Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

Laimejau ebay Franke is scaris biggrin.gif Jau reikes stabdyti su tais statymais,bet kaip liga gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2013 02 11, 13:11)
Laimejau ebay Franke is scaris biggrin.gif  Jau reikes stabdyti su tais statymais,bet kaip liga gaunasi biggrin.gif

Saunuole thumbup.gif varom toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 11, 16:40)
Saunuole  thumbup.gif  varom toliau  drinks_cheers.gif

Parsinesem siandien Ebe gavom,jau atsiunte...tai dukryte sako,kad ranka nesisuka,atnese parodyti,o ten ji suklijuota doh.gif bet buvo lele dezuteje ir pritvirtinta,nesuprantu tada kazkoks brokas,net pikta man dabar...reikes rasyti seleriui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2013 02 11, 16:26)
Parsinesem siandien Ebe gavom,jau atsiunte...tai dukryte sako,kad ranka nesisuka,atnese parodyti,o ten ji suklijuota doh.gif  bet buvo lele dezuteje ir pritvirtinta,nesuprantu tada kazkoks brokas,net pikta man dabar...reikes rasyti seleriui 4u.gif

Idomiai kaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 11, 17:35)
Idomiai kaip  g.gif

Viskas gerai,gryzo tetis,paziurejo,prajudino siaip ne taip,ten matyt gamikliskai buvo klijai taip sudziuve blush2.gif Jau sukineja rankas biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau, gavau ta zaliuka berniuka thumbup.gif uz 25 svarus drinks_cheers.gif Ir iskart kaina pakilo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 12, 22:15)
Eina sau, gavau ta zaliuka berniuka  thumbup.gif  uz 25 svarus  drinks_cheers.gif  Ir iskart kaina pakilo  bigsmile.gif

NU SUPER!!! thumbup.gif
Atsakyti
Vakar gavome drakula jau thumbup.gif Labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2013 02 15, 09:19)
Vakar gavome drakula jau thumbup.gif  Labai grazi thumbup.gif

o kokia cia ta drakula? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 15, 12:20)
o kokia cia ta drakula?  unsure.gif

Va sita smile.gif

user posted image
Atsakyti
As tai dukrytei meiles dienos proga padovanojau draculaura su vaikinu... Tai labai jau grazi ta draculaura drinks_cheers.gif Suknyte tokia pusta, "valentiniska" wub.gif
Atsakyti
Kokios grazutes man sitos naujosios wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti