Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(Jinafire @ 2013 02 21, 21:00)
Idomu, Skelita yra?Gavau as siandien savaja laimeta. O tas alive tai dabar is US parsisiust uz mazdaug 80 lt galima. Pirkciau, bet kad jau labai didele kruva turim, tai jau galvoju, kad bus per daug  doh.gif

Skelita iš Scaris - City of Frights serijos. Šitos serijos gražuolių nei vienos Žaislų planetoj nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 02 22, 08:34)
Skelita iš Scaris - City of Frights serijos. Šitos serijos gražuolių nei vienos Žaislų planetoj nebuvo schmoll.gif

Nepavadinciau as jos grazuole biggrin.gif idomi tokia lelyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 22, 09:10)
Nepavadinciau as jos grazuole  biggrin.gif  idomi tokia lelyte  mirksiukas.gif

Skelita ir man negraži, bet visos kitos lėlės iš Scaris - City of Frights labai gražios, tokios elegantiškos, ypač Vilkolakė thumbup.gif
Bendrai apie visas šios serijos lėles rašiau blush2.gif
Atsakyti
Pas Popkorniuka naujienu yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2013 02 18, 18:51)
Venus ir mes norim, bet nelabai kur yra... g.gif  bet siand radau franke su sviesom tai oi... ir dar frankes rubus ! tai gales pati pasidabinti tais rubais 4u.gif  gretai jos svente tai padovanosim, manau bus puiki dovana  4u.gif o dar franke jos svajone, o dar kai pati gales pasipuosti franke.... 4u.gif

keista- venus pirkau vien todel kad nebuvo kitokiu lotuliukas.gif ir mokejau su tuo kaktusu 54 litukus- ach tos dziaugsmingos kaledines akcijos... Velykoms dukrai bus dziaugsmo smile.gif

kaipm erginos jusu leliu rankos kojos gyvena?
musu Ebe man trukus kantrybei buvo ranka "cugipsuota" lipnia juosta ir ant virsaus uzmautas tas rankos movas- vaikui bile abi rankytes- kiek kliju isbandem- neverta net sakyti- viskas labai trumpam- vyras sako reikia imti kazkokia derva- kuri skirta smulkioms detalems ir sustingsta ir susitvirtina kaip metalas... man nepatiko jos juoda spalva ir tai kad ja tektu aptepti rankyte leles- ieskome kito varianto...
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2013 02 22, 13:05)
Pas Popkorniuka naujienu yra  thumbup.gif

good.gif
Mes jau nusipirkom Howleen iš popkorniuko. Labai gražutė, tik plaukų spalva galėtų būti kitokia, o iš veiduko labai miela. thumbup.gif
Dukra apie Venus svajojo, bet kai užmatėm, kad popkorniukas turi Clawdeen Wolf sesute, tai persigalvojo ir nusipirko ją victory.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 02 23, 16:09)
good.gif
Mes jau nusipirkom Howleen iš popkorniuko. Labai gražutė, tik plaukų spalva galėtų būti kitokia, o iš veiduko labai miela. thumbup.gif 
Dukra apie Venus svajojo, bet kai užmatėm, kad popkorniukas turi Clawdeen Wolf sesute, tai persigalvojo ir nusipirko ją victory.gif

Mes ir 2 nusipirkom is jos 4u.gif bus velykom dovana nuo bobutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2013 02 23, 18:03)
Mes ir 2 nusipirkom is jos  4u.gif  bus velykom dovana nuo bobutes  biggrin.gif

Kokias pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2013 02 23, 18:03)
Mes ir 2 nusipirkom is jos  4u.gif  bus velykom dovana nuo bobutes  biggrin.gif

As tai vis laikausi, nes ir taip kalnai pripirkti pareina doh.gif Bet vis dar ir dar norisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 23, 18:47)
As tai vis laikausi, nes ir taip kalnai pripirkti pareina  doh.gif  Bet vis dar ir dar norisi  rolleyes.gif

Sunku jom atsispirti, viena už kitą gražesnės, įdomesnės... blush2.gif
Aš irgi vis sakau, kad jau gana, bet neatsispiriu pagundai pasižiūrėti kas dar geresnio siūloma. Dukrai visos jos patinka ir visų nori, bet matau, kad jau nebe taip įdomu su jom žaisti, ir vis tiek reikia vis naujų doh.gif Tik pagalvoju, jei ne šitos lėlės, tai kitų žaislų reikėtų, juk vaikas, o kainos visų kosminės, ne tik monstrių rolleyes.gif
Keista, bet visos kitos lėlės, palyginus su monstrėm, man tokios negražios atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irke @ 2013 02 23, 19:08)

Keista, bet visos kitos lėlės, palyginus su monstrėm, man tokios negražios atrodo schmoll.gif

Man lygiai taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 23, 19:11)
Man lygiai taip pat  drinks_cheers.gif

Smagu girdėt thumbup.gif Galvojau, čia man vienai taip. Maniau, kad jau kokia priklausomybė nuo monstrių išsivystė ar ką ... hihihi.gif
Atsakyti