Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(Korsikiete @ 2013 01 22, 21:07)
Sveikos, mano dukra nori Frenkės Kalėdų senelio jos prašė, o dabar velykų bobutės  doh.gif Bet lietuvoje jos niekur nerandu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

As is cia pirkau http://public.fotki....is-serijos.html Man sita graziausia wub.gif Reikia pasekt, daznai pasipildo cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 18, 12:49)

kas dar- ar kas matėte dėliones su monstrem? nu paprastas- puzle? misliju nupirkti dukrai- jiai labai mėgsta dėlioti... cool.gif

Sveikutes, i sias lelytes kolkas tik seile varvinu, bet... yra planai dukriukui 4-o gimtadienio proga nupirkti kokia monstruke smile.gif

Klepesova, kaip tik siandiena "Senukuose" uzmaciau monstrisku puzliu: buvo dvieju rusiu - iprastinio puzlio dezeje - su visu monstrukiu vaizdu, ir kiekviena monstre atskira tokiame kaip "karste" ar tiksliau forma dezutes tokia kaip ju mokykliniu spinteliu.
Tik... blush2.gif kainos neisidemejau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2013 01 22, 21:06)
Sveikos, mano dukra nori Frenkės Kalėdų senelio jos prašė, o dabar velykų bobutės  doh.gif Bet lietuvoje jos niekur nerandu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Viena Frenkė dar yra čia mirksiukas.gif
http://www.babymarke...ne-746775101961 , tik bus kiek brangiau, nes dar siuntimas prisideda 10 Lt. ax.gif Tokią prieš kalėdas dar teko matyti Kauno babycity parduotuvėje, tik ten kainos nežinau.
Bet man gražesnė ši http://www.toysrus.c...ductId=16154006 arba ši http://www.toysrus.c...ductId=16153976 , bet šitų dviejų Lietuvos parduotuvėse neteko matyti schmoll.gif
Atsakyti
Man tai roseles sitos labai reikia

user posted image

Ir vilkolakes labai reiks, bet dukra mirksincios nenori. Reiks kokia kita gaudyt biggrin.gif
Atsakyti
o as rosele nusivyliau schmoll.gif
turim tai pati plastmase is kurios jinai padaryta yra pilka su taskuciais- mes turime viena nekokybiska simba lele tai joje tokia pat taskiukai yra... plius sparneliai labai lengvai krenta- trumpiau- tikejausi kad jie tvirtesnu... bwt ju neimanoma normaliai ikistijie zaidziant pasimeta... darzeli kol dukra paskui susirado... daugiau nebesinese roseles
Papildyta:
ai dar maksimose dabar -30 proc zaislams tai jei kur yra uzsilikusiu monstriu pirmyn- turi but pigiau nei siustis...
Atsakyti
Man irgi Rosele nelabai patiko. Taip isejo, kad dukra dovanojo savo geriausiai draugei, nes nieko kito gauti tuomet nepavyko.
Atsakyti
kazkaip ir as nusivyliau- dukra labai norejo- taciau krentantys sparnai, pilka su taskeliais oda- net ir dideles akys atrodo nekaip schmoll.gif kazkokia nelabai isbaigta jin man... o kirpciukai tik gadina visa reikala...- musiske klasikine su "gyvuliu" ir dienorasciu- nesakau dukra zaidzia- ir dabar sudeta viskas tvarkingai, taciau labai asmeniskai as nusivyliau... man vis tiek mylimesne laguna su strazdanelemis... rolleyes.gif
Atsakyti
O mūsiškei Rošelė patenka į mylimiausiųjų trejetuką ax.gif Ir su sparnais viskas gerai good.gif Nors per savo gimtadienį nusipirko tik dėl to, kad daugiau nelabai buvo iš ko rinktis. Bet dabar labai patinka thumbup.gif Tik man asmeniškai iš "Scaris: City of Frights" serijos Rochelė gražesnė, šios linijos visos lėlės labai mielos thumbup.gif Mūsiškė tai paprasta, pati pirmoji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irke: 24 sausio 2013 - 19:24
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 24, 15:43)

ai dar maksimose dabar -30 proc zaislams tai jei kur yra uzsilikusiu monstriu pirmyn- turi but pigiau nei siustis...

Labai abejoju, ar kur nors yra doh.gif
Atsakyti
taip pilai pritariu is tos serijos rosele mielesne - pas mus kirpciukai kaip stagarai stovi- ir nieko neina sujais padaryt- slykstesnio dalyko nemacius- nors dukrai patinka- cia man nepatinka lotuliukas.gif dukra daba laukia labai frenkes...
o siaip moterys- klausiu patarimo- dukra uzsiprase KITOMS KALEDOMS EBES - musu ranka suluzusi- nezinau kaip elgtis- ar pirkti nauja ebe- bet gi turim ir pati ranka sulauze- ar vis tik net neieskot pigiau vaikas sulauze- nebevertins paskui ir kitu nesaugos... nezinau kaip elgtis- ieskot- neieskot... dabar vaikui pamazu jau nebepatinka zaisti su beranke lelyte- ranka jinai "nuzaide" nu niekur nerandu- net lovas atitraukinejau... ka daryti? ar pirkti nauja ar tai lai bus pamoka kad labiau saugoti leles reik??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 24, 21:22)
taip pilai pritariu is tos serijos rosele mielesne - pas mus kirpciukai kaip stagarai stovi- ir nieko neina sujais padaryt- slykstesnio dalyko nemacius- nors dukrai patinka- cia man nepatinka  lotuliukas.gif dukra daba laukia labai frenkes...
o siaip moterys- klausiu patarimo- dukra uzsiprase KITOMS KALEDOMS EBES - musu ranka suluzusi- nezinau kaip elgtis- ar pirkti nauja ebe- bet gi turim ir pati ranka sulauze- ar vis tik net neieskot pigiau vaikas sulauze- nebevertins paskui ir kitu nesaugos... nezinau kaip elgtis- ieskot- neieskot... dabar vaikui pamazu jau nebepatinka zaisti su beranke lelyte- ranka jinai "nuzaide" nu niekur nerandu- net lovas atitraukinejau... ka daryti? ar pirkti nauja ar tai lai bus pamoka kad labiau saugoti leles reik??? unsure.gif

As tai pirkciau mirksiukas.gif Netycia gi ta rankute nulauze verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefera @ 2013 01 25, 12:14)
As tai pirkciau  mirksiukas.gif  Netycia gi ta rankute nulauze  verysad.gif

va reiks gal ir nupirkti - bet kitoms kaledoms... gal vel per akcija kokia...
4u.gif
Atsakyti