Įkraunama...
Įkraunama...

Monster high lėlės

QUOTE(irke @ 2013 01 19, 16:50)
Tikrai labai gera kaina thumbup.gif , kad taip radus Venus arba Robeką už tokią kainą, būtinai nupirkčiau good.gif
O riedutininkės mums su dukra kažkodėl nelabai patinka schmoll.gif

nu kaina skiriasi- riedutininkes grubiai 69 o venus 89... taigi 20lt skirtumas- manau jei venus ar robeka uz tokia kain apaleistu tuoi pat ir neliktu ju.. 4u.gif

o as siaip- misliju kad gal jau dukrai ir uzteks leliu blush2.gif grubiai aisku- pas maniske ne tik monst6res ant bangos- bet ir lego friends ir poly pocket...lalalopsy mini ir siaip leles, barbes ... tai misliju kad monstriuku gal ir uzteks dukrytei 4u.gif iki kitu kaledu nebepirksim. venus gaus jinai per velykas, frankensteine per gimtadieni- o va misliju dabar nebent berniuko reiktu- bet ir tai sunui lotuliukas.gif pas mus va taip- berniukai nors ir barbinai nors ir M tie raumeningi su ginklais (siaip barbems tinkami- panasaus ugio) eina visi augiui- o mergytes dukrai... rolleyes.gif tai dabar" sunui " paieskosiu kokio 1 berniuko
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 19, 16:24)
dabar" sunui " paieskosiu kokio 1 berniuko

Su berniukais paieškos sudėtingos. Užsienio internetinėse parduotuvėse jie, kiek mačiau, brangesni. O Lietuvoje iš viso nerasta schmoll.gif doh.gif
Dabar vėl perėjau keletą parduotuvių "profilaktiškai", tai maximose tik aksesuarai Monster high, lėlių nei vienos schmoll.gif Kauno Akropolio ir Megos žaislų paduotuvėse tik iš šauniojo vakarėlio serijos Opereta, Lagūna Blue ir Spectra, daugiau nieko cray.gif nėra schmoll.gif
Dabar Bridezilos ima viršų, bet dukrai jos nepatinka, nors jos skaitosi kaip ir a la monstrės g.gif
Atsakyti
O gal kas koperuotusi uzsakymui per tarpininkes? Nes kaip suprantu siutimas tik nuo 25 nemokamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muffins @ 2013 01 19, 17:35)
O gal kas koperuotusi uzsakymui per tarpininkes? Nes kaip suprantu siutimas tik nuo 25 nemokamas 4u.gif

Taip, nemokamas siuntimas nuo 25 mirksiukas.gif . Bet,jei nerasit norinčių prisijungti, pabandykit tarpininkių užklaust, jos ten taip pat mačiau renka užsakymus, kol gaunasi nemokamas siuntimas. Tik nežinau kokia ta "procedūra", bet esu mačiusi, kad savo temose ragina prisijungti prie užsakymo, kad galėtų parsisiųsti nemokamai g.gif
Atsakyti
jei kam kainos nesikandzioja
babymarket leles 80.99 plius siuntimas 10 lt... yra:
drakulaura su sketciu, ebe operete , spektra ir laguna... bent jau raso kad yra ir Robeka... ir net i krepseli leidzia det- tarytum is tikro turetu g.gif nu trumpiau atseit VISKA turi- gal kas gali patikrinti??? nes pvz as galiu uzsakyt viska... anksciau budavo zenkliukas isparduota- daba neber...

=427&m[min]=&m[max]=&r[3][min]=&r[3][max]=&r[4][min]=&r[4][max]=&q=&shopOrder=]babymarket
Papildyta:
ten nueikit mergaitems. ir leles nes kazko man nesikelia ... kelia lego
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klepesova: 19 sausio 2013 - 20:30
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 19, 20:31)
jei kam kainos nesikandzioja
babymarket leles 80.99 plius siuntimas 10 lt... yra:
drakulaura su sketciu, ebe operete , spektra ir laguna... bent jau raso kad yra ir Robeka... ir net i krepseli leidzia det- tarytum is tikro turetu  g.gif  nu trumpiau atseit VISKA turi- gal kas gali patikrinti??? nes pvz as galiu uzsakyt viska... anksciau budavo zenkliukas isparduota- daba neber...

=427&m[min]=&m[max]=&r[3][min]=&r[3][max]=&r[4][min]=&r[4][max]=&q=&shopOrder=]babymarket
Papildyta:
ten nueikit mergaitems. ir leles nes kazko man nesikelia ... kelia lego

Kaina kandziojasi doh.gif As ta Robeka is popcorniuko uz 70 lt pirkau, tai cia visai man nepatinka kainos schmoll.gif Draculauros mums reikia, vilkolakes ir dar, galvoju, gal ir sita nesimpatiska gerai butu g.gif

user posted image

Sniege ir mano dukrai ispudi paliko biggrin.gif Is ranku nepaleidzia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefera: 20 sausio 2013 - 13:19
man ta kaukoline (nu skelete skelete) nepatiko- ax.gif is pradziu rodes nieko paskui kai pamaziau kad viduje skaidri plastmase ir kaulai... NEEEE ne man schmoll.gif va jei drakulaura su sketciu gautciau uz 40 (svajtoja ane>????) tai kitas reikalas. nu8 dar rtimtai misliju ebes ieskot ... bet ka tada su suluzusia daryt? ai apseis- bus kaip yra. blush2.gif turi jau dukra tu monstriukiu o po velyku is viso 6 jau bus manau kad gal apstosiu... iki kaledu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 20, 14:07)
man ta kaukoline (nu skelete skelete) nepatiko-  ax.gif  is pradziu rodes nieko paskui kai pamaziau kad viduje skaidri plastmase ir kaulai... NEEEE ne man  schmoll.gif  va jei drakulaura su sketciu gautciau uz 40 (svajtoja ane>????) tai kitas reikalas. nu8 dar rtimtai misliju ebes ieskot ... bet ka tada su suluzusia daryt?  ai apseis- bus kaip yra. blush2.gif turi jau dukra tu monstriukiu o po velyku is viso 6 jau bus manau kad gal apstosiu... iki kaledu  tongue.gif

Dukra mano tai nori sitos 'su kauliukais' lotuliukas.gif O labiausiai tai zyzia Lagunos akvariume doh.gif Nu bet kad nepigi gi doh.gif
Atsakyti
laguna akvariume esu radusi uz 109 dar vienoje vietoje uz 119 o kitur is viso kazkokia kosmine kaina 149 blink.gif
Atsakyti
galiu parduot uz 60 lt tik akvariuma.
Atsakyti
O mūsų dukrelei štai ši lėlytė dar labai patinka
user posted image user posted image
Ji Vilkolakės sesutė, tik kažkodėl jų nedaug pavyksta rasti ir gana brangios visos. Bet man ji nelabai, plaukučiai kiek per ryškūs: tai ryškiai rožiniai, tai ryškiai oranžiniai. Ir bijau, kad garbanoti, tai labai gali veltis, kaip ir Operetos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irke: 22 sausio 2013 - 13:07
Sveikos, mano dukra nori Frenkės Kalėdų senelio jos prašė, o dabar velykų bobutės doh.gif Bet lietuvoje jos niekur nerandu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti