Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(irke @ 2013 02 26, 12:24)
Žaislų planetoj rašo, kad žaislų išpardavimas ir nuolaidos iki 50 %, bet kai buvau nuėjus, tokių nuolaidų neteko matyti, gal tik tam tikroms prekėms. Bent jau daugumai žaislų iš vis jokos nuolaidos nebuvo. schmoll.gif
Prekybcentriuose dar negidrėjau apie akcijas, bet, manau turėtų būti kovo mėnesį, kad pirkėjus priviliotų prieš velykas hihihi.gif

Su tom nuolaidom visur taip ! raso 50 arba 80 proc o kai ateini ! ju net nesupranti kur ziureti, nes ju nera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 27 vasario 2013 - 08:51
nuejau iki rimi siandien...
tai stai- kainos doh.gif
Frankensteine su rieduciais- 79lt doh.gif net akis prasivaliau- is tikro tokia va kaina...
monster high naujos didelemis pakuotemis bet be dienorascio buvo:
operete,
laguna
drakulaura
Ebe
Spektra
frankensteine
user posted image
dar ta juodaplauke... bet ir kaina doh.gif 99lt
Papildyta:
trumpiau sitos visos buvo man nepatiko kirpciukai styrojo kaip stabarai
Papildyta:
P.S. jei kam tikrai dega neranda cia Vilniaus Rimi po 1 lele- taigis visose turetu but nors ir nedideliais kiekiais uzvesta- bet kaina... man nepatinka- va uz kokius 60 dar dar... bet ne tokia kosmine
Papildyta:
o kai raso zaislai IKI 50 proc tai ir reiskiasi kad kokiam zaislui- pvz jojo kurio kaina buvo 4lt dabar jis kainuos 2lt o visi kiti mypac brangieji maksimum 5-10 proc nuolaida
Atsakyti
ar čia tos pačios monstrės, ar padirbiniai kažkokie?
Atsakyti
QUOTE(RutRut @ 2013 03 06, 20:30)

Padirbiniai ax.gif
Atsakyti
Vakar Vilniaus akropolio maximoj toki vakina maciau (tik viena)

http://www.amazon.co...;pf_rd_i=468294

Kaina ar 89, ar 79, nebepamenu tiksliai. Bet kaip save grauziau, kad gerokai daugiau uz ji mokejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 03 10, 18:24)
Vakar Vilniaus akropolio maximoj toki vakina maciau (tik viena)

http://www.amazon.co...;pf_rd_i=468294

Kaina ar 89, ar 79, nebepamenu tiksliai. Bet kaip save grauziau, kad gerokai daugiau uz ji mokejau  doh.gif

aga o nuo siandienos maksimose dar 40 proc nuolaida
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 03 06, 22:01)
Padirbiniai  ax.gif

Turim ta su melynais plaukais smile.gif gailiuosi, kad pirkau, bet pirkau ne is sitos internetines parduotuves smile.gif tikrai neverta demesio, mergaite net nenori zaisti... guli numesta ir tiek smile.gif o va su tom tikrom visai kitaip smile.gif tikrai nevertos demesio... gal tik, kad tvirtesnes, kad nesilanksto kojos ir rankos o siaip tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 03 12, 11:02)
aga o nuo siandienos maksimose dar 40 proc nuolaida
rolleyes.gif

Klaipedos akropolio maximoj visos leles sukrautos is scaris kolekcijos ir tas deuce gordonas yra pilna zodziu prideta 4u.gif
Kainos 79 lt
Rududu pardoj pilna nauju leliu ir skelita ir vilkolakiu...bet susilaikiau mums jau gana 4u.gif
Atsakyti
Vilnius maksima baze- (prie gariunu) uz 79- tustyuma- nieko nera...like tik kad monstres barkodas ir kaina...
89litukai su kirpciukais likusios Abes ir drakulauros (dukra pirkosi drakulaura- 54litukai)
is riedutininkiu like tik operetes- kaina 69 (su nuolaida gaunasi kazkur 44 (tingiu skaiciuoti)
Atsakyti
taigi musu mazoji kolekcija is 7 lelyciu- vaziavom berniuko pirkti bet deja... nelemta smile.gif lotuliukas.gif
dabar gerimes:
luzusia rankyte ebe (norejau nupirkti nauja ta su kirpciukais bet dukros pasakymas :"kokia slyksti" mane suvalde- palauskime grazesnes kolekcijos
mano Laguna blu (ka nori daryk o vercia butent su sia zaisti)
riedutininkes Operete
ir Frankensteine
Rosele
Venus
ir dabar Drakulaura biggrin.gif
is savo pastebejimu- lelytes tikrai praranda savo kokybe unsure.gif paimi pirmasias- 2008m gamybos ir dabartines... lygint sunku- jau praeita karta riedutininkes man pasirode lengvokos... o dabar paemus drakulaura is viso lengvumas- dukrai aisku nieko nesakau bet nusprwendziau daugiau ju nebepirkti. aisku jei dukra vel susitaupys ir vel nores pirkti nieko nepadarysiu... bet dabar tik spektrus ir berniuko tenor... ir mano KOSMARO MIRKSINCIOS VILKOLAKES (tarp musu kalbant- apseis visa tai bus man galvos skausmas pries kitas kaledas...
Atsakyti
Sveikutes,

Nesenai pati mano dukrytė atrado šį forumą, tai dabar vis paskaitau smile.gif Jau gal porą metų, kai ji susižavėjusi tomis lėlytėmis, tik perkam mes jas jai, kai yra rimta proga smile.gif Dabar turi keturias ir vieną minkštą. Tik minkštas berniukas daugiau skirtas broliui, kad nelystų prie jos lėlių biggrin.gif Turim Draculaurą, Frenkę, Spektrą ir Cleo de Nilę. Ir šiaip dabar viskas su jomis dar ant bangos yra: bliuskutės, rankinukai, sąsiuviniai, penalai, parkeriai ir t.t. Anksčiau mados ateidavo ir neužilgo išeidavo, o ši žiuriu ilgiau pas ją užsibuvo smile.gif O šiam forume dar tokių gražių lėlių įkėlusios buvot wub.gif
Tiesa, buvom savaitgali Klaipedos akropoly, aisku nepraėjom ir pro maximoje esančio žaislų skyriaus, bet monstrių visai nebuvo, tik keletas aksesuarų. Įdomu pasidarė, negi prieš nuolaidas išnešė g.gif arba dukra ne ten ieškojo g.gif Nes kiek pastebejau prieš nuolaidas kaip tik jas sunešdavo, bent jau pas mus Šilutėje prieš Kalėdas tikrai taip buvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2013 03 13, 10:01)
Sveikutes,

Nesenai pati mano dukrytė atrado šį forumą, tai dabar vis paskaitau smile.gif Jau gal porą metų, kai ji susižavėjusi tomis lėlytėmis, tik perkam mes jas jai, kai yra rimta proga smile.gif Dabar turi keturias ir vieną minkštą. Tik minkštas berniukas daugiau skirtas broliui, kad nelystų prie jos lėlių biggrin.gif Turim Draculaurą, Frenkę, Spektrą ir Cleo de Nilę. Ir šiaip dabar viskas su jomis dar ant bangos yra: bliuskutės, rankinukai, sąsiuviniai, penalai, parkeriai ir t.t. Anksčiau mados ateidavo ir neužilgo išeidavo, o ši žiuriu ilgiau pas ją užsibuvo smile.gif  O šiam forume dar tokių gražių lėlių įkėlusios buvot wub.gif
Tiesa, buvom savaitgali Klaipedos akropoly, aisku nepraėjom ir pro maximoje esančio žaislų skyriaus, bet monstrių visai nebuvo, tik keletas aksesuarų. Įdomu pasidarė, negi prieš nuolaidas išnešė g.gif arba dukra ne ten ieškojo g.gif Nes kiek pastebejau prieš nuolaidas kaip tik jas sunešdavo, bent jau pas mus Šilutėje prieš Kalėdas tikrai taip buvo... unsure.gif

Patikekit vakar akropolio maximoj buvo ju pilna ir naujausiu ir gan gera kaina,gaunasi,kad prinese 4u.gif
Atsakyti