Dėkui .
Taip pačios aprengėm , tiksliau jaunoji žaidėja tik priarinėjo ir patarinėjo .
GAVAU SIANDIENA SITA GRAZUOLI
Laikysiu ypatingai progai
Laikysiu ypatingai progai
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 07, 20:33)
Aha sitas grazuolis,toks visas didelis,tvirtas
Maniske sita monstra gavo per kaledas,fainas labai
O as dar viena islosiau ebay aukcionuose,drakula
Pristaciau statymu,dabar pinigine tusteja
QUOTE(agnyte344 @ 2013 02 07, 20:15)
Aha sitas grazuolis,toks visas didelis,tvirtas
Uz kiek sita pavyko gaut? Man brangokai atsiejo, bet kad jie visur nepigus, kaip supratau
O ta Toralei lele, kai jau nusprendziau pirkt, pasirodo, ispirko Zodziu, nepasiseke
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 07, 23:07)
Uz kiek sita pavyko gaut? Man brangokai atsiejo, bet kad jie visur nepigus, kaip supratau
O ta Toralei lele, kai jau nusprendziau pirkt, pasirodo, ispirko Zodziu, nepasiseke
Pati lele berods buvo apie 23 eurus Pirkau kartu ir vilkolake tai abi kainavo 217lt
Kam idomu, Bige toj isparduotuvej yra MH gamybos aparaciukas 99 lt ir monstriu namas didziulis 270 lt. Man pavyko nusipirkti draculaura su vaikinu. Tai meginsiu atskirai pirkta vaikina pardavinet, nes gi dvieju tai nereikia
PRASINESIAU PER SKELBIMUS
tai stai: skelbiu lt visiems zinomas portalas- pardavineja skelete 125lt man pasirode KOSMINE kaina,...
toliau radau jau SM skelbimu lentoje "beveik kaip nauja" drakulaura is pizamu vakarelio- 45lt irgi kosmine kaina.
kazkaip sedziu i misliju ... BARNGu
radau dar sia:
per visiems zinama pardaveja- pazeista pakuote lovos remui truksta 3 strypu ir 170lt... brangu ...
tai stai: skelbiu lt visiems zinomas portalas- pardavineja skelete 125lt man pasirode KOSMINE kaina,...
toliau radau jau SM skelbimu lentoje "beveik kaip nauja" drakulaura is pizamu vakarelio- 45lt irgi kosmine kaina.
radau dar sia:
per visiems zinama pardaveja- pazeista pakuote lovos remui truksta 3 strypu ir 170lt... brangu ...
Tik ka ebay aukcione laimejau skelita Eina sau, vos pavyko Ne pati pigiausia kaina, bet gerai
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 10, 15:22)
Tik ka ebay aukcione laimejau skelita Eina sau, vos pavyko Ne pati pigiausia kaina, bet gerai
Nu fainai tikrai As ir bandau vis ja islosti
Jau ligotai tuose statymuose sedziu
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2013 02 10, 14:52)
PRASINESIAU PER SKELBIMUS
radau dar sia:
radau dar sia:
O kodel brangu?Pabandykit gauti pigiau...Lietuvoje retesniu leliu pigiai ir negausi,as manau kainos kaip kainos,kas nesisiuncia tas ir perka,manau normaliai viskas...
Juk ne visi laukia akciju per kurias dar pigiau galima nupirkti,o ir nebuna is ko rinktis
Kiek jums tada nebrangiai???
QUOTE(agnyte344 @ 2013 02 10, 18:14)
Nu fainai tikrai As ir bandau vis ja islosti
Cia mano pirmasis trofejus aukcione Likus 7 sekundem pastaciau ir pasiseke, jau galvojau nebespesiu. Gavosi apie 23 sv su siuntimu net nezinau- per brangu, ar ne... Bet azartas apakino Dabar zalia berniuka medzioju
Papildyta:
Del leliu kainu- as irgi nemanau, kad per brangiai jas pardavineja... Reti modeliai ir kitose salyse brangus. Na taip, kadtais imanoma gaut ir nerealiom kainom- pvz, sesutes katytes uz 89 lt, arba, vakaryksti mano pirkini- irgi uz 89 lt
Bet cia jau reikia tinkamu metu atsirasti tinkamoje vietoje- ne kasdien taip atsitinka
QUOTE(Jinafire @ 2013 02 10, 18:42)
Cia mano pirmasis trofejus aukcione Likus 7 sekundem pastaciau ir pasiseke, jau galvojau nebespesiu. Gavosi apie 23 sv su siuntimu net nezinau- per brangu, ar ne... Bet azartas apakino Dabar zalia berniuka medzioju
Zalias labai brangus bandziau visa rudeni laimeti bet kainos buvo kosmines
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2013 02 11, 08:17)
Zalias labai brangus bandziau visa rudeni laimeti bet kainos buvo kosmines
Isitikinau tuo vakar Kaina per kelias likusias sekundes padvigubejo nebegaudysiu