif : Rouchelle, Opereta, Cleo De Nile, Draculaura (ši jau sulūžo, nepavyksta sutaisyti), Vilkolakė (su Caffin bean rinkiniu pirkta, bet man gražesnė iš Scaris City serijos, o dukrai su lovos rinkiniu gražiausia), Vilkolakės sesutė Houleen Woolf.
Dar labai norėtų Venus ir berniuko Deuse (nes jis Cleo De Nilės draugas), bet šių artimiausiu metu neplanuojam pirkti schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 03 23, 16:59)
Pas mus 6, ne taip ir baisu hihihi.gif : Rouchelle, Opereta, Cleo De Nile, Draculaura (ši jau sulūžo, nepavyksta sutaisyti), Vilkolakė (su Caffin bean rinkiniu pirkta, bet man gražesnė iš Scaris City serijos, o dukrai su lovos rinkiniu gražiausia), Vilkolakės sesutė Houleen Woolf.
Dar labai norėtų Venus ir berniuko Deuse (nes jis Cleo De Nilės draugas), bet šių artimiausiu metu neplanuojam pirkti schmoll.gif  blush2.gif

Pas mus gal kokiu 15 (gal net daugiau) naudojamu ir dar tiek pat pasleptu, neatiduotu doh.gif Bernus 4 naudojamus turim ir dar tiek pat neatiduotu. Zodziu, ligone esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 03 23, 18:02)
Pas mus gal kokiu 15 (gal net daugiau) naudojamu ir dar tiek pat pasleptu, neatiduotu  doh.gif  Bernus 4 naudojamus turim ir dar tiek pat neatiduotu. Zodziu, ligone esu  biggrin.gif

Vau, čia jau tikrai liga lotuliukas.gif Maniškė sakė, kad labai pavydi Jinafire's dukrytei, ji irgi norėtų tiek turėti assa.gif Na, dėl monstrių tikrai galima "pamesti" galvą, jos visos nuostabios laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 03 23, 17:55)
Vau, čia jau tikrai liga lotuliukas.gif Maniškė sakė, kad labai pavydi Jinafire's dukrytei, ji irgi norėtų tiek turėti assa.gif Na, dėl monstrių tikrai galima "pamesti" galvą, jos visos nuostabios laugh.gif  thumbup.gif

maniske irgi nori ziaurei jinafire ji labai faina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti